Tri godine u ligi, dva finala superbowla.DukeOfWellington je napisao/la:Još uvijek ne mogu da svarim onaj zadnji napad Hawksa. Pazi, sve da je i prošlo ono je najgluplja moguća odluka. Isto kao da si na ruletu i ista nagrada se nudi za odd/even ili za neki broj. I ti staviš na brojZapravo je i gore od toga jer s jedne strane imaš jednog Lyncha koji bi i kroz dva reda termoblokova uzeo jedan jard, a s druge strane jednog Wilsona
koji je najgori QB koji je uzeo ili će ikad uzeti neki SB, teška prevara od igrača. Mislim nisam nikakav fan bilo kojeg od timova ali ono ne mogu da svarim da me ubiješ, eto.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
strašna utakmica, prava promocija za NFL jer ovo svi volimo gledat, neizvjesno do zadnje sekunde..
čestitke simpatizerima Patsa...
a ovi koji bi htjeli se simpatizirat s nekom ekipom, poslušajte savjet saltya, naredne sezone Bearsi idu u SuperBowl,
mislim da se i @rodman i @jestamaji slažu s nama dvojicom
vjerujem da će Michael Irvin ove godine pogoditi i da će Jay bit MVP sezone
a ovi koji bi htjeli se simpatizirat s nekom ekipom, poslušajte savjet saltya, naredne sezone Bearsi idu u SuperBowl,
mislim da se i @rodman i @jestamaji slažu s nama dvojicom
drži se ti zumakih sportova, u američki fudbal se razumiješ ko bigfoot iz saskatoonaDukeOfWellington je napisao/la:Ono je bio drugi down, dakle imali su još tri downa i dva timeouta. Sve je to fino ali Lynch nije zaustavljen iza LOS-a tokom cijele utakmice, iz tri pokušaja ga jednostavno ne može niko zaustaviti, može da im kaže evo ja ću uzet' loptu i opet nema šanse da ga zaustave. Pa SB je pobogu, nije termin. Nevjerovatno.SaltCityAttack je napisao/la: Ma pazi imali su jos 2 downa , 2 time outa cini mi se..a da nisu prosli isli bi i 4ti down..znaci neka sanse nema nikakve sanse da Lyncha zaustavi beko iz tri pokusaja sa pola yarda ..ali sisli su na kartu da na ovaj nscin zajebu Patriotse, jer su vjervali da su se ovi spremali na trcanje Lyncha...ali bobq je falila da budenTD..lopta isla oravo u ruke covjeku..sreca covjek se nadje tu uleti i pokupi loptu..svaka mu cast
wilson je odličan quarterback. ako oćeš da naučiš nešto o lošim QB-ima koji au osvajali superbowl ukucaj trent dilfer ili jeff hostetler u google
Debili jara, eto Pete se izvinuo kao on je zvao play, kao nisu htjeli samo da trce, nego su htjeli da "upropaste" jedan play kako bi malo vrijeme potrosili, taj im play kao bio siguran, jer je u najgorem slucaju incomplete pass (a jesu se zajebaliDukeOfWellington je napisao/la:Još uvijek ne mogu da svarim onaj zadnji napad Hawksa. Pazi, sve da je i prošlo ono je najgluplja moguća odluka. Isto kao da si na ruletu i ista nagrada se nudi za odd/even ili za neki broj. I ti staviš na brojZapravo je i gore od toga jer s jedne strane imaš jednog Lyncha koji bi i kroz dva reda termoblokova uzeo jedan jard, a s druge strane jednog Wilsona
koji je najgori QB koji je uzeo ili će ikad uzeti neki SB, teška prevara od igrača. Mislim nisam nikakav fan bilo kojeg od timova ali ono ne mogu da svarim da me ubiješ, eto.
@ jesta
dobar qb, elita nije
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja tvrdim da je loš, a svako ozbiljan zna da je u dva finala i do jedne titule Hawkse odvela odbrana. A vi vjerujte u bajke.
ma i meni je precjenjen debeloDukeOfWellington je napisao/la:Ja tvrdim da je loš, a svako ozbiljan zna da je u dva finala i do jedne titule Hawkse odvela odbrana. A vi vjerujte u bajke.
**** qb-a koji ima preko 5 secundi a ne moze napraviti play kao sinoc x puta, koliko je ono bio 25 minuta bez kompletiranog pasa
Seattle Seahawks 43–8 Denver Broncos
Da, odbrana.
Da, odbrana.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Seattle Seahawks 43–8 Denver BroncosGreivis je napisao/la:Seattle Seahawks 43–8 Denver Broncos
Da, odbrana.
Da, napad. To je argument.
Pogledaj ponovo, podsjeti se malo.
pa nije trebo ni biti u ovom SB, lik sa 4 INT uzeo GB, to je ravno lottu, nigdje veze, kakve su sadake podjeili da uzmu onu tekmuGreivis je napisao/la:Seattle Seahawks 43–8 Denver Broncos
Da, odbrana.
U SB prosle godine je odbrana Seahawksa Manninga prcala, a i sudije jer nisu zvali x pass interference koji su bili. **** kad Denverom napad skoro konstatno ide 3 n out, normalno da ce im odbrana primit bruku poena jer se umara, a nije li ono MVP finala prosle godine bio lik iz odbrane?
Imas jos 3 downa, nezaustavljivog runnera, 2 time-outa i na 1 yd si od pobjede i SB.
I naravno ti na 2dn downu bacas interception
Gotovo pa nestvarno.
Mogli su 2x probati sa trcanjem pa tek onda na pas ali sta ti je (ne)kvaliteta
I nevjerovatna igra

I naravno ti na 2dn downu bacas interception
Gotovo pa nestvarno.
Mogli su 2x probati sa trcanjem pa tek onda na pas ali sta ti je (ne)kvaliteta
I nevjerovatna igra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa imaju dobru odbranu. To niko ne spori.DukeOfWellington je napisao/la:Seattle Seahawks 43–8 Denver BroncosGreivis je napisao/la:Seattle Seahawks 43–8 Denver Broncos
Da, odbrana.
Da, napad. To je argument.
Pogledaj ponovo, podsjeti se malo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Otkud sad ova priča da je Russell Wilson precijenjen? Njega ionako niko ne doživljava kao elitnog QB-a, več solidnog.
Kad se vidi sa kakvim receiverima raspolaže, on je po mom mišljenju odličan. Pa onaj Matthews do sinoč, nije imao ni jedan catch u NFL-u.
Baldwin i Kearse, bi bili u večini ekipa 3 opcija u napadu, onaj Lockette je bio na PR Meda do prije 2 godine.
@jesta
zaboravio si Brada Johnsona
Kad se vidi sa kakvim receiverima raspolaže, on je po mom mišljenju odličan. Pa onaj Matthews do sinoč, nije imao ni jedan catch u NFL-u.
Baldwin i Kearse, bi bili u večini ekipa 3 opcija u napadu, onaj Lockette je bio na PR Meda do prije 2 godine.
@jesta
zaboravio si Brada Johnsona
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 02 feb 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
naravno. elitni su brady, manning, rodgers, biće i luck i to je to. wilson je dovoljno dobar za većinu ostalih.alemsa je napisao/la: @ jesta
dobar qb, elita nije
takvog wilsona timovi poput brownsa, bucsa, jagsa, titansa, jetsa itd samo sanjati mogu. ni vama ne bi bio naodmet, u jednom timu sa fosterom bi to bilo više nego dovoljno za dublji playoff
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 feb 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
sta je ovo Greivis navija za Hawkse 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tillman je napisao/la:strašna utakmica, prava promocija za NFL jer ovo svi volimo gledat, neizvjesno do zadnje sekunde..
mislim da se i @rodman i @jestamaji slažu s nama dvojicom![]()
To to tako treba ..pa nismo mi Texansi i slicni ba da se predajemo..nismo mi ekipa koja se svakih 20 godina seliniz grada u grad i da razmisljamo o buducnosti u drugom gradu..mi razmisljamonuvjek o SB pa kakvi god bili
A Jay MVP ahaahhaa..kad je to Irving rekao? ..Jay ne mora biti to..samo neka razmislja nekad i bice super..jer talenat ima, ruku ima ...ali reko sam samk mu uraditi ovo sto je Dallas uradio Romu i kraj price..umjesto da bacas 35 40 bacat ces 25 najvise i kapak ...Romo protov Packersa 19 puta bacao cini mi se 2 TD i blizu pobjede..barem nije grijesio ove sezone ...samo se nadam da nasi vide sta je uradio Dallas od onakve sezone orosle godine gdje smo im mi 40p zabili i unistili ih, a oni ove godine bez vecih promjena..izgubili su LB za dezonu, otisla im legenda u Denver i td ...samo moramo biti pametni i moramo ove novinare u Chicagu smirit jer oni sami stvaraju protisak na citavu ekipu..odbranu, offense i td
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 feb 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu odbrane po jacini, vec onako nabrajao samoLillard je napisao/la:Pravi covjek. Tuzlak me razocarao, kad spokinje obrane Ravenae stavlja prve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 feb 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Cutler MVP Super Bowla naredne sezoneSaltCityAttack je napisao/la:tillman je napisao/la:strašna utakmica, prava promocija za NFL jer ovo svi volimo gledat, neizvjesno do zadnje sekunde..
mislim da se i @rodman i @jestamaji slažu s nama dvojicom![]()
To to tako treba ..pa nismo mi Texansi i slicni ba da se predajemo..nismo mi ekipa koja se svakih 20 godina seliniz grada u grad i da razmisljamo o buducnosti u drugom gradu..mi razmisljamonuvjek o SB pa kakvi god bili..jest da je tesko ocekivat to ali ebiga mora procepit jednom ..mora biti nasa sezona
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma bearsi ce ko cubsi da naprave niz bez titule 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rodjak a gdje ce ba Chargersi?wadethegreat je napisao/la:Ma bearsi ce ko cubsi da naprave niz bez titule
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.