SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Ima li neki link za tekmu ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Brani Saric, grijesi Memisevic, stize Markovic![]()
![]()
![]()
Katar do titule![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno, Katar u srcu, forever and everrio_Ferdy88 je napisao/la:Otkad znaš za sebe navijaš za njihDonnie Darko je napisao/la:To Kapote majstore![]()
Hajmo Katar![]()
Capote

Što se tiče tekme, sudije podbacile u prvom poluvremenu. Nadam se da će se u drugom vratiti u formu koju su održavali cijelo prvenstvo.
Ne možeš između te dvije stvari staviti znak jednakosti, i ti to jako dobro znaš.rio_Ferdy88 je napisao/la:Po istom principu bi onda trebalo svim auslenderima oduzeti, i onu su otišli da zarade kao i ova dvojica
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' se zezas?hackerinho je napisao/la:Kakva nepravda prema repki Katra...cijelo prvenstvo mediji vode pricu kako sudije navlace Katru, a u biti Francuzi su ti koji vode glavnu riječ,kakva kradja...
Silje sudije za Francuze,a Qatari pod dojmom tanka odbrana puca na sve strane,ako to popraave mogu u egal,a sudije ce biti na njihovoj strani u drugom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako ih Capote gađa. Nije nešto u ritmu Omeyer. Sad će se i on probudit i ode ovo na +10. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pitam se ko je ovdje domacin.
Sudije katastrofa.
Sudije katastrofa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šteta zaista što ona zadnja akcija nije potvrđena golom ali svejedno,+3 je na poluvremenu je sasvim solidna prednost da u nastavku naprave rezultatski masakr nad arapskim plaćenicima.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zašto, i jedni i drugi šljakaju za pare u inostranstvu, ne vidim neke posebne razlike, bolje im je nego ovdje uglavnomzizu1991 je napisao/la:Ne možeš između te dvije stvari staviti znak jednakosti, i ti to jako dobro znaš.rio_Ferdy88 je napisao/la:Po istom principu bi onda trebalo svim auslenderima oduzeti, i onu su otišli da zarade kao i ova dvojica

Nemam nekih posebnih razloga da mrzim i Eldina i Danijela zbog ovog odabira (kao ni ostale naše zemljake u tuđini), odlučili su osigurati sebi egzistenciju, a ujedno rade ono što vole i za to će biti propisno nagrađeni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Memišević je jedan od tonu one djece što su roditelji prodali za dvije hiljade dolara u Katar, izgleda da je jedini uspio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja ne pričam o njihovom odabiru, ja pričam o ruci na srcu i pjevanju himne državi koja ti je platila da to uradiš, a takvo što je ispod svakog nivoa. I pitanje egzistencije se u njihovom slučaju ne može upotrijebiti, pogotovo u slučaju Šarića. No ko sam to ja da mjerim kad je nečiji džep pun. To su neka moja razmišljanja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zašto, i jedni i drugi šljakaju za pare u inostranstvu, ne vidim neke posebne razlike, bolje im je nego ovdje uglavnom![]()
Nemam nekih posebnih razloga da mrzim i Eldina i Danijela zbog ovog odabira (kao ni ostale naše zemljake u tuđini), odlučili su osigurati sebi egzistenciju, a ujedno rade ono što vole i za to će biti propisno nagrađeni.
No da se vratimo utakmici. Katar se vraća, moglo bi biti gusto u drugom poluvremenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
idemooooo Katar

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Aha, pa evo kaže neko da su im Katrani tražili da nauče tekst (ili da se barem prave da su naučilizizu1991 je napisao/la: Ja ne pričam o njihovom odabiru, ja pričam o ruci na srcu i pjevanju himne državi koja ti je platila da to uradiš, a takvo što je ispod svakog nivoa.

I u Americi ti je slična procedura za sve koji dobijaju državljanstvo, mislim da svi naši tamo znaju himnu napamet, pogotovo ovi mlađi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Daj Kapotea ba da puca sa centra.
- legenda reala
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Daj Kapotea ba da puca sa centra.
joj kakvu šutinu ima
Idemo braćo Katraniiii, gazi Francuzeeeeeeeeeeee -2
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sudija mater ti retardiranu.

Pisaj po sirotinji.

Ako Katar izgubi, sudije će bez glave ostat'...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fustang je napisao/la:
Pisaj po sirotinji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.