AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovo naglo dovođenje stopera (jer skoro je siguran i dolazak Munoza) znači da bi Rami recimo mogao ići. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Ovak van Ginkel je bas kloc teski, on ce Chelsea vidjeti samo na PESu
neko gore rece Cerciu treba dobar bek ovako sam teško da moze sta, mada je Zacardo iznudio penal i izdao Hondu onu loptu sto je ovaj klocu prosljedio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ajd sad Pippo daj nam Muntarija i Essiena pa da prelomimo ovo veceras 
edit: pa yebo te grom Pippo znas li ti za salu, jos odmah na poluvrmeenu ccccc
edit: pa yebo te grom Pippo znas li ti za salu, jos odmah na poluvrmeenu ccccc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
milanist je napisao/la:Ajd sad Pippo daj nam Muntarija i Essiena pa da prelomimo ovo veceras
@francobaresi
- LegendKiller
- Kontakt:
Kad covjek vidi samo ko nam je kapiten i ko nosi 10-ku sve mu bude jasno, od ovog Milana nema ništa.
Dominira nas Parma, a i kako ne bi kad imam samo jednog covjeka u veznom redu i to Cerci, ova ostala trojica ne znaju ni šta igraju. Poli, Honda i Van ginkle za cijelo poluvrijeme ništa apolutno ništa nisu korisno napravili. Polia nema na terenu, Honda od 5 kontakata sa loptom 5 je izgubio, a Van ginkel ni sam ne zna otkud on na terenu.
Jedino mi nekako drago zbog Nocerina, neka ga je makar on dao. Odigrao je momak jednu odlicnu sezonu, a ono ostalo što je igrao nije ništa bio gori od polia, esiena, honde, ginkela i ostalih.
Dominira nas Parma, a i kako ne bi kad imam samo jednog covjeka u veznom redu i to Cerci, ova ostala trojica ne znaju ni šta igraju. Poli, Honda i Van ginkle za cijelo poluvrijeme ništa apolutno ništa nisu korisno napravili. Polia nema na terenu, Honda od 5 kontakata sa loptom 5 je izgubio, a Van ginkel ni sam ne zna otkud on na terenu.
Jedino mi nekako drago zbog Nocerina, neka ga je makar on dao. Odigrao je momak jednu odlicnu sezonu, a ono ostalo što je igrao nije ništa bio gori od polia, esiena, honde, ginkela i ostalih.
Ja bih prije rekao da se rijesavamo Mexesa, Zapate i vjerovatno Zaccarda. Tu su jos Bonera i Alex koji su u godinama plus Abate i Siljo koji su vise u bolnici nego na terenu. Po meni razumljivo dovodjenje defanzivca, ali yebemu, zar bas Paleta? 
ja iskreno navijam da izgube, sto prije smjene pippa tim bolje. predugo traje ovaj los period da bi rekao da je samo prolazna kriza, bojim se da ce ovo sa njim vremenom biti samo gore, nikako bolje.
vamos parma!!
ja iskreno navijam da izgube, sto prije smjene pippa tim bolje. predugo traje ovaj los period da bi rekao da je samo prolazna kriza, bojim se da ce ovo sa njim vremenom biti samo gore, nikako bolje.
vamos parma!!
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tacno kao da me je cuo, i ja konj svasta pricam, bolje da sam sutioAgentttB je napisao/la:milanist je napisao/la:Ajd sad Pippo daj nam Muntarija i Essiena pa da prelomimo ovo veceras
![]()
![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
nejači božija
Navodno Munoz sutra na liječničkom. Pa koji ce im onda qrac i Paleta
Il Club più titolato al mondo!
Bravo Menez, vidi se da zna igrati fudbala za razliku od ostalih, klasa se osjeti, on i Lopez jedini koji zasluzuju sve pohvala u Milanu.
FM
FM
Jedina svujetla tacka ove sezone menez
cesenaChinaglia je napisao/la:nejači božija
hvala ku'rcu mada ima jos puno vremena da izjednace, sad ce se ovi hajvani povuci
ovaj menez koliko god me nervirao toliko je i jedini koji u ovom timu zna iz nicega stvoriti situaciju za gol
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pazi izmjene, e moj Pipo da Bog da Parma utrpala 2 komada. Cerci je po meni bio odličan veceras, jos da ima kvalitetnog beka pored sebe
Il Club più titolato al mondo!
Zar je ovaj Zaccardo kod vas, djeluje kao pravo pojacanje 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Zaccardo
kao sto i rekoh, muntari i essien i gle cuda, obojica udjose
Menez dva gola i asistencija
kao sto i rekoh, muntari i essien i gle cuda, obojica udjose
Menez dva gola i asistencija
Bonera i Zakardo ubijaju po desnom beku
odmah prodati Abatea hhh
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
magicna trojka na sredini terena je donijela rezultat
zakardo bog otac
penal, ponisteni gol i gol, pa haloooo
mali ofsajd, al' ko ga yebe.
kako stvari stoje, nastavlja se patnja sa pippom... 
zakardo bog otac
mali ofsajd, al' ko ga yebe.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo za Meneza, jedina svijetla tacka uz golmana Lopeza u zadnje vrijeme. Koliko zvizduka dobije Esien kad primi loptu, jadan izgubi se 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Menez i Lopez najbolji, Cerci isto mnogo bolji nego u prvim utakmicama.Bochetti odradio jako dobro ovaj meč,i ako je igrao na njemu slabijoj poziciji. Također Destro solidan.Ovo ostalo..MRRRRRŠŠŠ!
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.