Evo jos jednom...
Zeljo mi ti se kunemo, da sa tvoje pruge ne skrenemo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Vidi bistrikboy ja sam vec napisao da bi volio da na grbavici igramo protiv zelje pred punom grbavicom i da to prodje u korektnoj sportskoj atmosferi jer je to praznik fudbala sasvim sigurno.bistrikboy je napisao/la:Na Grbavici nit je bacen suzavac na teren pa uletio neko (Borac-Celik),nit je neko nokautirao igraca (Borac-sarajevo),nit' je pola tribine uletilo na teren (Borac-Slavija),ovo je PRVI put da se nesto slicno dogodilo na Grbavici,samim tim kazna je uslijedila prema pravilima!
Vidi, ako je borac dobio suspenziju nakon sto je navijac borca udario igraca sarajeva onda bi se moglo raspravljat da li je trebao i zeljo dobit suspenziju. Medjutim, uzelo se u obzir da se na grbavici nikad njie desio ni priblizno takav slucaj a na gradskom stadionu jest. I jos jedna stvar, uzelo se u obzir p.i.c.k.a.s.t.o. ponasanje igraca slavije i glumljenje povrede...borcev_navijac je napisao/la:Vidi bistrikboy ja sam vec napisao da bi volio da na grbavici igramo protiv zelje pred punom grbavicom i da to prodje u korektnoj sportskoj atmosferi jer je to praznik fudbala sasvim sigurno.bistrikboy je napisao/la:Na Grbavici nit je bacen suzavac na teren pa uletio neko (Borac-Celik),nit je neko nokautirao igraca (Borac-sarajevo),nit' je pola tribine uletilo na teren (Borac-Slavija),ovo je PRVI put da se nesto slicno dogodilo na Grbavici,samim tim kazna je uslijedila prema pravilima!
Naravno sladje bi mi bilo ako dobijemo zelju pred punim stadionom nego pred praznim, a ako izgubimo tad mi je u svakom slucaju krivo bio stadion pun ili prazan.
Sustina je da je ovo bio incident koji je zasluzio suspenziju pa makar na jednu utakmicu, cisto radi jednakih arsina, to bi bilo ispravno da su pravi ljubitelji fudbala koji navijaju za zeljeznicar navijali da se desi. Ovako se opravdano radja sumnja da se sve steli zelji da uzme prvenstvo.
Ja u to ne zelim da vjerujem , ali bem li ga ovakve stvari realno na to mogu da ukazuju.
Sto se mene tiče, ja i da su dvije utakmice neigranja pristao bi da se ta zabrana ocen primjenjivati tek poslije borca.
Ne mozes očekivati od nas da kažemo u redu je da nas kažnjavaju sa praznim stadionom za jednak incident ( necemo sad mjeriti snagu udaraca bem mu misa, znas i sam da je to nebitno) a da drugi prodju samo sa novcanom kaznom, stavi se u poziciju navijaca borca, pa posteno reci sta bi ti osjecao , da li bi ti to izgledalo pravedno?
A onom sto je pitao, borac je kaznjen za svaki incident, nije bilo ni jednog da nije bilo suspenzije, i odmah da kazem sve su kazne bile potpuno opravdane
ja sam ovdje govorio da nije u redu da proivate borac , jer mislim da ima moralno pravo da kaze da nesto nije fer, razloge sam objasnio, znaci sa aspekta borca a ne aspekta slavije.muXmania je napisao/la:dali je po tebi poštena kazna ( 3000KM ) koju je dobila slavija za one silne incidente koji su bili kad smo s njima igrali u prvoj polusezoni?
nisam ja disciplinska komisija i ne zelim da sudim i ulazim u detalje, ja govorim o principima, i mislim da je radi PRINCIPA svaki navijač željezničara koji istinski želi dobro fudbalu u premijer ligi trebao da kaže zaslužili smo utakmicu pred praznim stadionom, što zbog učada u teren što zbog neprimjerenog skandiranja ( na taj način se najbolje ogradjuje od budala)Strumph_tm87 je napisao/la:Vidi, ako je borac dobio suspenziju nakon sto je navijac borca udario igraca sarajeva onda bi se moglo raspravljat da li je trebao i zeljo dobit suspenziju. Medjutim, uzelo se u obzir da se na grbavici nikad njie desio ni priblizno takav slucaj a na gradskom stadionu jest. I jos jedna stvar, uzelo se u obzir p.i.c.k.a.s.t.o. ponasanje igraca slavije i glumljenje povrede...borcev_navijac je napisao/la:Vidi bistrikboy ja sam vec napisao da bi volio da na grbavici igramo protiv zelje pred punom grbavicom i da to prodje u korektnoj sportskoj atmosferi jer je to praznik fudbala sasvim sigurno.bistrikboy je napisao/la:Na Grbavici nit je bacen suzavac na teren pa uletio neko (Borac-Celik),nit je neko nokautirao igraca (Borac-sarajevo),nit' je pola tribine uletilo na teren (Borac-Slavija),ovo je PRVI put da se nesto slicno dogodilo na Grbavici,samim tim kazna je uslijedila prema pravilima!
Naravno sladje bi mi bilo ako dobijemo zelju pred punim stadionom nego pred praznim, a ako izgubimo tad mi je u svakom slucaju krivo bio stadion pun ili prazan.
Sustina je da je ovo bio incident koji je zasluzio suspenziju pa makar na jednu utakmicu, cisto radi jednakih arsina, to bi bilo ispravno da su pravi ljubitelji fudbala koji navijaju za zeljeznicar navijali da se desi. Ovako se opravdano radja sumnja da se sve steli zelji da uzme prvenstvo.
Ja u to ne zelim da vjerujem , ali bem li ga ovakve stvari realno na to mogu da ukazuju.
Sto se mene tiče, ja i da su dvije utakmice neigranja pristao bi da se ta zabrana ocen primjenjivati tek poslije borca.
Ne mozes očekivati od nas da kažemo u redu je da nas kažnjavaju sa praznim stadionom za jednak incident ( necemo sad mjeriti snagu udaraca bem mu misa, znas i sam da je to nebitno) a da drugi prodju samo sa novcanom kaznom, stavi se u poziciju navijaca borca, pa posteno reci sta bi ti osjecao , da li bi ti to izgledalo pravedno?
A onom sto je pitao, borac je kaznjen za svaki incident, nije bilo ni jednog da nije bilo suspenzije, i odmah da kazem sve su kazne bile potpuno opravdane
i ja bi volio da znam iako mislim da je u 7 ali nemoj mi vjerovati19TM87 je napisao/la:imal trening danas i u kolko ?
vrlo vjerovatno...jer posljednji trening pred utakmicu bi trebao biti u vrijeme kad se igra tekmaplava_pruga je napisao/la:i ja bi volio da znam iako mislim da je u 7 ali nemoj mi vjerovati19TM87 je napisao/la:imal trening danas i u kolko ?
Ako je to odgovor meni, našao si navijaču kojeg kluba ćeš to pričati!bistrikboy je napisao/la:Odluka je donesena JEDNOGLASNO ako se moronima iz FSRS ne sviđa nek' naguze svoje predstavnike u komisiji,sta me briga,nije Željo Žepče,opustili ste se vi svi proteklih godina kad su nas gazali nogama kako su htjeli,e sto ste gazali - gazali ste,sad to vise ne ide!
Sada kada Željo na gostovanja ne dolazi da primi tricu i ode kuci,neobicno jelde?Odmah nam se stima,e pa ne moze tako...
Sutra svi u na Grbavicu!
drugar moras da se informises prije nego nesto napises, RAK nije nadlezan za stampane medije, samo elektronske , zato i postoi zuta stampa kao sto je PRES npr ili raznorazne Slobodne Bosne i Dani i da ne nabrajam, a ne postoje zute televizije ili makar ne bi smjele da postojesladoled je napisao/la:[email protected] - e-mail regulatorne agencije za komunikacije, ako neko ima volje i vremena neka prijavi one tekstove iz medija iz rs-a
[email protected] - e-mail fk zeljeznicara takodjer ako neko ima volje i vremena mogao bi upozoriti ljude iz kluba na medijsku kampanju koju vodi nekoliko medija i pojedinaca protiv naseg kluba, a oni bi onda trebali saopštenjem za javnost i konkretnim potezima zestoko da reaguju da se ta kampanja pokusa zaustaviti na civiliziran nacin
ja nemam dovoljno vremena, i jos da kazem da nijaz nije nikakav mesar niti kriminalac vec je covjek magistar - ono sto oni koji su pisali protiv njega nikad nece biti
bilo bi dobro da prestanemo sa pricom o onome sto je proisteklo iz utakmice sa slavijom i okrenemo se narednim izazovima
Potpuno si iskren kad kazes da ne znas sta se desilo u Lukavici ha?borcev_navijac je napisao/la:ja sam ovdje govorio da nije u redu da proivate borac , jer mislim da ima moralno pravo da kaze da nesto nije fer, razloge sam objasnio, znaci sa aspekta borca a ne aspekta slavije.muXmania je napisao/la:dali je po tebi poštena kazna ( 3000KM ) koju je dobila slavija za one silne incidente koji su bili kad smo s njima igrali u prvoj polusezoni?
Da budem poptuno iskren, ja ne znam tačno šta se desilo u Lukavici , da li je bilo ulijetanja u teren i napada na učesnike utakmice?
ne foliram, stvarno ne znam zato ne mogu da sudim o tom incidentu
Trenutno korisnika/ca: kontra, kosuljaplava i 21 gost.