FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Strumph_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strumph_tm87 » 02 apr 2010, 16:21

ja-hordas je napisao/la:...ko je upratio ja sam napisao prije novcane kazne za zelju da je bolje da vas kazne zabranom,jer da su vas kaznili zabranom prisustva gledaoca to bi bilo jednu tekmu,vise nebi sigurno i onda bi svi bili zadovoljni pa i vi...priznajte,a sad ce se ova sramota od ljige nastaviti zasjedanjem raznoraznih komisija sto vezano za vasu kaznu,pa zbog usranog gavarica i sl.a ni na jednoj od tih istih komisija nije donesena prava odluka...
O tom sam i ja razmisljao al da se ovo desilo prosle sezone kad je dolazilo po 3-4 hiljade nikom nebi smetala suspenzija a sad kad dolazi po 8-10 hiljada to puno znaci.

:D
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 apr 2010, 16:25

amarpustahija je napisao/la:Sta bi ' sa ovim zeljo tv ? gdje je 12 epizoda ? : D
Lol zar se to jos snima, zar nije bilo samo pred pocetak ove sezone ?

U koliko sati je utakmica sutra ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 02 apr 2010, 16:27

Bosnier je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Sta bi ' sa ovim zeljo tv ? gdje je 12 epizoda ? : D
Lol zar se to jos snima, zar nije bilo samo pred pocetak ove sezone ?

U koliko sati je utakmica sutra ?
sto je prestala na raznim televizijama ta kampanja? dobra je bila ideja al mozda je sad i nepotrebna jer se publika vratila

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 16:31

Sad ce rec da nam i euromedia pomaze..ili ti da nas gura da uzmemo titulu, jer ce prenositi Celik-Sarajevo :D
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 apr 2010, 16:35

LOL

Smijesno, duel izmedju prvog i drugog na tabeli, nece prenositi ??

Pa ovo samo ima kod nas u Bosni i u ovoj jadnoj ligi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 02 apr 2010, 16:36

Sad ce rec da nam i euromedia pomaze..ili ti da nas gura da uzmemo titulu, jer ce prenositi Celik-Sarajevo :D[/quote]
ocito tu nesto smrdi,ko i citava ova skandalozna sezona

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 16:37

Sad ce rec da nam i euromedia pomaze..ili ti da nas gura da uzmemo titulu, jer ce prenositi Celik-Sarajevo :D[/quote]
ocito tu nesto smrdi,ko i citava ova skandalozna sezona[/quote]

Sta ima?? :D Kako si?? Ima li bodova od uefe :P ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 02 apr 2010, 16:42

ja-hordas je napisao/la:...ko je upratio ja sam napisao prije novcane kazne za zelju da je bolje da vas kazne zabranom,jer da su vas kaznili zabranom prisustva gledaoca to bi bilo jednu tekmu,vise nebi sigurno i onda bi svi bili zadovoljni pa i vi...priznajte,a sad ce se ova sramota od ljige nastaviti zasjedanjem raznoraznih komisija sto vezano za vasu kaznu,pa zbog usranog gavarica i sl.a ni na jednoj od tih istih komisija nije donesena prava odluka...
hah brate moj...ako mislis da je 8000 KM puno tvoja stvar...oni ce te pare vratiti od zapadne tribine,,a da nepricam jug i sjever....7100 navijaca po utakmici nije mala stvar,,pogotovo ako se zna da imamo najbolji prosjek navijaca na balkanu poslije zvezde..
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 02 apr 2010, 16:44

bistrikboy je napisao/la:Odluka je donesena JEDNOGLASNO ako se moronima iz FSRS ne sviđa nek' naguze svoje predstavnike u komisiji,sta me briga,nije Željo Žepče,opustili ste se vi svi proteklih godina kad su nas gazali nogama kako su htjeli,e sto ste gazali - gazali ste,sad to vise ne ide!

Sada kada Željo na gostovanja ne dolazi da primi tricu i ode kuci,neobicno jelde?Odmah nam se stima,e pa ne moze tako...

Sutra svi u na Grbavicu!
Kako ciko odbrusi :D..
Pa dobro nije posteno da se svaku tekmu prenosi Zeljo al eto ja bi vise volio da se prenosi Zeljo-Borac nego Zeljo-slavija, iako me to nezanima jer cu bit u Dolini Cupova a ne ko neki navijaci koje sam poslije utakmice Zeljo-Slavija vidio da su u TOKU tekme pisali komentare. Mislim :roll: :roll:

Ihh kako ja volim sto se zovem Amar :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 02 apr 2010, 16:45

Željovac je napisao/la:1.) Pa ovaj gore imbecil je prozvao Brkovića kriminalcem, a koliko znam nije osuđen nizašta.
2.) Ovaj što bi da poništi odluku, garant se nada da niko ovamo ne čita ove njihove huškačke novine. Odluka je donesena JEDNOGLASNO, a tu njemu "nešto smrdi" :shock: Nijaz puškom tjer'o ove iz RS da glasaju.
3.) Klub se MORA oglasiti protiv ovih hinjskih i malicioznih napada i to ŽESTOKO!!!
4.) Na stadionu Slavije dozvole domaćim navijačima da dođu kroz šumu do gostujuće tribine i da je sa sigurne udaljenosti zaspu kamenjem, dozvole da više navijača uđe u teren odmah nakon utakmice, dozvole da više navijača pretuče ni krive ni dužne novinare. Kazna? Prava sitnica, 3.000(nama 2.000). Regoje, ima žuti karton, gura sudiju, izlazi iz igre, udara svog igrača, svog fizioterapeuta, nabija flašu prema svojoj klupi i najgore od svega, time huška svoje "navijače" da krenu u pohod. Kazna, 300 KM!!! Predsjednik Slavije nakon jedne utakmice ulazi u svlačionicu i davi sudiju, ovaj svjedoči, kazna, doživotna zabrana bavljenja bilo čime u vezi s fudbalom. Nedugo zatim kazna se poništava i davitelj je i sada na čelu tog divnog kluba!!!
I onda neko kaže da mi imamo štelu?! :shock:
Molim da se ovaj u najmanju ruku iteresantni karikaturista upozori za vrijeđanje..i samo da kažem da je mala granica između euforije i razočarenja ;)i ne vidim Želju kao ozbiljnog konkurenta za vrh tabele,poslije Travnika slijedi neminovan pad,argument utakmica protiv Slavije :geek:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 apr 2010, 16:46

ChelseaFann11 je napisao/la:
hah brate moj...ako mislis da je 8000 KM puno tvoja stvar...oni ce te pare vratiti od zapadne tribine,,a da nepricam jug i sjever....7100 navijaca po utakmici nije mala stvar,,pogotovo ako se zna da imamo najbolji prosjek navijaca na balkanu poslije zvezde..
Nisam znao za ovo, jel ima negdje ta informacija da pise? ili je ovo jedna mahalska :mrgreen:

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 16:47

Batistuta je napisao/la:
Željovac je napisao/la:1.) Pa ovaj gore imbecil je prozvao Brkovića kriminalcem, a koliko znam nije osuđen nizašta.
2.) Ovaj što bi da poništi odluku, garant se nada da niko ovamo ne čita ove njihove huškačke novine. Odluka je donesena JEDNOGLASNO, a tu njemu "nešto smrdi" :shock: Nijaz puškom tjer'o ove iz RS da glasaju.
3.) Klub se MORA oglasiti protiv ovih hinjskih i malicioznih napada i to ŽESTOKO!!!
4.) Na stadionu Slavije dozvole domaćim navijačima da dođu kroz šumu do gostujuće tribine i da je sa sigurne udaljenosti zaspu kamenjem, dozvole da više navijača uđe u teren odmah nakon utakmice, dozvole da više navijača pretuče ni krive ni dužne novinare. Kazna? Prava sitnica, 3.000(nama 2.000). Regoje, ima žuti karton, gura sudiju, izlazi iz igre, udara svog igrača, svog fizioterapeuta, nabija flašu prema svojoj klupi i najgore od svega, time huška svoje "navijače" da krenu u pohod. Kazna, 300 KM!!! Predsjednik Slavije nakon jedne utakmice ulazi u svlačionicu i davi sudiju, ovaj svjedoči, kazna, doživotna zabrana bavljenja bilo čime u vezi s fudbalom. Nedugo zatim kazna se poništava i davitelj je i sada na čelu tog divnog kluba!!!
Molim da se ovaj u najmanju ruku iteresantni karikaturista upozori za vrijeđanje..i samo da kažem da je mala granica između euforije i razočarenja ;)i ne vidim Želju kao ozbiljnog konkurenta za vrh tabele,poslije Travnika slijedi neminovan pad,argument utakmica protiv Slavije :geek:
A ti si onaj sto nam svako kolo prognozira pad zar ne? ;) Cudi me da nisi rekao da nema sanse da probijemo bunker Travnika..argument Travnik uzeo bod Slaviji ;)

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 02 apr 2010, 17:00

[youtube][/youtube] ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 apr 2010, 17:02

Tuta imam pjesmu za tebe:
"Kapetane, brod ti tone,
alarmi ti zvone DIN-DON,
ali ti ne možeš ih čuti,
jer voda ti je ušla U UŠI!"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 02 apr 2010, 17:03

LJUBOMORA JE CUDO

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 apr 2010, 17:06

Batistuta je napisao/la:
ne znam sta mi je pa moram na ovo odgovoriti i ako znam da si ti neko dijete ili pravo isfrustriran lik....zeljo mozda jeste odigrao najlosiju tekmu ove polu sezone protiv slavije, ali zeljo je odigrao ovu polu sezonu imao pored slavoje, borca i zrinjskog najzesci tempo...a da ne govorim o tome da smo igrali protiv sirokog i 2x zrinjski... ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 apr 2010, 17:11

ocito tu nesto smrdi,ko i citava ova skandalozna sezona[/quote]
Pa šta se ti imaš buniti kad ce tvoj prenositi :?: ...jel ti to smeta što ce tvoj tim biti na TV-u??
o cemu je problem decko :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 02 apr 2010, 17:19

@drop
decko razmisli sta pises,ako je derbi kola u zenici nek prenose utakmicu u zenici al ocito je da su brkovic,gojer,osim i slicni odlucili o tome koju ce utakmicu prenosit,koga ce delegirat za sudije na ovoj utakmici kao i na ostalim gdje igraju njihovi konkurenti...svima je poznato da je brkovic odredio kome ce pripast bodovi u tuzli jer im je tad sarajevo bilo konkurent,sad je borac konkurent i krecu nova muljanja

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 apr 2010, 17:20

Kada obratim pažnju malo na ove zle jezike, koji po svaku cijenu žele oštetiti FK Željezničar, onda shvatim da je to samo dodatna motivacija da Željo igra još angažovanije i požrtvovanije do kraja prvenstva...

Samo neka pjevaju kukavice
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 apr 2010, 17:22

plava_pruga je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:imal trening danas i u kolko ?
i ja bi volio da znam iako mislim da je u 7 ali nemoj mi vjerovati :)
u 7h trening potvrdjeno ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.