KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 44Bertans » 30 jan 2015, 10:44

Vili Voren se spominje baš dugo, maltene od onog odlaska Tarensa Kinsija.

Međutim kao što reče dantes dok ga ne vidim u našem dresu, sve su to samo novinarski nagovještaji.

Slijedi gostovanje u Skoplju protiv ipak slabog MZT-a ove sezone. Oni protiv Partizana igraju sa 200% mogućnosti uz sjajnu podršku dvorane, ali ja sam ubjeđen da će ovo biti jedna teška ali rutinska pobjeda kvalitetnijeg tima. Biće i dosta Grobara u dvorani, barem su takve najave. Ovo je utakmica Saleta Pavlovića i NIkolice. :cool:
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 31 jan 2015, 17:29

" " је " % $. ' се у " ? " ' $ пута $. Црно-? су " на ?, " са $ 12...

Све су то " & у $ & " $ ", $ " / у " ", ? ", $ " ? опрез " у &.

Јер, & је " на $ ?, $ $ $ ? " % " се ? $.

– ? % ? ? не $ " %, то - - $ " ? процене " " " ? $ на ' '. То - " " ? – " је $ ", тренер црно-?, $ ? пут /. Јер...

– " & ' ? " " ", $ " у /. То не гарантује $, ? гарантује $ $.

" ? ?, " је ? ", " " у ' % ".

– ' је ? " ? " је ову сезону & & & ¥ % су ? пре пар $ ? у & ? – ¥ је " ".

– ? су $ $ $ $ су на $ путу $ је у " " ?, па " ? ". На & сезоне & " се " ? са ", ? су $ $ ".

У " су $ ? " % " & у /, ? " % " тај ' ".

– " ? је ово важна " за нас, " је &. ? $ $ овај $ ', " са $, ' у & " & - се ? у ?–оф " $ % / ? $ & " у & ? – " ја ".
U Skoplje do nove pobjede!

slika
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 jan 2015, 22:47

Znao sam da će biti teško u Skoplju,ali pobjeda :clap: :cool: Ružan meč za gledati..timska pobjeda...13-7,sedma pobjeda u nizu,osma (protiv Levskog) u najavi za 14-7 ....S tim omjerom u Zagreb po pobjedu i ovjeru PO,a onda pokušati i napasti 3. pa u nekim varijantama i poziciju broj 2.Iz ove perspektive nije nemoguće.
Mens sana in corpore sano.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 jan 2015, 22:59

djoleprijedor je napisao/la:Znao sam da će biti teško u Skoplju,ali pobjeda :clap: :cool: Ružan meč za gledati..timska pobjeda...13-7,sedma pobjeda u nizu,osma (protiv Levskog) u najavi za 14-7 ....S tim omjerom u Zagreb po pobjedu i ovjeru PO,a onda pokušati i napasti 3. pa u nekim varijantama i poziciju broj 2.Iz ove perspektive nije nemoguće.
ma ja navijam da partizan zavrsi 4 pa da mlatne zvezdu kad dodje taj play za koga se cuva novac a bice paklen play ces da vidis nebi me cudilo da BO ne dodje sad kad mu istekne sa bayernom ova dva mjeseca :D
Samo Sarajevo

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 01 feb 2015, 14:05

Značajna pobjeda ostvarena u jednoj poprilično nekvalitetnoj utakmici koja je sa naše strane bila otaljavanje posla.
Definitivno previše defanzivnih propusta, previše tehničkih grešaka u napadu. Ključni igrači su nekako pali u nastavku. Praktično je mali Vanja prelomio svojom trojkom.
Nastavili smo niz, sledeći je Levski.

p.s. Grobari opravdali svoje ime u Mkd.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 feb 2015, 14:25

sve ovo nije loše, samo da imamo pleja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 01 feb 2015, 14:26

Mogao bi Partizan i do drugog mjesta ukoliko dobije meč u Podgorici. Samo je pitanje da li to želimo. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 feb 2015, 14:44

44Bertans je napisao/la:Mogao bi Partizan i do drugog mjesta ukoliko dobije meč u Podgorici. Samo je pitanje da li to želimo. :mrgreen:
budućnost popušta po malo... oni bi nam najviše odgovarali, cedevita najmanje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 01 feb 2015, 14:46

DANTES je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Mogao bi Partizan i do drugog mjesta ukoliko dobije meč u Podgorici. Samo je pitanje da li to želimo. :mrgreen:
budućnost popušta po malo... oni bi nam najviše odgovarali, cedevita najmanje...
Ko da gledam..zadnji meč,26.kolo u Morači...mi i Đetići izjednačeni na tabeli i dobijamo ih za 2.mjesto pred PO.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 feb 2015, 14:50

djoleprijedor je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Ko da gledam..zadnji meč,26.kolo u Morači...mi i Đetići izjednačeni na tabeli i dobijamo ih za 2.mjesto pred PO.
e to bi bilo odlično...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 01 feb 2015, 15:17

DANTES je napisao/la:
Ima još do tog meča i zaista mislim da će to biti meč koji će odlučiti sa koje pozicije ćemo u PO.
Vjerujem da će biti i mimo parkete nekih "igrica"... :x

Utisak večeri je Mihajlo Andrić. :opaopa: Postaje jedan od oslonaca kada je teško. :clap:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 feb 2015, 16:01

itekako... ne remeti ga ni to što promaši par prvih šuteva
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 feb 2015, 10:59

Vujošević: Najprecizniji kada se meč lomio
Duško Vujošević u pobedi na gostovanju u Skoplju vidi i mogućnost da njegov tim uz potvrdu četvrte pozicije pokuša da osvoji i višu poziciju na tabeli:

- Veoma važna pobeda za nas, koja nam daje mogućnost da mirnije ulazimo u ove završne borbe i da gledamo da li može nešto više da se osvoji i uradi. MZT je veoma motivisan, što se vidi iz činjenice da su imali 16 skokova u napadu, od toga 11 u prvom poluvremenu. Mi smo imali dosta izgubljenih lopti, 15 - rekao je strateg srpskog šampiona po završetku meča u Makedoniji i objasnio da je bilo i zdravstvenih problema u toku ove nedelje: - Milosavljević je imao upalu na drugoj nozi, Tepić se postepeno vraća posle problema sa leđima, i sigurno nas je sve to limitriralo. Međutim, najvažnije je što smo uspeli utakmicu da dobijemo, što smo bili najprecizniji i najkoncentrisaniji onda kada se utakmica lomila. Zahvalnost navijačima koji su došli da nas isprate.

Vujošević se osvrnuo na delegiranje sudija, biranje sudijske trojke iz Slovenije, koje je pominjao i uoči meča u Skoplju:

- Moram da kažem da delegiranje sudija pred ovakvu utakmicu, kada je birana sudijska trojka iz Slovenije, budi određene predrasude pred meč, jer smo u trci za četvrto mesto mi i Olimpija. Međutim, moram da se izvinim, da kažem da je suđenje bilo vrlo kvalitetno i vrlo pošteno, i da moja rezerva te vrste apsolutno nije bila personalna, nego generalna, a kada su u pitanju ovi ljudi potpuno neopravdana - jasan je bio trener Partizana NIS.
kkpartizan.rs

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 03 feb 2015, 14:28

U ovoj pauzi do meča sa Levskim, uvijek je lijepo podsjetiti se onih velikih evropskih pobjeda.

[youtube][/youtube]

Protivnik u četvrfinalu nacinalnog kupa je ekipa Vojvodine iz Novog Sada.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 03 feb 2015, 21:12

Gagić napustio trening ,tražio raskid ugovora...

SOS Kanal

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 feb 2015, 22:19

Cekas novog igraca , a onda ti ode jedina alternativa na visokim pozicijama.
Smejem se a place mi se.. :facepalm:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 03 feb 2015, 22:41

Raul_64 je napisao/la:Cekas novog igraca , a onda ti ode jedina alternativa na visokim pozicijama.
Smejem se a place mi se.. :facepalm:
Pa nije vam ni igro nešto u zadnje vrijeme...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 feb 2015, 22:53

Al onda skontaj da mu je zamjena Bezbradica i Grcki bog vina kojeg jos nismo vidjeli na terenu , e to je onda problem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 03 feb 2015, 23:25

Raul_64 je napisao/la:Al onda skontaj da mu je zamjena Bezbradica i Grcki bog vina kojeg jos nismo vidjeli na terenu , e to je onda problem.
Kroz medije se "provlači" da je sporazumno,tako da ...vjerovatno se ima alternativa(postojeća ili će neko doći)

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 feb 2015, 00:37

ppppp je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Al onda skontaj da mu je zamjena Bezbradica i Grcki bog vina kojeg jos nismo vidjeli na terenu , e to je onda problem.
Kroz medije se "provlači" da je sporazumno,tako da ...vjerovatno se ima alternativa(postojeća ili će neko doći)
Postojeća?! Ne bih rekao.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.