Previse se trudi da bude zapazen cime stvara suprotan efekt od onoga koji bi zelio postici.bagrcavi je napisao/la:Ovaj kari na baš neki peglativan lik. Jjebo te onaj ko ti priključi internet.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj bagrcavog dirati molim te, nije on loš, samo voli na forumu da glumi mangupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta šištiš ko pretis lonac.curry9971 je napisao/la:Momcino smiri malo. Zacudio bi se da znam ko si ššš. Cuvaj se mraka momcino.bagrcavi je napisao/la:Ovaj kari na baš neki peglativan lik. Jjebo te onaj ko ti priključi internet.
A ti calcio vicekanto odyyebi
Ne možeš mi ništa Legenda Reala me štiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
I ne shvataš koliko si u krivu.IlProfessore je napisao/la:Šta te je prošlo sine. Ti si i dalje neki bubuljičar pun kompleksa koji ne zna živjeti van tih par kvadrata svoje sobe i ubijaš svoju mladost i djetinjstvo za kompom. Biće vremena za kajanje, samo nemoj da to dođe prekasno.
@Curry nick nema veze sa igračem Liverpoola.
Keep walking.
- alan_kardec
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ovaj kari na baš neki peglativan lik. Jjebo te onaj ko ti priključi internet.
bagrcavi je napisao/la:Šta šištiš ko pretis lonac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bagrcavi je napisao/la:Ovaj kari na baš neki peglativan lik. Jjebo te onaj ko ti priključi internet.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAA kako mi je ovo promakloalan_kardec je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Šta šištiš ko pretis lonac.
![]()
![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Znam brate, primetio sam. Ne repliciram ja , ali vidim da si tu. Samo uzivaj.curry9971 je napisao/la: Tribalian zvezdas dobro znaj da uvek tu sam ja
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Kolika je kvota da se @curry do večeras neće registrovati pod novim nickom? 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
mandraX je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ovaj kari na baš neki peglativan lik. Jjebo te onaj ko ti priključi internet.![]()
![]()
![]()
![]()
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ko ce se sad zacudit' ?curry9971 je napisao/la:Momcino smiri malo. Zacudio bi se da znam ko si ššš.bagrcavi je napisao/la:Ovaj kari na baš neki peglativan lik. Jjebo te onaj ko ti priključi internet.
Hoces ga to s ledja?curry9971 je napisao/la: Cuvaj se mraka momcino.
#miasanmia
Kari je neki neizivljeni debil, kojeg su ostali forumasi podstakli na ovakvo pisanjem postovima tipa,"legenda foruma, neunistivi, opet se vratio itd", sto je on dakako shvatio ozbiljno. Meni samo nije jasno koji mu je moderator do sad svaki put ovjeravao nove akaunte
naprijed rejal
gdje je onaj post kad je onaj Caerelus il ti CHF blues nesto napisao kao liga prvaka se ne igra zbog dana nezavisnosti

SPY je napisao/la:Bingo bi igrao samo da radnica izvlaci brojeve iz bubnja.. Jedino tako!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- schweinsteiger
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:SPY je napisao/la:Bingo bi igrao samo da radnica izvlaci brojeve iz bubnja.. Jedino tako!!![]()
![]()
![]()
Igraj brate čikmine
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
HeraklitMracni je napisao/la:Nije nista , al prva mi naumpadethelightblue je napisao/la:sta sa Jelenom?HeraklitMracni je napisao/la:pa to **** ti jelenu , dobio sam hahaha na kladari rekao sam siunoic da cu uloziti a budale digle kvotu 3.3![]()
![]()
Vala i tvojih cca 13 postova per day nije zanemarivo. Za to vakta dobar citab bi sklepao do sad.legenda reala je napisao/la:nemoj bagrcavog dirati molim te, nije on loš, samo voli na forumu da glumi mangupa
I meni je onaj post kako "nema Savez para da bi im Adidas pravio dresove" je nesto prejakooo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Consigliere
- Kontakt:
bambus je napisao/la:Peking ?Illmatic09 je napisao/la:Kod mene nema ni jedna Premier klad. u gradu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:bambus je napisao/la:Peking ?Illmatic09 je napisao/la:Kod mene nema ni jedna Premier klad. u gradu![]()
- franklampard8
- Kontakt:
Mislim da se zvao Chelsea_CBHAA23 je napisao/la:gdje je onaj post kad je onaj Caerelus il ti CHF blues nesto napisao kao liga prvaka se ne igra zbog dana nezavisnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.