FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 02 apr 2010, 12:27

od sutar smo prvi

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 02 apr 2010, 12:32

Kakav moron ljudi moji, pa stvarno covjece da ne povjerujes... pa kako se to odma upali, cim treba braniti 'njihovo' odma se svi moguci aktiviraju samo da unesu nemir i provociraju, ali samo mogu crci dusmani

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 02 apr 2010, 12:41

Kako je moguće da nijaz brković,fudbalski mešetar,kriminalac,odlučuje o odluci protiv Želje,zar to nije sukob interesa..i kako je moguće da isti "gospodin" odlučuje o utakmici Sloboda-Sarajevo,gdje je po mojim informacijama direktno radio protiv Sarajeva,zar i to nije sukob interesa...jeli moguće da Željezničar u svojoj historiji osvoji poštenu titulu..a podsjećam da od odlaska pomenutog mešetara,i seoskog konjokradice Željo nije bio ozbiljan faktor( a sad mili Bože dolaskom tog istaknutog sportskog radnika se nalazi u vrhu sa nikakvom ekipom),te podsjećam da Željezničar nikada nije osvojio titulu od kako se igra Premijer liga pod tim nazivom..pa pogledajte samo delegiranje sudija i sve će biti jasno..da nije žalosno bilo bi smiješno

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 02 apr 2010, 12:42

Ti malo ljubomoran a? Zeljo sa nikakvom ekipom? Pa momcino dodji na utakmicu jednu pa pogledaj tog 'nikakvog' Zelju...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 02 apr 2010, 12:48

Na tv gledao protiv Slavije bruka i sramota,penal ne da je izmišljen nego sramotno izmišljen,a da ne pričam da se sa loptom niste sastavili,i da vas je Slavija i nadigrala i nadtrčala,ali eto svakom svoje,historija stvara pobjednike,a vi sa svojim krađama i podvalama to sigurno niste

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 02 apr 2010, 12:48

naravno svi nam daju, a od vas kradu...placi negdje drugo

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 apr 2010, 12:54

Batistuta je napisao/la:Kako je moguće da nijaz brković,fudbalski mešetar,kriminalac,odlučuje o odluci protiv Želje,zar to nije sukob interesa..i kako je moguće da isti "gospodin" odlučuje o utakmici Sloboda-Sarajevo,gdje je po mojim informacijama direktno radio protiv Sarajeva,zar i to nije sukob interesa...jeli moguće da Željezničar u svojoj historiji osvoji poštenu titulu..a podsjećam da od odlaska pomenutog mešetara,i seoskog konjokradice Željo nije bio ozbiljan faktor( a sad mili Bože dolaskom tog istaknutog sportskog radnika se nalazi u vrhu sa nikakvom ekipom),te podsjećam da Željezničar nikada nije osvojio titulu od kako se igra Premijer liga pod tim nazivom..pa pogledajte samo delegiranje sudija i sve će biti jasno..da nije žalosno bilo bi smiješno

ja se samo bojim ako zeljo osvoji titulu da ne bude srcanih udara, da ne bude prepuna psihijatrijska klinika i jagomir...mnogima ce to tesko past ja to znam...zato ljudi pocnite uzimati neke preventivne ljekove za svaki slucaj :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 apr 2010, 13:04

Batistuta je napisao/la:Kako je moguće da nijaz brković,fudbalski mešetar,kriminalac,odlučuje o odluci protiv Želje,zar to nije sukob interesa..i kako je moguće da isti "gospodin" odlučuje o utakmici Sloboda-Sarajevo,gdje je po mojim informacijama direktno radio protiv Sarajeva,zar i to nije sukob interesa...jeli moguće da Željezničar u svojoj historiji osvoji poštenu titulu..a podsjećam da od odlaska pomenutog mešetara,i seoskog konjokradice Željo nije bio ozbiljan faktor( a sad mili Bože dolaskom tog istaknutog sportskog radnika se nalazi u vrhu sa nikakvom ekipom),te podsjećam da Željezničar nikada nije osvojio titulu od kako se igra Premijer liga pod tim nazivom..pa pogledajte samo delegiranje sudija i sve će biti jasno..da nije žalosno bilo bi smiješno
kako je moguce da salem prolic, deklarisani navijac sarajeva sudi derbi i navlaci za sarajevo?
to sto pricas sa brkovica je cista laz, covjek nije bio u apelacionoj komisiji koja je potvrdila odluku takmicarske,

kako je moguce da se jedan klub ugasi i naredi da 7 najboljih igraca dekretom udbe mora preci u novoosnovano torpedo?

moguce je tako sto imamo trenera koji je za sve vase trenere kapelo
Cuva Bog Zelju svog!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 apr 2010, 13:08

Batistuta je napisao/la:Na tv gledao protiv Slavije bruka i sramota,penal ne da je izmišljen nego sramotno izmišljen,a da ne pričam da se sa loptom niste sastavili,i da vas je Slavija i nadigrala i nadtrčala,ali eto svakom svoje,historija stvara pobjednike,a vi sa svojim krađama i podvalama to sigurno niste
Mislio si reći da pobjednici pišu historiju? :D
Ispisali smo je mi, i pišemo i dalje. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 apr 2010, 13:11

ja se nadam da ce biti srcanih mozdanih i psihijatrijskih slucajeva da napune jagomir...iskreno se nadam!
Evo po tutinim informacijama nijaz je radio i protiv njih...bravo tuta kralju sahu...lagano na koridfield i tamo kukaj sto nisu savili pravila radi vas...bas ste cudna raja!

ps nastavi pratit Zelju ;)
___________________________________________________________________________________________

Valjda nas kisa nece zajebat opet sutra...

slika
slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 apr 2010, 13:13

mirzza je napisao/la:
kako je moguce da salem prolic, deklarisani navijac sarajeva sudi derbi i navlaci za sarajevo?
to sto pricas sa brkovica je cista laz, covjek nije bio u apelacionoj komisiji koja je potvrdila odluku takmicarske,

kako je moguce da se jedan klub ugasi i naredi da 7 najboljih igraca dekretom udbe mora preci u novoosnovano torpedo?

moguce je tako sto imamo trenera koji je za sve vase trenere kapelo
Koliko se sjecam ima i sudija koji su prosli Zeljinu skolu i veliki su navijaci tog kluba pa su sudili derbi 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 apr 2010, 13:18

1.) Pa ovaj gore imbecil je prozvao Brkovića kriminalcem, a koliko znam nije osuđen nizašta.
2.) Ovaj što bi da poništi odluku, garant se nada da niko ovamo ne čita ove njihove huškačke novine. Odluka je donesena JEDNOGLASNO, a tu njemu "nešto smrdi" :shock: Nijaz puškom tjer'o ove iz RS da glasaju.
3.) Klub se MORA oglasiti protiv ovih hinjskih i malicioznih napada i to ŽESTOKO!!!
4.) Na stadionu Slavije dozvole domaćim navijačima da dođu kroz šumu do gostujuće tribine i da je sa sigurne udaljenosti zaspu kamenjem, dozvole da više navijača uđe u teren odmah nakon utakmice, dozvole da više navijača pretuče ni krive ni dužne novinare. Kazna? Prava sitnica, 3.000(nama 2.000). Regoje, ima žuti karton, gura sudiju, izlazi iz igre, udara svog igrača, svog fizioterapeuta, nabija flašu prema svojoj klupi i najgore od svega, time huška svoje "navijače" da krenu u pohod. Kazna, 300 KM!!! Predsjednik Slavije nakon jedne utakmice ulazi u svlačionicu i davi sudiju, ovaj svjedoči, kazna, doživotna zabrana bavljenja bilo čime u vezi s fudbalom. Nedugo zatim kazna se poništava i davitelj je i sada na čelu tog divnog kluba!!!
I onda neko kaže da mi imamo štelu?! :shock:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 apr 2010, 13:20

Željovac to smo ispričali ovdje već par puta, Stole najkonkretnije, i opet ništa. Neki su slijepi pored očiju, ili ne žele da vide. Ne vrijedi pisati ništa više o tome. Kad je neko malodušan, malodušan je.

Država Željo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 apr 2010, 13:22

Saturday je subota ? :D

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 02 apr 2010, 13:24

amarpustahija je napisao/la:Saturday je subota ? :D
Aham,J*** ti uciteljicu :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 02 apr 2010, 13:28

Seyo_TM je napisao/la:ja se nadam da ce biti srcanih mozdanih i psihijatrijskih slucajeva da napune jagomir...iskreno se nadam!
Evo po tutinim informacijama nijaz je radio i protiv njih...bravo tuta kralju sahu...lagano na koridfield i tamo kukaj sto nisu savili pravila radi vas...bas ste cudna raja!

ps nastavi pratit Zelju ;)
___________________________________________________________________________________________

Valjda nas kisa nece zajebat opet sutra...

slika
slika
Saturday
Chance of Rain. Scattered Clouds. High: 16 °C . Wind Calm. 20% chance of precipitation (trace amounts).

Saturday Night
Scattered Clouds. Low: 0 °C . Wind Calm.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 apr 2010, 13:37

ZA DRUGE SE NAVIJA , ZELJO SE VOLI !!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 02 apr 2010, 13:39

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33982.htm

I dok se Zelji radi o glavi, vi opet optuzujte neke da bespotrebno dizu tenzije, vaznija vam je vremeska prognoza. Ja ocekjujem da ce i klub i Manijaci da se konacno pismeno oglase povodom ovih bezobraznih i podmuklih napada na klub i iskreno se nadam da Zeljo ima dovoljno jak lobi u savezu da prestanu ove prijetnje oko suspenzije, oduzimanja bodova i cega sve ne. Mislim da je ovo najbolji ispit i za upravu, i za klub, i za navijace da konacno pokazu da li su dovoljno jaki da ne dozvole "dusebriznicima za sigurnost" da ugroze klub na bilo koji nacin :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 02 apr 2010, 13:42

Isnar je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33982.htm

I dok se Zelji radi o glavi, vi opet optuzujte neke da bespotrebno dizu tenzije, vaznija vam je vremeska prognoza. Ja ocekjujem da ce i klub i Manijaci da se konacno pismeno oglase povodom ovih bezobraznih i podmuklih napada na klub i iskreno se nadam da Zeljo ima dovoljno jak lobi u savezu da prestanu ove prijetnje oko suspenzije, oduzimanja bodova i cega sve ne. Mislim da je ovo najbolji ispit i za upravu, i za klub, i za navijace da konacno pokazu da li su dovoljno jaki da ne dozvole "dusebriznicima za sigurnost" da ugroze klub na bilo koji nacin :!:
vaznije je vrijeme od ovih optuzbi...nadam se da si shvatio poruku :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 apr 2010, 13:45

Cuj ovog "Zelji se o glavi radi", dramaqueen...bolje ti je da citas pdf i tekstove na njemu...hajat sport, nijaz, slusaj/gledaj...
Vaznije mi je vrijeme sutra od 500 izjava onog lazljivog core...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []