Druze nije ti to index sto si ti gledao, to ti je +/- (odnosno da li tim postize vise poena kad je on u igri ili kad nije), a njegov index je 7 (6. najveci u ekipi od devet igraca koji su igrali).TZ075 je napisao/la:treba se spomenut i markovic koji igra odlicnu odbranu svaki put bolje i bolje i bez poena ima javcei index na kraju +22
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nije ni is'o Sparsima, bio je povrijeđen.BaDa12 je napisao/la:Dobra predstava Tuzlaka sinoć. Znalo se od starta da će oni doći do pobjede, mada su bili dali nadu negdje u trećoj četvrtini da će biti neizvjesnija završnica. No, neke greške u napadu kod Bosne i (čini mi se) Almirova trica su opet učinile da se odlijepe.
Igrač sa brojem deset je imao par zapaženih šuteva, a nisam ga upratila ranije (kad su dolazili Sparsima), pa nisam ime zapamtila, ni facu najbolje vidjela. Sad vidim da je to Jurković. Almir ko Almir, šuta kako stigne i, na sreću, ubacuje.
Sviđa mi se timski duh kojeg su pokazali jučer. Cijela klupa je konstantno pružala podršku igračima na terenu, a Damir je nerijetko 'nabacivao' igračima u toku igre. Drago mi je što su pobjedili. Sretno u nastavku!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@TaRgEt_ i ja se bojim protiv Leotara, dobro igraju, bar po statistici. Al' proslu protiv njih smo zamal' dobili(pola kosa), jos tad' nismo imali, Misu, Jurkovića, Mirzu( i nije bio na "nivou" Petrić

Edit: @Ethel Hoće bit sta od kupa ove godine?
Odigrana jedna utakmica Kupa (Celik i mislim Kakanj), ali parove tog famoznog kupa ne zna niko osim clanova sekte zvane KSBiH...ChaosX je napisao/la:Nije ni is'o Sparsima, bio je povrijeđen.BaDa12 je napisao/la:Dobra predstava Tuzlaka sinoć. Znalo se od starta da će oni doći do pobjede, mada su bili dali nadu negdje u trećoj četvrtini da će biti neizvjesnija završnica. No, neke greške u napadu kod Bosne i (čini mi se) Almirova trica su opet učinile da se odlijepe.
Igrač sa brojem deset je imao par zapaženih šuteva, a nisam ga upratila ranije (kad su dolazili Sparsima), pa nisam ime zapamtila, ni facu najbolje vidjela. Sad vidim da je to Jurković. Almir ko Almir, šuta kako stigne i, na sreću, ubacuje.
Sviđa mi se timski duh kojeg su pokazali jučer. Cijela klupa je konstantno pružala podršku igračima na terenu, a Damir je nerijetko 'nabacivao' igračima u toku igre. Drago mi je što su pobjedili. Sretno u nastavku!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@TaRgEt_ i ja se bojim protiv Leotara, dobro igraju, bar po statistici. Al' proslu protiv njih smo zamal' dobili(pola kosa), jos tad' nismo imali, Misu, Jurkovića, Mirzu( i nije bio na "nivou" Petrić), al' nadam se punom Mejdanu, i pobjedi naravno
![]()
Edit: @Ethel Hoće bit sta od kupa ove godine?
Ja sam poslao poruku KSBiH da mi kazu koji su to parovi Kupa, ali oni su kulturno "seenali"...
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la:Druze nije ti to index sto si ti gledao, to ti je +/- (odnosno da li tim postize vise poena kad je on u igri ili kad nije), a njegov index je 7 (6. najveci u ekipi od devet igraca koji su igrali).TZ075 je napisao/la:treba se spomenut i markovic koji igra odlicnu odbranu svaki put bolje i bolje i bez poena ima javcei index na kraju +22
index mu je 9 a ako ne znas najvaznija stvar koaj se gleda poslje utakmice je +/- to sam ja u brzini nazvao index na nakei nacin i jest al to govori dosta o igracu

I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
TZ075 je napisao/la:Ethel je napisao/la:Druze nije ti to index sto si ti gledao, to ti je +/- (odnosno da li tim postize vise poena kad je on u igri ili kad nije), a njegov index je 7 (6. najveci u ekipi od devet igraca koji su igrali).TZ075 je napisao/la:treba se spomenut i markovic koji igra odlicnu odbranu svaki put bolje i bolje i bez poena ima javcei index na kraju +22
index mu je 9 a ako ne znas najvaznija stvar koaj se gleda poslje utakmice je +/- to sam ja u brzini nazvao index na nakei nacin i jest al to govori dosta o igracu

+/- mu je 22 zato sto je on igrao 33 minute, a Sarajlic 7 pa je gotovo nemoguce da mu taj dio statistike bude u minusu.
Evo u Bosni Watson ima -17 +/-, a najbolji igrac Bosne bio sa indexom 16. Tako da znacaj +/- zavisi od minutaze tebe i tvoje zamjene.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la: Odigrana jedna utakmica Kupa (Celik i mislim Kakanj), ali parove tog famoznog kupa ne zna niko osim clanova sekte zvane KSBiH...
Ja sam poslao poruku KSBiH da mi kazu koji su to parovi Kupa, ali oni su kulturno "seenali"...

Edit: mozda na ovo
Ma to je luda kuca, samo me zanima kad, gdje, kako i na koji nacin je izveden taj zdrijeb Kupa BiH 

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
A ko bi onda trebao biti 4-ti učesnik ako je treći pobjednik tih duela a dva se već znaju (Igokea i Zrinjski)
Na finalni turnir se plasirali pobjednik HB Zrinjski, pobjednik RS Igokea i proslogodisnji sampion u kupu Siroki. Ceka se jos federacija.
4 februara:
U Travniku igraju: Donji Vakuf-Spars
U Srebreniku igraju: Gradina-Celik
Finale je 11 februara i ovo ce biti cetvrti predstavnik u kupu.
4 februara:
U Travniku igraju: Donji Vakuf-Spars
U Srebreniku igraju: Gradina-Celik
Finale je 11 februara i ovo ce biti cetvrti predstavnik u kupu.
.
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 19 nov 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
kako ti da mi nismo igrali kup, možel mi to neko objasniti ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Izgleda da su vam uspjesno sakrili da se ovaj klon ili kako ga vec zovete OKK Sloboda nije ni prijavila za učešće u Kup-u BiH 

To jos niko nije uspioMortus je napisao/la:kako ti da mi nismo igrali kup, možel mi to neko objasniti ?

A pit'o sam isto pitanje i OKK (Like page) reko mozda oni znaju sta:

KSBiH - Where Amazing HappensChaosX je napisao/la:To jos niko nije uspioMortus je napisao/la:kako ti da mi nismo igrali kup, možel mi to neko objasniti ?
A pit'o sam isto pitanje i OKK (Like page) reko mozda oni znaju sta:Savez![]()
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
kolko znam prosle godine u kupu smo porazeni od leotara jel tako ili je to ipak bilo za ovaj kup??
1919
1987
1919
1987
Jest', prosle godine smo izbaceni u 1/8 finala "KUP-a BIH 2013/14 (M)" protiv LeotaraTZ075 je napisao/la:kolko znam prosle godine u kupu smo porazeni od leotara jel tako ili je to ipak bilo za ovaj kup??
Ne kontam otkad su uveli da se kup igra po sistemu pobjednik "HB", RS-a, proslogodsnji i pobjednik FBiH?
Valjda se igra od 1/16 finala, pa nadolje. A ne ova neka smijurija.
Valjda se igra od 1/16 finala, pa nadolje. A ne ova neka smijurija.
Jedan grad, jedna ljubav!
covjece stvarno ove godine nista od kupa a mogli bi jako dobar rezultat napravit tu joj saveza ccccc ne znaju ni oragnizovatChaosX je napisao/la:Jest', prosle godine smo izbaceni u 1/8 finala "KUP-a BIH 2013/14 (M)" protiv LeotaraTZ075 je napisao/la:kolko znam prosle godine u kupu smo porazeni od leotara jel tako ili je to ipak bilo za ovaj kup??
1919
1987
1919
1987
kosarkaski savez

zar je moguce da prave ovaj seljakluk
cuj proslogodisnji pobjednik odma medju 4 ahahhahhaahh ,znaci boze

zar je moguce da prave ovaj seljakluk
cuj proslogodisnji pobjednik odma medju 4 ahahhahhaahh ,znaci boze

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
cekaj...meni nista nije jasno..
ko i uvjek **** lud zbunjenog...kada igrasmo mi kup...od koga ispadosmo

ko i uvjek **** lud zbunjenog...kada igrasmo mi kup...od koga ispadosmo

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.