zgmiky je napisao/la:Osasuna-Zaragoza 4+ 3.60, 2/1
obično bude golova na ovim ranim tekmama u 2.španjolskoj pa da probamo, a i prelaz tko zna
pise da je odgođena..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:Osasuna-Zaragoza 4+ 3.60, 2/1
obično bude golova na ovim ranim tekmama u 2.španjolskoj pa da probamo, a i prelaz tko zna
Svaka cast za ove prethodne tipove, uspio sam malo nesto izvuci na Burton i stavio sam jos Torquay iz Konferencije na X2, srecom obisao sam Wycombe iz respekta prema Portsmouthu. Hvala!hamzaTM87 je napisao/la:Za večeras samo ovako bez analiza :hamzaTM87 je napisao/la:Burton Albion - Bury FC 1 @ 2,40 ; 1x @ 1,40
Wycombe Wanderers - Portsmouth FC 1 @ 1,85
KK Cibona - KK Krka kp2 @ 1,70
Christopher Monroe Booker (11,5) OVER @ 1,85
Mirza Bašić - Antonio Sancic 1 @ 1,40 ; 2:0 @ 2,00
A.Wiggins (15,5) OVER @ 1,85
T.Ito - K.Edmund 1.set (9,5) OVER @ 1,65
N.Đoković - A.Murray 2 @ 2,75 ; Marej uzima bar set @ 1,30
A.Jefferson (17,5) OVER @ 1,85
Ja ne bi bas ovo, obje ekipe su mi nekako underaske, hajd 2,5 ali 3,5 previse, a 3.60 mi je premalo za takve dvije ekipe. Obici u sirokom luku.zgmiky je napisao/la:Osasuna-Zaragoza 4+ 3.60, 2/1
je vidim i ja sad, ali bitno da su mi primili uplatu pet do dvanaest, sad moram čekat tri dana dok oni izvjećaju kad će igratarnes86 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Osasuna-Zaragoza 4+ 3.60, 2/1
pise da je odgođena..
evo ovo je od jučer dok je još bilo na nexe 3.60 kvotaBenko je napisao/la:metalurg skoplje-nexe
jel' ovo neka greska kladionica?
3,60 kec na metalurg a nexe ima samo jednu pobjedu vani, metalurg solidan kod kuce
Ma zabarska poslaArhitekt je napisao/la:Ima li kakvih informacija za onu kosarku iz italijanske druge lige?
I ja ga laganini povlacimadis30 je napisao/la:Ma zabarska poslaArhitekt je napisao/la:Ima li kakvih informacija za onu kosarku iz italijanske druge lige?![]()
Igraci prekinuli strajk i odlucili da igraju a klub pustio besplatan ulaz za gledaoce
U nekim kladama od jutros kvota na domacina u padu, ja sam povukao novac uz gubitak od 4 eura pa vidjecemo dal je ispravno
Klempo me je kosto finih para,hebo se sumateromHattrick je napisao/la:Evo i od mene koji par
Groningen-GA Eagles 1
Groningen domacinska ekipa,GA Eagles takodjer,mada se u gostima ne mogu sastavit sa loptom.Po sazetcima nizozemske lige,koje redovito pratim,Groningen igra cak i dobro,stvaraju ogroman broj prilika i valjda ce nesto i zabiti.
Eibar-Atletico i Granda-Elche over 5,5 zutih kartona
Tipicne spanjolske utakmice gdje ce biti dosta prljave igre,u kombinaciji sa sucima koji vole mahati kartonima.
Granada-Elche manje od 2,5 golova
Tvrda utakmica dvoje davljenika koji daju jako malo pogodaka,a i primaju ih takodjer malo,ako izuzmemo utakmice protiv Barcelone,Reala i Atletica,koji su drugi svijeta za ove ekipe.Cisti Under
Stoke-QPR 1
Qpr po meni najlosija ekipa lige.Nemaju niti jednog boda na gostovanjima ove sezone.Stoke tradicionalno dobro igra na svojoj Britaniji,ove sezone ne bas tako izrazeno ali dovoljno za pobjedju protiv ovih levata
Bale daje gol
Jednostavna racunica.Ronalda nema.Slobodnjake,penale izvodi Bale.Imat ce sasvim sigurno puno vise slobode u igri i puno vise pokusaja prema golu.Utakmice ova dva kluba redovito zavrsavaju sa dosta golova pa se i to moze skombinirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.