FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zekoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zekoo » 01 feb 2015, 12:13

Nije mi jasno što nisu napisali zašto Jusufbašić ne ide, zvanicna stranica mora imat informaciju

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 feb 2015, 12:15

Valjda nije zadovoljio

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 feb 2015, 12:17

Jaka pojacanja,jake pripreme ustvari nista ni s cim..Slabo zasad.Osim Odovića nista pozitivno zasad.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 01 feb 2015, 12:18

Zekoo je napisao/la:Nije mi jasno što nisu napisali zašto Jusufbašić ne ide, zvanicna stranica mora imat informaciju
Ipee je napisao/la:Došao na probu, nije zadovoljio struku.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 feb 2015, 12:18

pa govorili ste da je dobro igrao?

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 01 feb 2015, 12:21

corleone87 je napisao/la:Jaka pojacanja,jake pripreme ustvari nista ni s cim..Slabo zasad.Osim Odovića nista pozitivno zasad.. :roll:
:thumbup:

Možemo tu dodati i Đelmića, ali sve u svemu slabo. Razočaran sam, taman sam se ponadao boljim danima! :facepalm: :cry:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 feb 2015, 12:25

Pa i jeste dobro odigrao

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 feb 2015, 12:32

Jao gdje je onaj sto mi rece da ja nisam zadovoljan ko fol pucam negative sastavljo sastav strasni napad sa igracem Travnika.Ljudi ja volim Zelju vise nego sebe ali imam i pravo bit negativan jer meni nikad igrac koji je djaba a iz Travnika nece bit pojacanje.To nije Zeljin nivo imo ili nemo para.Zeljo je ime brend ali predugo traje ovo nema se daj bedja e pa nema vise.Zeljo je tim za koji su se igraci otimali da bi igrali sad ga zaobilaze a to je ubistvo za jedan tim.Nivo se mora odrazavat i nema tu puno filozofije.Nema se para pa zasto se nema kako je doslo do tog.nije moje da ja dajem pare ja mogu kupit kartu i to je moj zadatak navijaca a onog sto radi u klubu je zadatak da nabavi pare ako ih nije nabavio znaci da neradi dobro ali niko nizasta ne odgovara sva je prica bice bolje a to je suplja mazanje ociju.Ja i dlaje volim Zelju ali me nemoze niko zajebavat i pravit me slijepim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2015, 12:38

Alipasino je napisao/la:Jao gdje je onaj sto mi rece da ja nisam zadovoljan ko fol pucam negative sastavljo sastav strasni napad sa igracem Travnika.Ljudi ja volim Zelju vise nego sebe ali imam i pravo bit negativan jer meni nikad igrac koji je djaba a iz Travnika nece bit pojacanje.To nije Zeljin nivo imo ili nemo para.Zeljo je ime brend ali predugo traje ovo nema se daj bedja e pa nema vise.Zeljo je tim za koji su se igraci otimali da bi igrali sad ga zaobilaze a to je ubistvo za jedan tim.Nivo se mora odrazavat i nema tu puno filozofije.Nema se para pa zasto se nema kako je doslo do tog.nije moje da ja dajem pare ja mogu kupit kartu i to je moj zadatak navijaca a onog sto radi u klubu je zadatak da nabavi pare ako ih nije nabavio znaci da neradi dobro ali niko nizasta ne odgovara sva je prica bice bolje a to je suplja mazanje ociju.Ja i dlaje volim Zelju ali me nemoze niko zajebavat i pravit me slijepim.
Odakle su dolazili najbolji igrači Želje kroz historiju? Iz ekipa a la Travnik i gorih ili iz Reala, Bayerna i Juventusa?
DRUG NEBI TI PUNCA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 01 feb 2015, 12:44

Bahtić - Vraca (zadnja liga),Čilić - Pofalički sa 27 godina,Komšić - Kiseljak,Odović - Soga Ilijaš,Škoro - Bosna Visoko,Mihajlović - Sutjeska Foča

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 01 feb 2015, 12:50

Imal neko tacan broj igraca od pocetka priprema koje smo otpisali?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 feb 2015, 12:53

DANDY je napisao/la:Bahtić - Vraca (zadnja liga),Čilić - Pofalički sa 27 godina,Komšić - Kiseljak,Odović - Soga Ilijaš,Škoro - Bosna Visoko,Mihajlović - Sutjeska Foča
Paprica (Sutjeska Foca), Nikic (Zvijezda), Sabanadzovic (OFK Titograd)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 feb 2015, 12:54

Halo kako vas nije stid poredit legende Zelje sa nekakvim Turkovicem Jusufbegovicem neznam mu ni ime.Greska u koracima.Eto kad ovi vasi urade ono sto su oni uradili ja cu ih u supak poljubit.Posteno jer eto i oni su dolazili iz malih klubova lopta okrugla pa sta je sad razlog sto je onaj bio legenda a ovaj eto igro za Zelju.Nemojte molim vas neide.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 01 feb 2015, 12:59

Alipasino je napisao/la:Halo kako vas nije stid poredit legende Zelje sa nekakvim Turkovicem Jusufbegovicem neznam mu ni ime.Greska u koracima.Eto kad ovi vasi urade ono sto su oni uradili ja cu ih u supak poljubit.Posteno jer eto i oni su dolazili iz malih klubova lopta okrugla pa sta je sad razlog sto je onaj bio legenda a ovaj eto igro za Zelju.Nemojte molim vas neide.
Moras priznati da su i oni u svoje vrijeme bili kao ovi iz Travnika i ostalih klubova.Niko ovdje nista ne poredi nego smo samo uporedili odakle su nam ranije dolazili igraci.Zivio.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 01 feb 2015, 13:00

slika

19 igrača, malo li je, trećina juniori na koje se mnogo ne računa.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 feb 2015, 13:02

Anonimac je napisao/la:
slika
pa nisu ovdje svi ;)

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 feb 2015, 13:02

Alipasino je napisao/la:Halo kako vas nije stid poredit legende Zelje sa nekakvim Turkovicem Jusufbegovicem neznam mu ni ime.Greska u koracima.Eto kad ovi vasi urade ono sto su oni uradili ja cu ih u supak poljubit.Posteno jer eto i oni su dolazili iz malih klubova lopta okrugla pa sta je sad razlog sto je onaj bio legenda a ovaj eto igro za Zelju.Nemojte molim vas neide.
Ma niko njih ne poredi s nasim legendama.Nego ne mora znaciti ako neko dodje iz nekog "bezveze" kluba da on ne valja i da nece biti potencijalno pojacanje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 feb 2015, 13:05

arelinho je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
slika
pa nisu ovdje svi ;)
Na ovoj slici nema Djelmica, Dade i Enisa

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 feb 2015, 13:07

Schwarz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
slika
pa nisu ovdje svi ;)
Na ovoj slici nema Djelmica, Dade i Enisa
Hadzovica,Bogdanovica,Kvesica

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 01 feb 2015, 13:08

Do mene je, u pravu ste, izgleda nema ni Kvese ili sam ja ćorav. Dobro bi bilo kada bi neko napisao ko je sve otišao, ako mu nije mrsko.
Međugorje. Plava ekspedicija, pored članova stručnog štaba, broji 25 fudbalera, a to su: Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman, Benjamin Čolić, Mladen Zeljković, Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Antonio Asanović, Josip Kvesić, Edin Hadžović, Eldar Hasanović, Tomislav Tomić, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Dino Hasković, Amer Hiroš, Kerim memija, Sead Bučan, Nemanja Lekanić, Senad Kašić, Riad Bajić, Edi Baša, Anes Nuspahić, Juan Manuel Varea i Nedo Turković.

Hadžiahmetović, Ćutahija i Beganović će se naknadno priključiti Plavima.
Ovi su nedavno putovali u Međugorje.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 01 feb 2015, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 59 gostiju.