FK Željezničar (opšte diskusije)

lazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la lazar » 01 feb 2015, 17:02

tacno tako :thumbup:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 feb 2015, 17:24

I mi da s njima normalno diskutujemo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

shzna
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la shzna » 01 feb 2015, 17:29

amypitar je napisao/la:Raspad sistema. :roll: Igra ko mora, bjezi ko ima bilo gdje.
Nikad vi nećete dočekati raspad sistema kod nas. A znamo da vam je Željezničar najveći problem u iskompleksiranim životima, pa zbog toga i stalno ovo ponavljanje da se raspadamo :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2015, 21:32

Ado76 je napisao/la:
lisander je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:sto vam ovaj Jusufbasic nije potpiso...nije valjda tolka taraba
Da, lobovanje bandovica nije relevantna preporuka jer isti ne može dohvatiti precku
Ja ne mogu da vjerujem da se ne moze dobiti normalan odgovor i na najnormalnije pitanje.Ista stvar je i na ovoj temi Sarajeva,gdje se svako pitanje smatra kao provokacija i na noz docekuje.Najbolje je ukinuti i ove teme pa neka svako o svom pise bez ikakvih medusobnih diskusija,jer mentalni sklopovi na ovom forumu nisu u stanju voditi normalnu raspravu
Pitanje bi bilo normalno da nije dodao ovo na kraju, u tom slučaju bi dobio normalan odgovor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 01 feb 2015, 21:41

Ako moze neko napisat sva zeljina pojacanja za ovu polusezonu i odlaske

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 feb 2015, 21:41

Ado76 je napisao/la:
lisander je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:sto vam ovaj Jusufbasic nije potpiso...nije valjda tolka taraba
Da, lobovanje bandovica nije relevantna preporuka jer isti ne može dohvatiti precku
Ja ne mogu da vjerujem da se ne moze dobiti normalan odgovor i na najnormalnije pitanje.Ista stvar je i na ovoj temi Sarajeva,gdje se svako pitanje smatra kao provokacija i na noz docekuje.Najbolje je ukinuti i ove teme pa neka svako o svom pise bez ikakvih medusobnih diskusija,jer mentalni sklopovi na ovom forumu nisu u stanju voditi normalnu raspravu
Speak for yourself, a može se i normalno komunicirati:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p4020001" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 01 feb 2015, 21:56

BordoArmy88 je napisao/la:
Speak for yourself, a može se i normalno komunicirati:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p4020001" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
Stvarno ovo treba zabraniti komentarisanje na suparnickim temama :oops:
Momak je fino napisao, tj pitao, bar mi se tako cini. Dajte mu normalan odgovor jer na ovoj temi imaju pravo i pisati i pitati, i raspravljati se.
Sve dok dajete tako glupe odgovore, uvijek cete imati i glupe raspave. Izvini @bordoarmy88 ali morao sam ovaj tvoj citirati, nemoj sta pogresno shvatiti, krivo mi je zbog ovog gore.
Jusufbasic nije prosao probu, tacnije Odovic je rekao da mu takav tip igraca trenutno ne treba.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 22:45

i opet :o

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=555ADFF5" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

slika
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 01 feb 2015, 22:51, ukupno mijenjano 3 puta.

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 01 feb 2015, 22:47

I bolje sto nije prosao, bar po meni,taraba igrac,za malog fudbala odlican, al nije za velikog, bolje imate u kadru od njeg, realno... Steta sto Kvesic produzi, nado sam se da ce vam otici, jer bi tad definitivno bilo mlacenje na derbiju 3,4 komada, + onaj Asanovic je Pepe za Kosorica, pa vi kako hocete...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2015, 22:48

duskajurisic je napisao/la:I bolje sto nije prosao, bar po meni,taraba igrac,za malog fudbala odlican, al nije za velikog, bolje imate u kadru od njeg, realno... Steta sto Kvesic produzi, nado sam se da ce vam otici, jer bi tad definitivno bilo mlacenje na derbiju 3,4 komada, + onaj Asanovic je Pepe za Kosorica, pa vi kako hocete...
how yes no...
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2015, 22:52

duskajurisic je napisao/la:I bolje sto nije prosao, bar po meni,taraba igrac,za malog fudbala odlican, al nije za velikog, bolje imate u kadru od njeg, realno... Steta sto Kvesic produzi, nado sam se da ce vam otici, jer bi tad definitivno bilo mlacenje na derbiju 3,4 komada, + onaj Asanovic je Pepe za Kosorica, pa vi kako hocete...
I ovako imamo bolju zadnju liniju od vas...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 feb 2015, 22:54

Benko je napisao/la:i opet :o

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=555ADFF5" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

slika
Ovo Uzelac ? Ako jeste sta je problem ?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 22:54

nista, tri prsta, dres srbije, bilbija i grb bosne-vase parole, karma ku.rva i tako to ;)

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 01 feb 2015, 22:56

bagrcavi je napisao/la:
how yes no...
PA misli ti sta hoces, goreg stopera zeljo poslije rata imo nije od kosorica... Ja to iskreno kazem, ne zato sto hocu da omalovazavam zelju... A ovo gore tri prsta Benko sta ima veze, dizali su i nasi, svaki srbin zapamti drze tri prsta, dal na slavi, dal kuci, dal na utakmcii, al svaki dize, i ti misli da ne dize, jel srbin 3 prsta su tu, i koga vise boli **** za to, digne i Djokovic 3 prsta pa opet da milion maraka za poplave u Bosni, pusti mi se tog,ta 3 prsta danas nista ne znace, to je simbol oca sina i svetog duha, drugo je sto su ga četnici koristili u negativne svrhe, taj simbol izvorno je sasvim normalan, i sumnjam da ga ovi momci dizu u ime cetnistva nisu se ni rodili tad, jednostavno je takou srpskom narodu, u hrvatskom su za dom spremni, i tako dalje... Glupa prica opasno oko tog...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 22:58

ja se slazem da je glupa prica, ali je glupa samo kada vama ne ide u kosrist, pocev od Ljupka pa do Bilbije i Puzigaće

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la amypitar » 01 feb 2015, 22:59

Benko je napisao/la:nista, tri prsta, dres srbije, bilbija i grb bosne-vase parole, karma ku.rva i tako to ;)
Ma ljudi izgubljeni skroz.:roll:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 feb 2015, 23:01

Ne kontam opet. Čovjek igra za svoju državu u čemu je problem

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 23:03

lazar je napisao/la:Ne kontam opet. Čovjek igra za svoju državu u čemu je problem
znači tri prsta se razlikuju s ove i s one strane drine :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2015, 23:04

Benko je napisao/la:nista, tri prsta, dres srbije, bilbija i grb bosne-vase parole, karma ku.rva i tako to ;)
Zahvali se Popari za večerašnji nastup koji si imao na forumu :rol:
Reprezentativac Srbije koji nosi dres te zemlje :shock: :o Srbin iz Srbije koji diže tri prsta :o :shock: Stvarno sam šokiran.
Sa druge strane kapiten U21 reprezentacije naše zemlje vrijeđa protivničke igrače na nacionalnoj osnovi pogrdno ih nazivajući znate već kako da ne zagađujem temu.
Drugi nekad davno zabi go i sa tri prsta proslavi. A obojica su rođena u BiH.
Da je to uradio Tatomirović ili neko sličan, ni po' muke.

Što se tiče Asanovića, od njega nikad fudbalera biti neće, tako da je sva diskusija oko njega suvišna.
DRUG NEBI TI PUNCA

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 23:06

bagrcavi je napisao/la:
Zahvali se Popari za večerašnji nastup koji si imao na forumu :rol:
Reprezentativac Srbije koji nosi dres te zemlje :shock: :o Srbin iz Srbije koji diže tri prsta :o :shock: Stvarno sam šokiran.
Sa druge strane kapiten U21 reprezentacije naše zemlje vrijeđa protivničke igrače na nacionalnoj osnovi pogrdno ih nazivajući znate već kako da ne zagađujem temu.
Drugi nekad davno zabi go i sa tri prsta proslavi. A obojica su rođena u BiH.
Da je to uradio Tatomirović ili neko sličan, ni po' muke.

Što se tiče Asanovića, od njega nikad fudbalera biti neće, tako da je sva diskusija oko njega suvišna.
daj dokaz za to osim suplje price adilovica?

i pitam zasto su drugacija tri prsta puzigace od tri prsta uzelca?
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 01 feb 2015, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.