10 KM

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
fali im puno igrača iz prve postave.zgmiky je napisao/la:koji će od francuza danas biti dvojka? u ovom kolu smo bez gostujuće pobjede a ostale još tri tekme, nekako sam najbliži tome da bude baš ova prva u 14h st.etienne 2 2.30
orbit je napisao/la:Po meni Hibbert večeras under 11,5 (Premier)(do poluvremena će imat' 12)
Eto, prodje i jedan i drugi prijedlog čim ih ja nisam uplatio. Valjda je neko ufatio ovo.orbit je napisao/la:Možel' ovaj kontra-hendikep na Denver protiv Šarlote? Da neće zijanit' 7 razlikemahic je napisao/la:Jel to cousins dobar u odbrani? Pratim nba godinama al se u njegov kvalitet u odbrani nisam uvjerio...master44 je napisao/la:I ja sam kontao hibberta manje, ide na rodju ako sam dobro upratio. Nesto me vuce 2 na cliperse, griffin over,sta vi mislite ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
orbit je napisao/la:Danas igram da Francuska neće dobit' Katar više od 3 razlike. Kad je Katar mog'o do finala mogu vala i ovaj hendikep pokriti.
Ispraceno :9SPY je napisao/la:
ako ti ima odigraj da će Francuska imat više isključenja,to je po meni najsigurnija oklada na tom susretuorbit je napisao/la:Danas igram da Francuska neće dobit' Katar više od 3 razlike. Kad je Katar mog'o do finala mogu vala i ovaj hendikep pokriti.
znači prvi nije prošao, ostale su još dvije pa da probamo sa ovom u 17hzgmiky je napisao/la:koji će od francuza danas biti dvojka? u ovom kolu smo bez gostujuće pobjede a ostale još tri tekme, nekako sam najbliži tome da bude baš ova prva u 14h st.etienne 2 2.30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.