Google je napisao/la: I prema navodima...na gostovanje protiv Barija oko nekih 15 tisuca(hiljada) Romanista putuje!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Google je napisao/la: I prema navodima...na gostovanje protiv Barija oko nekih 15 tisuca(hiljada) Romanista putuje!!!!
svaka cast bilo je i vas puno,al je ovo rekord sto se tice gostujucih navijaca u rimu,pa onda idu neki grci(olimpijakos mislim),a treca je torcida...ak sam dobro informiransarajlija89 je napisao/la:
@ Imp gdje andje ove slike navijaca Barija u rimu..haj vidi imal slika kad je juve gostovo..mislim da nas je i vise bilo mozda
Imp je napisao/la:evo ga,opet sami sebi dodaju scudetto
ne znam materazzi . . . ja kolko sam upucen on je bivsi igrac rome i veliki fan ovog kluba, jednom je cak izjavio da mu je zivotna zelja sjest na klupu rome . . . sjecam se prosle sezone roma - milan kad su igrali, spalletti ga isfuro u fazonu 'evo hoces sjest odma'materazzi je napisao/la: . . . a da je ancelotti veliki navijac intera i da je kao dijete plakao kad inter izgubi . . .
hahaha..izvini al moram se nasimjat...neko za granatu da navijachiaretto je napisao/la:Takve izjave se sankcionišu, barem u nekim zemljama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.