Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Problem je u fiickoj spremi ili umoru,koliko samo Kinezi bolje skacu pri kraju utakmice,sveziji su...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kako ostali kosarkaski savezi u vjerovatno svim ostalim drzavama na svijetu imaju pomoco od drzave ovo sto nasi kosarkasi postizu je ravno zlatnim medaljama.
Svaka njima cast kad bi sve utakmice u A diviziji izgubili.
Svaka njima cast kad bi sve utakmice u A diviziji izgubili.
BosnaE
Musa i Sikiras nisu idealni ali su u vrhu evropskih talenata u evropi u svom godistu, mozda u prvih 5Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija. U ovoj ekipi imamo jedino 3 igrača koji nešto i valjaju a to su Musa, Campara i Sikiras,čak i ova 3-ca imaju velike mane u svojoj igri a ostali igrači u reprezentaciji su tu da popune broj..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
MA normalno. Sta to imaju ostale reprezentacije bolje od nas ,pa se ovako nipodastava ova generacija.pazzarac je napisao/la:Musa i Sikiras nisu idealni ali su u vrhu evropskih talenata u evropi u svom godistu, mozda u prvih 5Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija. U ovoj ekipi imamo jedino 3 igrača koji nešto i valjaju a to su Musa, Campara i Sikiras,čak i ova 3-ca imaju velike mane u svojoj igri a ostali igrači u reprezentaciji su tu da popune broj..
Kako smo samo zavidni sopstvenom uspjehu.
BosnaE
pazzarac je napisao/la:Musa i Sikiras nisu idealni ali su u vrhu evropskih talenata u evropi u svom godistu, mozda u prvih 5Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija. U ovoj ekipi imamo jedino 3 igrača koji nešto i valjaju a to su Musa, Campara i Sikiras,čak i ova 3-ca imaju velike mane u svojoj igri a ostali igrači u reprezentaciji su tu da popune broj..
Upravo to momci su puni samopouzdanja imaju pobjednicki menatlitet i zele uvijek pobjedu SVAKA IM CAST
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bravo momci

75 - 67
75 - 67
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 02 feb 2015, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako završi?
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- PeppermintSA
- Kontakt:
ima li neko ko je pratio sve 3 utakmice, da mi napise kakav je bio ovaj moj iz Breze, Mirkovic ??? hvala
svaka cast momcima i na 3-oj pobjedi
svaka cast momcima i na 3-oj pobjedi
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
75-67Tracy3McGrady je napisao/la:Kako završi?
Gojko Cimirot
musa 26/3/8, sikiras 11/16/4, campara 18/7/2
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sve pohvale Halimicu i njegovim momcima.
BosnaE
- PeppermintSA
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
hvala kraljudino-92 je napisao/la:75-67Tracy3McGrady je napisao/la:Kako završi?
Gojko Cimirot
musa 26/3/8, sikiras 11/16/4, campara 18/7/2
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sto se tice Sulejmanovica ukoliko sljedece sezone ne dobije pravu sansu u Barseloni,trebao bi hitno mijenjat sredinu radi razvoja.Misljenja sam da je ostao u Olimpiji da bi vec sada bio igracina.
Bitno je da su opet pobijedili... Ima tu oscilacija ali svaki put kad bi Kinezi prišli naši su ubacili u drugu brzinu!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija.
ovo samo kod nas ima
Mislim da je cak 4. najbolji strijelac, a Djedovic je isto tako medju 20ak najboljih. Nedim je, osim toga, 5. po procentu suta za 3 (odlicnih 46.5%), a bio je i bolji.storm_raider je napisao/la:https://www.facebook.com/sulejmanovicemir
https://www.facebook.com/sulejmanovicemir" onclick="window.open(this.href);return false;Emir vodi ligu po ofanzivnim skokovima (4 po utakmici) i drugi je uopste po prosjeku skokova (8,88 po utakmici). Bravo majstore!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Izdominiro!!!baglama je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija.![]()
![]()
ovo samo kod nas ima
Sent from Angelina's bed
Jeste smiješno pravo,evo pupak mi se odvezao od smijeha, samo pogledaj grupu koja nas ocekuje na EP i vidjet ceš koliko je smiješno ovo što sam ja napisao. Srbija bez 4-5 najjacih igrača i (još jednog malog iz Amerike, koji je među najboljim u svom uzrastu u Americi) došla na ovaj turnir i jedva smo ih dobili, na EP-u ce biti 50-60 % jaci. Nisam pratio ovu generaciju Italijanskih košarkaša ali su prošlo EP, završili kao peti, i sa nama je u grupi još i Finska koja zadnjih godina jako puno ulaže u sport općenito. Mi imao Musu, Sikirasa i Camparu od kvalitetnih igrača, i to je to, ako ostanemo sa ovim kadrom ne piše nam se dobro, a ja zato što sad ukazujem na ovu cinjenicu sam pljuvacbaglama je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija.![]()
![]()
ovo samo kod nas ima
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Imali se gdje narucit Suljin dres?? Posto mi je komsija iz Srebrenice moram imat jedan dres pred proljece da ga s ponosom promovisem

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.