AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
kad nam Lodi dođe

- _forzamilan_
- Kontakt:
New meeting ongoing between Milan and Atalanta for Baselli [Sky]
Trpaju samo ove prosječne igrače hala im pita. Jedino Cerci i ovaj Destro mogu proći ovo ostalo daj bože da šta bude od njih. Cerci, Destro, Antonelli, Paletta, Bocchetti i vjerovatno Baselli. Ne izgleda to toliko loše ali Milan već ima ovakvih igrača. Ovdje se opet ide na kvantitet a ne na kvalitet jbg.

Trpaju samo ove prosječne igrače hala im pita. Jedino Cerci i ovaj Destro mogu proći ovo ostalo daj bože da šta bude od njih. Cerci, Destro, Antonelli, Paletta, Bocchetti i vjerovatno Baselli. Ne izgleda to toliko loše ali Milan već ima ovakvih igrača. Ovdje se opet ide na kvantitet a ne na kvalitet jbg.

Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 02 feb 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ko je sad Daniel Baselli iz Atalante navodno je on jako blizu Milana, nemoj sad da neko govori ko za Palettuu i ove sto su dosli vrh igrač...meni je ovo nekako sve jadno jbt ne terebas ni znati, ak one znas igraca, a plaćen 500 000 eura, pa ne moze biti dobar nema sanse....
za Palettu sam zano i da ga je Prandeli vodio na Mundijal, al brate ne radi se o novom Nesti ili Maldiniju, pa da smo uboli jackpot
- _forzamilan_
- Kontakt:
Taj Baselli je nekad slovio za pravog talenta ali skontaš da i više nije tako mlad a nema 20-ak nastupa u seriji a sve ti je jasno. Još kad skontaš da grije klupu u Atalanti a vamo kao dolazi kao pojačanje bogu plakati. Doduše i Santacroce kojeg smo sinoć gledali je nekoć bio novi Baresi dobro se sjećam a Cigarini novi Pirlo tako da je i Baselli na dobrom putu da nastavi tu tradiciju mladih italijanskih 'talenata'.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Kad sam vala mogao progutat dovodjenje Esiena i ostalih hedalja mogu i Basellija. Momak ima 22 godine i izmislio je fudbal za Esiena, Polija and co.
Il Club più titolato al mondo!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Niko tu za nikog nije izmislio nogomet, sve je to jad nad jadovima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Jbg ako on ne dodje onda ce Lodi, jasam prije za Basellija, onako solidan igrac, za Milan nije ali yebajiga kad nesto mora, bolje manje zlo, prednost mu je sto je jos relativno mlad 22-23 godine ima, tako da za njega ima neke nade.
Nasi mladici na poluvremenu vode 1:0 protiv PSV-a na ovom Viareggio cup-u.
Nasi mladici na poluvremenu vode 1:0 protiv PSV-a na ovom Viareggio cup-u.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- REDandBLACK
- Kontakt:
Bolje da nam je celavac doveo 2 igrača da valjaju, tipa Darmian i Illaramendi, nego 5-6 ovih polovnih igrača.
Mogao je s Realom nešto izmudrovati, neku posudbu, kako on to zna. A za Darmiana ako treba i iskeširati eurice.
Mogao je s Realom nešto izmudrovati, neku posudbu, kako on to zna. A za Darmiana ako treba i iskeširati eurice.
Dobro nam dosao, dugo ti je trebalo za prvi post hehe. ajd nadam se da ces nam biti aktvanREDandBLACK je napisao/la:Bolje da nam je celavac doveo 2 igrača da valjaju, tipa Darmian i Illaramendi, nego 5-6 ovih polovnih igrača.![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
hoces reci da mi 92 godiste nismo vise mladi? kuknjava kuknjava_forzamilan_ je napisao/la:Taj Baselli je nekad slovio za pravog talenta ali skontaš da i više nije tako mlad
Ma momak je solidan, za 5 miliona dovoljno je da bude dobar back up, vise volim njega gledati (koji ustvari jos moze napredovati) nego Polija, Muntarija i Essiena.
Ali problem veznjaka i dalje ostaje jer nama treba pravi igrac a ne ova djeca, mozda ici na Illaru ili ne daj boze Khediru, bilo bi dobro. Promijenis formaciju sa 2 veznjaka pozadi poput 442 ili 4231 i to je to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma jbi to to solidan. Pun je Milan takvih igrača. Ja bi radije da nisu nikoga ni dovodili a ostavili npr. Cristantea da se razvija nego ovako kupili otpad i ove lafo talente. Trebaju igrači koji rade razliku na terenu a ne mrtvi prosjek. Što kaže kolega bolje jedan dobar igrač nego 5 prosječnih. Izgleda Galliani i suradnici se boje rizikovati i dovesti šta mlado skupo da valja kao što je to Pato nekad bio. 22 god je naravno mlad igrač i nisam baš bukvalno mislio ali imaš hrpu igrača koji su u to doba već stasali ko igrači i imali na desetine utakmica u ligi prvaka a ovaj to nema ni u Seriji a kako treba.

Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- REDandBLACK
- Kontakt:
Ma dugo i čitam i pratim temu ali nikako da se registrujem. Ali me boli sva ova tuga oko našeg kluba da sam morao da makar ovdje malo progovorim,možda mi bude lakše.milanist je napisao/la:Dobro nam dosao, dugo ti je trebalo za prvi post hehe. ajd nadam se da ces nam biti aktvanREDandBLACK je napisao/la:Bolje da nam je celavac doveo 2 igrača da valjaju, tipa Darmian i Illaramendi, nego 5-6 ovih polovnih igrača.![]()
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Grande defektato mu odmah pokazao ko je tata u Milanu 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Ovo Berlu odmah naredio kupanje i sisanje
bolje bi mu bilo da ga Lord osisa na celavo, mislim da bi ljepse izgledao 
- REDandBLACK
- Kontakt:
Kamo sreće da je otišao u frizere umjesto što nam jede živce igrajući fudbal 
Bonera najveći univerzalac na dunjajluku, šta poželiš čovjek radi!REDandBLACK je napisao/la:Kamo sreće da je otišao u frizere umjesto što nam jede živce igrajući fudbal
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- _forzamilan_
- Kontakt:

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vidi Kucke,ako nasi ugledaju da se proslavio ovo kolo eto i njega
A ja nam pojacanja
Imam osjecaj da dodju i Xavi i Ilaramendi i ne znam ti ko jos,da Poli-a ne bi mogli izbaciti iz prvih 11 
A ja nam pojacanja
Kučka je taj playmaker koji nam treba

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.