kako igramo jalovo i bez ideje u napadu pa to je zalosno, jos vadi Podolskog
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Kakva smo mi komedija od kluba postali, od predsjednika, trenera, pa do igraca, zalosno..
  Kakva smo mi komedija od kluba postali, od predsjednika, trenera, pa do igraca, zalosno..

-Lazio (Kuzmanović ispred Medela...)JohnLowe je napisao/la:Ovaj poraz cu pripisati Manciniju
 Ili pak to bude Medel koji je čisti tu najdefanzivniji igrač.Stavi Kovačića i jednog defanzivnijeg igrača uz njega i Hernanesa/Guarina (ako već mora igrat) gurneš naprijed i to je to.
 Ili pak to bude Medel koji je čisti tu najdefanzivniji igrač.Stavi Kovačića i jednog defanzivnijeg igrača uz njega i Hernanesa/Guarina (ako već mora igrat) gurneš naprijed i to je to. 
 Tritolone je napisao/la:Mislim da uzimamo ovo lagano.

Nisam prognozirao nego sam samo rekao da ako hoće izborit 3. mjesto da moraju uvezat neki niz pobjeda (barem 4-5) a idealna prilika je bila ova sada gdje smo igrali isključivo sa timovima sa začelja. To je bilo sasvim logično razmišljanje. Oni nisu uvezali taj niz pobjeda i zato će se pridužit Laziu kao timovi koji neće izborit CL naredne sezoneChinaglia je napisao/la:nisam ja taj koji je prognozirao 5/5
 . Zato će tu bit glupi Napoli koji ne može Bilbaa proći
. Zato će tu bit glupi Napoli koji ne može Bilbaa proći  

SiamoNoi je napisao/la:Gunsi sviraju na stadionu

:mrgreen:
:mrgreen: skoro Vidara.
 skoro Vidara.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.