Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
sretan mu rođendan, puno golova, asistencija, trofeja....itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Haha, ovo mi je bilo najjace kad je izjavio.RiNo je napisao/la:Sretan rodjendan, zelim ti puno Evi Mendes...
A i asistencija - golova...
Sve najbolje Pjani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo citam neke stare clanke o Pjanicu dok je jos igrao za metz i izmedju ostalog nadjem i ovo:
. Bas bi volio da sam prisustvovao tom razgovoru, vjerujem da je bio vrlo zanimljiv.
"Jaa, du muss zu bayern doci. Das ist pravi klub fur dich."
"Oui, oui, pa vidjesemo, merci" hahah

Interesantno mi je ovo da su Hasan i Pjanic pricali, vjerovatno na bosanskomPremda Miralem, ali ni njegov otac Fahrudin, ne žele govoriti o tome, poznato je interesiranje velikih evropskih klubova za mladog Bosanca: raspituje se Real Madrid, Liverpool, Milan, Schalkea 04... Najdalje je otišao njemački gigant Bayern, kome je veza s Pjanićem bio legenda Bavaraca Hasan Salihamidžić. Napravljen je kontakt Hasanovog menadžera Jurgena Milevskog i Bayerna, kojeg je zastupao generalni menadžer Uli Hoeneß.
"Razgovarao sam ja, te moj otac, više puta sa Salihamidžićem. Objasnio mi je Hasan kakav je klub Bayern, govorio mi je koliko mogu napredovati igrački. Pričao sam i s Jensom Jeremisom, koji se isto bavi menadžerstvom. Dogovorili smo sastanak u Munchenu", kaže Miralem.
"Jaa, du muss zu bayern doci. Das ist pravi klub fur dich."
"Oui, oui, pa vidjesemo, merci" hahah
Sretan rodjendan lave... 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Sretan rodjendan lave...
- rob do bagro
- Kontakt:
Sretan rodjendan dragulju nas!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Danas Miralem Pjanić puni dvadeset godina. Rođendani se skromno obilježavaju u kući Pjanićevih. I majka Fatima je rođena 2. aprila (1970.), ali ona je kao i otac Fahrudin sve posvetila sinu. Koji nema puno želja.
Sa Miralemom smo, čekajući početak utakmice Arsenala i Barselone, razgovarali o svemu pomalo; o njegovim željama, ambicijama, selektorima, reprezentaciji, klubovima, navijačima...
Koju bi privatnu, a koju sportsku želju poželio sam sebi?
- Privatnu što više zdravlja meni i mojoj porodici,. To želim svim ljudima na svijetu, pogotovo djeci, bolesnima, nemoćnima. Od sportskih želja svakako je da sa odličnim selektorom i najboljim navijačima na svijetu odemo na evropsko i svjetsko prvenstvo - izjavio je na početku intervjua za „San" Miralem Pjanić.
Do prije četiri pet godina bili ste u Mecu, a danas ste zvijezda Liona, otkriće Lige prvaka...
- Svake sam godine išao stepenicu po stepenicu. Najprije sam se borio za status u Mecu, već druge godine sam postao prvotimac, potom otišao u Lion, prije dvije godine sam igrao za selekciju Svijeta, a prošle sam igrao baraž sa reprezentacijom BiH. Ove godine želim biti prvak Francuske, otići što dalje u Ligi prvaka...
Bajern ili Mančeste u polufinalu Lige prvaka?
- Prvo Bordo. Odigrali smo tek prvo poluvrijeme, u kojem smo stekli solidnu prednost. Ako prođemo više bih volio Mančestera. Lakše bi smo preko njih došli u finale, nego ako igramo sa Bavarcima.
Kako, zašto tako mislite?
- Svi misle da bi bilo lakše sa Bajernom, ali oni kao i mi imaju čvrstu odbranu. Između nas i Bajerna nema favorita, zato mislim da bi nam viđe odgovarao Mančester. Mislim da bi protiv Mančestera imali više prostora za kontre.
Kakav je osjećaj u dvadesetoj godini igrati Ligu prvaka, baciti na koljena nasred Santiago Bernabea moćnog Reala..?
- Prelijep je to osjećaj, pogotovo što sam među najskupljim igračima na svijetu bio najmlađi. Lijepo je istrčati pred pune stadione, igrati protiv asova kakvi su Ronaldo i drugi...
Možete li osvojiti titulu?
- Još je osam kola, svašta je moguće, čekasju nas teške utakmice. Bordo će nam biti najteži rival u borbi za titulu, a tu je i Marsej.
Koja je tvoja najbolja utakmica u Francuskoj?
- Bilo je to dok sam igrao za Mec, sa sedamnaest godina kada smo igrali sa Lionom u Kupu. Izgubili smo 1:0, ali sam odigrao odlično tu utakmicu.
A, u Ligi prvaka?
- Svakako protiv Reala. I protiv Liverpula samo odigrao dobro obje utakmice, nadam se da će biti još boljih izdanja, jer je ovo tek početak.
Najbolja utakmica u dresu reprezentacije BiH?
- Možda sa Ganom, zbog Sušićevog debija i mog gola. Ipak, najdraža mi je prva za BiH protiv Bugarske, kada sam obukao dres svoje reprezetantacije, na kojim sa dugo čekao. Posebno mi je u sjećanju ostao topao prijem naše publike, koji su moje ime skandirali na svakoj utakmici, na čemu sam im jako zahvalan.
Tvoje mišljenje i o selektoru Safetu Sušiću?
- Selektor je ozbiljan čovjek, o kojem sam čuo samo najbolje stvari. Nisam ga gledao, ali sam čuo da je bio sjajan igrač, ovdje je vrlo cjenjen. I kao čovjek je jako dobar, fenomenalan, smiren, staložen, poštuje sve.Ima dobru komunikaciju sa igračima, uvjeren sam da ćemo sa Sušićem napraviti uspjeh.
Iz Luksemburga si satima, kao trinaestogodišnjak putovao na utakmicu BiH sa Danskom. Kako je to bilo, kako si to sve doživio, put, umor, utakmicu, i nesretni remi?
- Išao sam sa ocem i prijateljima. Bilo nas je pedesetak u autobusu. Znam da se satima putovalo, a ja sam najveći dio puta prespavao i ćekao dolazak na Koševo. Bio sam na zapadnoj tribini, navijao iz sva grla, skakao nakon svake naše šanse, nervirao se kada je završilo bez pobjednika. Maštao sam da jednog dana i ja zaigram za reprezentaciju u kojoj su tada igrali Spahić, Hasagić, Bajramović, Berberović, Muratović... O od igrača kojih danas nema, igrali su, Salihamidžić, Barbarez, Bolić, moj sadašnji trener iz reprezentacije Baljić...
Na kraju, koje ti se djevojke više sviđaju, plavuše ili crnke, možda tamnopute?
- Crnke, definitivno!
Dakle, otvoren je poziv crnakama?
- Naravno, nemam ništa ni protiv drugih, recimo plavuša.
Na kraju, sretan rođendan sa željom da sljedeći proslaviš kao istinski šampion?
- Zahvaljujem vama, svim čitaocima, ljubiteljima fudbala, posebno navijačima bh reprezentacije, kojima se radujem zbog skorašnjih utakmica u Švedskoj i Frankfurtu - izjavio je za „San" Miralem Pjanić, u svom rođendanskom intervjuu.
Sinan Sinanović
O navijačima i političarima?
Navijači bh. reprezentacije te mnogo vole... Tvoje mišljenje o njima?
- Ma, jednostavno je, najači, najbolji na svijetu, najveći fanatikosi... Nema bolje publike od naših navijača, oni nas nose na terenu. Vjerujem da ćemo se još puno radovati.
Za vrijeme kvalifikacija za Mundijal u Africi upoznao si i mnoge bh. političare...
- Željko Komšić je fin, simpatičan, čini mi se sportski opredjeljen, pametan i ozbiljan. Tako sam ga ja doživio. Ja sam ga doživio kao modernog, ali i čovjeka iz naroda koji radi dobro za BiH.
O našoj dijaspori u Luksemburgu
- To su uglavnom ljudi koje sam sretao po Luksemburgu, koji su pratili moju karijeru, jer sam počeo igrati u Luksemburgu. Drago mi je što će se bh. dijaspora iz cijelog svijeta ove godine okupiti u Luksemburgu. Ako budem, imao vremena volio bih da ih posjetim.
Naj, naj...
Najdraži golovi?
- Realu, Debrecinu, Anderlehtu, Fiorentini, Marseju... U reprezentaciji moj prvenac protiv Gane. Pravih golova će biti još u budućnosti...
Najbolji klupski saigrač?
- Najbolji je bio Žuninjo.
Najbolji saigrač u reprezentaciji?
- Zvjezdan Misimović, mada su svi odlični igrači i momci.
Najbolji francuski igrač?
- Moj Lisandro iz Liona i Šamak iz Bordoa.
Najbolji igrači u Evropi, Svijetu...
- Mesi i Ronaldo.
Koja je liga najbolja na svijetu
- Španska i engleska, a u italijanskoj ne bih igrao.
Najbolji hrvatski igrač kojeg poznaješ
- Najbolji je Luka Modrić.
Najbolji srbijanski?
- Nemanja Vidić.
Najbolja tri napadača u Evropi
- Ibrahimović, Mesi, Ronaldo, Džeko...
Najbolja tri golmana?
- Moj Loris, Kasiljas i Julio Cezar.
Najbolja tri trenera?
- Gvardiola, Murinjo i Feguson.
Najljepši stadion gdje si igrao?
- Svakako, Bernabeu.
Najsretniji trenutak dosadašnje karijere?
- Nastup za BiH, potom gol Realu, pa debi za Mec, pa za Lion...
Najtužniji?
- Povreda koju sam zaradio prije dvije godine protriv Sošoa.
Najzaslužniji ljudi za tvoj uspjeh?
- Roditelji na prvom mjestu, pa treneri u mladim kategorijama.
Najdraži broj?
- Osmica! Nosio je moj otac dok je igrao u Luksemburgu.
Najdraži predmet u školi?
- Istorija, iako nisam bio dobar u tom predmetu, ali me zanimala istorija.
Najdraža igračka?
- Fudbalska lopta je i danas moja najdraža igračka.
Najdraža pjesma, pjevač...?
- Begovićeva, Bosanac. Volim slušati Bešlića, Merlina, Harija, Sinana, ali i pjesme Mileta Kitića.
Najbolji automobil?
- Nisam neki fanatik, volim sportske modele. Sada vozim audi i poršea.
Ćevapi ili burek?
- Ćevapi.
Tufahija ili baklava?
- Tufahije sa jabukom.
Koji tim igraš na plaj statonu
- Najčešće Mančester.
Najdraži jezik?
- Govorim njemački, francuski, engleski, luksemburški, ali je bosanski najbolji.
Sa Miralemom smo, čekajući početak utakmice Arsenala i Barselone, razgovarali o svemu pomalo; o njegovim željama, ambicijama, selektorima, reprezentaciji, klubovima, navijačima...
Koju bi privatnu, a koju sportsku želju poželio sam sebi?
- Privatnu što više zdravlja meni i mojoj porodici,. To želim svim ljudima na svijetu, pogotovo djeci, bolesnima, nemoćnima. Od sportskih želja svakako je da sa odličnim selektorom i najboljim navijačima na svijetu odemo na evropsko i svjetsko prvenstvo - izjavio je na početku intervjua za „San" Miralem Pjanić.
Do prije četiri pet godina bili ste u Mecu, a danas ste zvijezda Liona, otkriće Lige prvaka...
- Svake sam godine išao stepenicu po stepenicu. Najprije sam se borio za status u Mecu, već druge godine sam postao prvotimac, potom otišao u Lion, prije dvije godine sam igrao za selekciju Svijeta, a prošle sam igrao baraž sa reprezentacijom BiH. Ove godine želim biti prvak Francuske, otići što dalje u Ligi prvaka...
Bajern ili Mančeste u polufinalu Lige prvaka?
- Prvo Bordo. Odigrali smo tek prvo poluvrijeme, u kojem smo stekli solidnu prednost. Ako prođemo više bih volio Mančestera. Lakše bi smo preko njih došli u finale, nego ako igramo sa Bavarcima.
Kako, zašto tako mislite?
- Svi misle da bi bilo lakše sa Bajernom, ali oni kao i mi imaju čvrstu odbranu. Između nas i Bajerna nema favorita, zato mislim da bi nam viđe odgovarao Mančester. Mislim da bi protiv Mančestera imali više prostora za kontre.
Kakav je osjećaj u dvadesetoj godini igrati Ligu prvaka, baciti na koljena nasred Santiago Bernabea moćnog Reala..?
- Prelijep je to osjećaj, pogotovo što sam među najskupljim igračima na svijetu bio najmlađi. Lijepo je istrčati pred pune stadione, igrati protiv asova kakvi su Ronaldo i drugi...
Možete li osvojiti titulu?
- Još je osam kola, svašta je moguće, čekasju nas teške utakmice. Bordo će nam biti najteži rival u borbi za titulu, a tu je i Marsej.
Koja je tvoja najbolja utakmica u Francuskoj?
- Bilo je to dok sam igrao za Mec, sa sedamnaest godina kada smo igrali sa Lionom u Kupu. Izgubili smo 1:0, ali sam odigrao odlično tu utakmicu.
A, u Ligi prvaka?
- Svakako protiv Reala. I protiv Liverpula samo odigrao dobro obje utakmice, nadam se da će biti još boljih izdanja, jer je ovo tek početak.
Najbolja utakmica u dresu reprezentacije BiH?
- Možda sa Ganom, zbog Sušićevog debija i mog gola. Ipak, najdraža mi je prva za BiH protiv Bugarske, kada sam obukao dres svoje reprezetantacije, na kojim sa dugo čekao. Posebno mi je u sjećanju ostao topao prijem naše publike, koji su moje ime skandirali na svakoj utakmici, na čemu sam im jako zahvalan.
Tvoje mišljenje i o selektoru Safetu Sušiću?
- Selektor je ozbiljan čovjek, o kojem sam čuo samo najbolje stvari. Nisam ga gledao, ali sam čuo da je bio sjajan igrač, ovdje je vrlo cjenjen. I kao čovjek je jako dobar, fenomenalan, smiren, staložen, poštuje sve.Ima dobru komunikaciju sa igračima, uvjeren sam da ćemo sa Sušićem napraviti uspjeh.
Iz Luksemburga si satima, kao trinaestogodišnjak putovao na utakmicu BiH sa Danskom. Kako je to bilo, kako si to sve doživio, put, umor, utakmicu, i nesretni remi?
- Išao sam sa ocem i prijateljima. Bilo nas je pedesetak u autobusu. Znam da se satima putovalo, a ja sam najveći dio puta prespavao i ćekao dolazak na Koševo. Bio sam na zapadnoj tribini, navijao iz sva grla, skakao nakon svake naše šanse, nervirao se kada je završilo bez pobjednika. Maštao sam da jednog dana i ja zaigram za reprezentaciju u kojoj su tada igrali Spahić, Hasagić, Bajramović, Berberović, Muratović... O od igrača kojih danas nema, igrali su, Salihamidžić, Barbarez, Bolić, moj sadašnji trener iz reprezentacije Baljić...
Na kraju, koje ti se djevojke više sviđaju, plavuše ili crnke, možda tamnopute?
- Crnke, definitivno!
Dakle, otvoren je poziv crnakama?
- Naravno, nemam ništa ni protiv drugih, recimo plavuša.
Na kraju, sretan rođendan sa željom da sljedeći proslaviš kao istinski šampion?
- Zahvaljujem vama, svim čitaocima, ljubiteljima fudbala, posebno navijačima bh reprezentacije, kojima se radujem zbog skorašnjih utakmica u Švedskoj i Frankfurtu - izjavio je za „San" Miralem Pjanić, u svom rođendanskom intervjuu.
Sinan Sinanović
O navijačima i političarima?
Navijači bh. reprezentacije te mnogo vole... Tvoje mišljenje o njima?
- Ma, jednostavno je, najači, najbolji na svijetu, najveći fanatikosi... Nema bolje publike od naših navijača, oni nas nose na terenu. Vjerujem da ćemo se još puno radovati.
Za vrijeme kvalifikacija za Mundijal u Africi upoznao si i mnoge bh. političare...
- Željko Komšić je fin, simpatičan, čini mi se sportski opredjeljen, pametan i ozbiljan. Tako sam ga ja doživio. Ja sam ga doživio kao modernog, ali i čovjeka iz naroda koji radi dobro za BiH.
O našoj dijaspori u Luksemburgu
- To su uglavnom ljudi koje sam sretao po Luksemburgu, koji su pratili moju karijeru, jer sam počeo igrati u Luksemburgu. Drago mi je što će se bh. dijaspora iz cijelog svijeta ove godine okupiti u Luksemburgu. Ako budem, imao vremena volio bih da ih posjetim.
Naj, naj...
Najdraži golovi?
- Realu, Debrecinu, Anderlehtu, Fiorentini, Marseju... U reprezentaciji moj prvenac protiv Gane. Pravih golova će biti još u budućnosti...
Najbolji klupski saigrač?
- Najbolji je bio Žuninjo.
Najbolji saigrač u reprezentaciji?
- Zvjezdan Misimović, mada su svi odlični igrači i momci.
Najbolji francuski igrač?
- Moj Lisandro iz Liona i Šamak iz Bordoa.
Najbolji igrači u Evropi, Svijetu...
- Mesi i Ronaldo.
Koja je liga najbolja na svijetu
- Španska i engleska, a u italijanskoj ne bih igrao.
Najbolji hrvatski igrač kojeg poznaješ
- Najbolji je Luka Modrić.
Najbolji srbijanski?
- Nemanja Vidić.
Najbolja tri napadača u Evropi
Najbolja tri golmana?
- Moj Loris, Kasiljas i Julio Cezar.
Najbolja tri trenera?
- Gvardiola, Murinjo i Feguson.
Najljepši stadion gdje si igrao?
- Svakako, Bernabeu.
Najsretniji trenutak dosadašnje karijere?
- Nastup za BiH, potom gol Realu, pa debi za Mec, pa za Lion...
Najtužniji?
- Povreda koju sam zaradio prije dvije godine protriv Sošoa.
Najzaslužniji ljudi za tvoj uspjeh?
- Roditelji na prvom mjestu, pa treneri u mladim kategorijama.
Najdraži broj?
- Osmica! Nosio je moj otac dok je igrao u Luksemburgu.
Najdraži predmet u školi?
- Istorija, iako nisam bio dobar u tom predmetu, ali me zanimala istorija.
Najdraža igračka?
- Fudbalska lopta je i danas moja najdraža igračka.
Najdraža pjesma, pjevač...?
- Begovićeva, Bosanac. Volim slušati Bešlića, Merlina, Harija, Sinana, ali i pjesme Mileta Kitića.
Najbolji automobil?
- Nisam neki fanatik, volim sportske modele. Sada vozim audi i poršea.
Ćevapi ili burek?
- Ćevapi.
Tufahija ili baklava?
- Tufahije sa jabukom.
Koji tim igraš na plaj statonu
- Najčešće Mančester.
Najdraži jezik?
- Govorim njemački, francuski, engleski, luksemburški, ali je bosanski najbolji.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- NoName
- Kontakt:
Malo se zabrojaoNajbolja tri napadača u Evropi
Ma bolja je sa kruškomTufahija ili baklava?
- Tufahije sa jabukom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Haj to sve,al zar nije Lisandro ArgentinacNoName je napisao/la:Malo se zabrojaoNajbolja tri napadača u Evropi
- Tufahije sa jabukom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I Chamakh marokanac.harishp je napisao/la:Haj to sve,al zar nije Lisandro ArgentinacNoName je napisao/la:Malo se zabrojaoNajbolja tri napadača u Evropi
- Tufahije sa jabukom.
A hebote pa nemoze mu dragi bog dati sve,trebao bi znaci biti dobar orator-narator,kuhar,baletan i onda povrh svega najobolji fudbaler na svijetu....puno brate...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
evo utakmica rennes vs lyon http://www.vipfoot.net/ch2.html
Jest kloc onaj Lovren boze dragi 
Evo i ja se bacih na net da to kazem...Hvala ti boze pa ga otese od nas....noah je napisao/la:Jest kloc onaj Lovren boze dragi
Ako on vrijedi 8 miliona eura Pjanic vrijedi 80 miliona...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nema pojma.. Svaki mu je start faul. Napravio sranje kad su gol primili..Za_raju je napisao/la:Evo i ja se bacih na net da to kazem...Hvala ti boze pa ga otese od nas....noah je napisao/la:Jest kloc onaj Lovren boze dragi
Ako on vrijedi 8 miliona eura Pjanic vrijedi 80 miliona...
Pjanic solidno igra, imao je samo jednu/dvije greske..
Slabo ima streaminga..
Sva sreca da Lovren nema pravo da igra u LS.Nidokle oni nebi sa njim.
Pjanic asistencija i 90 minuta.vazna pobijeda protiv vrlo nezgodnog Rennesa.
Pjanic asistencija i 90 minuta.vazna pobijeda protiv vrlo nezgodnog Rennesa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
imal neko pogodak bastosa tj. asistenciju pjanića za bastosa 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- CollegeGunner
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Mirza_Hordas je napisao/la:imal neko pogodak bastosa tj. asistenciju pjanića za bastosa
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ovaj Bastos ne zna dat "normalan" gol, uvjek golcine. 
Bastos je zvjer.Cartman je napisao/la:Ovaj Bastos ne zna dat "normalan" gol, uvjek golcine.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, boatenkk, Confiance, cutura, denza, forgempp, General505, Google [Bot], Jabroni, JavierBosnia, kosevodom, L-Train, nerkolfc, PrijedorCarsija, RajvoSA03, Soli, torbica, Trapatoni, tuzlanskinacin, unavita i 148 gostiju.