FK Željezničar (opšte diskusije)

Starkelja
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Starkelja » 02 feb 2015, 17:18

pa preporuci ga nekom drugom klubu, covjek je bez ugovora treniro u zelji i niko ga nije zvao drugi :hmmmmm: :hmmmmm:
bio tu, nije se svidio odi, idemo dalje, djabe se napravi prica oko njega ;)
opet izvrtanje prica, briga za pare zelje od komsija, rodi ih majka zabrinute :kafa:[/quote]

prvo da ti odgovorim na ovo " Komsije" smijem se zakleti da imam bar 4 puta vise posjeta zeljinim utakmicama u globalu nego ti godina.

Asanovic je imao regularan ugovor na 12 mjeseci sa Željom, i trebao je zaigrati protic Čelika u zadnjem kolu ali problem je bila Ispisnica koja je stigla u klub isto jutro kad je Oda rekao da ne racuna na njega , te su se razisli sporazumno on dobio slobodne papire bez prava na naknadu i otisao je u Dunajsku stredu u Slovačku.

kad smo kod tomica , e tu padaju bombe sa svih strana , istina Zeljeznicar duzan oko 14000 na ime premija i zaostata po platama ( ono isplacivanje plata u 2-3 rate) a ima i duga od proslog ugovora, kad je u pitanju njegov odlazak ili ostanak 50%-50% je ni on ne zna dali da ostane ili da ide, da se primjetiti da bi ostao ali nesto nije uredu sa odnosom uprave kao da ga "ucjenjuju" ili idi ili ostani ali halali dug ( nagadjam) a opet i sa njegove strane ima malo peksinluka i dizanja nosa.

I

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 feb 2015, 19:14

Starkelja je napisao/la:
Asanovic je imao regularan ugovor na 12 mjeseci sa Željom, i trebao je zaigrati protic Čelika u zadnjem kolu ali problem je bila Ispisnica koja je stigla u klub isto jutro kad je Oda rekao da ne racuna na njega , te su se razisli sporazumno on dobio slobodne papire bez prava na naknadu i otisao je u Dunajsku stredu u Slovačku.
Niđe veze,mi ne potpisujemo igrace koji nemaju slobodne papire...

Lupas jarane bezveze

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 feb 2015, 20:19

SarajlijaTM je napisao/la:
Starkelja je napisao/la:
Niđe veze,mi ne potpisujemo igrace koji nemaju slobodne papire...

Lupas jarane bezveze
Lupa bas,ali haj eto forum je...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Starkelja
Kontakt:

Post Postao/la Starkelja » 02 feb 2015, 20:58

eto kako to da mu zeljo daje "placu" 4 mjeseca i daje slobodne papire ... ?!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 feb 2015, 21:51

Starkelja je napisao/la:eto kako to da mu zeljo daje "placu" 4 mjeseca i daje slobodne papire ... ?!
Koju placu pa pisu ti da nije imao ugovor sa zeljom nego je samo trenirao.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 feb 2015, 10:54

terabajt je napisao/la:
Starkelja je napisao/la:eto kako to da mu zeljo daje "placu" 4 mjeseca i daje slobodne papire ... ?!
Koju placu pa pisu ti da nije imao ugovor sa zeljom nego je samo trenirao.
A da nije ofiran s mjenjanjem nikova sve bi uredu bilo... :guz:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 feb 2015, 14:36

Samo da pozdravim komšije.Čitam fino vam ovo ide sa pojacanjima,pripreme idu po planu.I da ne zaboravim pitati @ super ima li kakav napadac,ali ono da je 100 %.Ma ako i propadne taj transfer,ima uvjek talenata :tokralju: .
Lijep pozdrav mojim dragim komšijama. :salut:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 14:49

ja ne bih da provociram ali me interesuje par stvari (ne vidim nista lose u tome i na nasoj temi se pisalo kad je bila afera virsle, kad smo ispadali od zete i kukesija itd itd):

1. zasto niste u Rovinju? Koliko sam vidio gore ostale ekipe najnormalnije treniraju.

2. Da li je moguce da neko pokusava reci da je cijena tu negdje između međugorja i antalije? Nije isto kada ides na ljetovanje (Zimovanje) i kada ides na pripreme (uz sve sto ide idu i utkamice, koristenje terena itd itd)

3. Zasto dovodite polovnjake pored svoje djece. Npr. napadaca imate onaj momak sto je na derbiju o, igrao, lik je brdo, sila! malo je forsirati dva-tri igraca ako se pricalo o ozbiljnom podmlađivanju... Jer nasa liga zahtjevava i onako da imas u ekipi otprilike ovaj broj mladih igraca tako da to nije nista o cemu su novine trebale pisati i o cemu se u svakom intrvjuu pise... a nije da nemate ekstra juniore

4. zast je pile govorio da nema dugovanja igracima? prvo dug kvesicu, pa sada dug tomicu

:salut:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 05 feb 2015, 14:52

Pa Jel moguće da ti koji si iznosio provjerene informacije iz uprave zelje i od igrača imaš problem sve ovo saznat?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 14:55

JoseMourinho je napisao/la:Pa Jel moguće da ti koji si iznosio provjerene informacije iz uprave zelje i od igrača imaš problem sve ovo saznat?
:kafa: ili odgovori ili preskoci :kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 feb 2015, 14:58

Benko je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Pa Jel moguće da ti koji si iznosio provjerene informacije iz uprave zelje i od igrača imaš problem sve ovo saznat?
pa ti si glavni insajder bio, javljo povjerljive informacije koje si sazno od uprave/igraca zelje, gdje je zapelo?

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 feb 2015, 14:58

Benko je napisao/la:
Pa pitaj svoje izvore iz naše uprave :kafa:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 15:01

recimo da znam odgovore ali volim kada ih vi napisete pa da poslije jedno par mjeseci mogu da ih citiram ;)

tipa pileta87 i dugova igracima :kafa:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 feb 2015, 15:02

Benko je napisao/la:recimo da znam odgovore ali volim kada ih vi napisete pa da poslije jedno par mjeseci mogu da ih citiram ;)

Recimo da ti konstantno dokazuješ da nemaš pojma.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 feb 2015, 15:04

Benko je napisao/la:recimo da znam odgovore ali volim kada ih vi napisete pa da poslije jedno par mjeseci mogu da ih citiram ;)

Samo ne znam od kud ti da je Zeljo bilo kome duzan.Pusti price koje plasiraju po mrtvacnicama i groblju svako kome se duzno moze tuziti klub pa arbitraza moze dobiti slobodne papire a ne trenirati sa juniorima jel tako jel ga neko tuzio nije prema tome mahalaj i dalje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 feb 2015, 15:06

vrbanjusa je napisao/la:

izvinjavam se, vidis, Tomic i Kvesic drugacije kazu...
:kafa:

a u rovinju sunce :kafa:

pile moje malo, prvo prijavljen ti je post jer VRIJEĐAŠ a drugo, aco vam je napisao za dug, napisao vam je momak koji je pricao sa Tomicem... :wave:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 feb 2015, 15:07

Benko je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

izvinjavam se, vidis, Tomic i Kvesic drugacije kazu...
:kafa:

a u rovinju sunce :kafa:

pile moje malo, prvo prijavljen ti je post jer VRIJEĐAŠ a drugo, aco vam je napisao za dug, napisao vam je momak koji je pricao sa Tomicem... :wave:
Dečko, pojma nemaš.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 feb 2015, 15:07

Da su uslovi za pripreme dobri u Hercegovini, sigurno da bi Široki ostao kući, ne bi išao u Tursku.Evo čitam i hrvatski klubovi zbog lošeg vremena i loših terena, bježe sa jadrana prema Turskoj.Dole su tereni užas travnati,jedino se moze trenirati na plasticnoj podlozi.Onda mi nije jasna svrha priprema dole. :idea: :?: :?:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 feb 2015, 15:08

Benko je napisao/la:ja ne bih da provociram ali me interesuje par stvari (ne vidim nista lose u tome i na nasoj temi se pisalo kad je bila afera virsle, kad smo ispadali od zete i kukesija itd itd):

1. zasto niste u Rovinju? Koliko sam vidio gore ostale ekipe najnormalnije treniraju.

2. Da li je moguce da neko pokusava reci da je cijena tu negdje između međugorja i antalije? Nije isto kada ides na ljetovanje (Zimovanje) i kada ides na pripreme (uz sve sto ide idu i utkamice, koristenje terena itd itd)

3. Zasto dovodite polovnjake pored svoje djece. Npr. napadaca imate onaj momak sto je na derbiju o, igrao, lik je brdo, sila! malo je forsirati dva-tri igraca ako se pricalo o ozbiljnom podmlađivanju... Jer nasa liga zahtjevava i onako da imas u ekipi otprilike ovaj broj mladih igraca tako da to nije nista o cemu su novine trebale pisati i o cemu se u svakom intrvjuu pise... a nije da nemate ekstra juniore

4. zast je pile govorio da nema dugovanja igracima? prvo dug kvesicu, pa sada dug tomicu

:salut:
Evo pokusacu da ti normalno odgovorim, nadajući se da ces prestat smarat i spamat.
1. Međugorje je destinacija na kojoj se pripremamo evo godinama. Desi se da odemo u Rovinj ili neki drugi, ali u ovom trenutku Međugorje je mjesto na kojem se najbolje osjećamo i na kojem imamo sve sto nam treba. Gluposti da je u Rovinju lose vrijeme i to, pisu ovi neupuceni.
2. Nema potrebe da se ponavlja hiljadu puta. Cijene nisu tu negdje, ali nije neka enormna razlika, jer se plaća i vamo, nije sigurno besplatno.
3. Polovnjaci se dovode samo zbog tih povreda. Ne vidim da smo ijednog polovnjaka doveli u ovom prelaznom roku. Uzelac je mlad igrac pred kojim je blistava karijera, moze mnogo napredovati i dati za Klub. Đelmić je dobar i provjeren igrač, koji će sigurno igrati prvu postavu. Dok ne dodje neki polovnjak tu temu ne možeš započinjati.
4. Pile je rekao da nemamo dugovanja prema bivšim igračima. Ima se nekog manjeg duga prema pojedinim igračima koji su tu, ali to je za premije i bonuse, te ne iznosi neku ogromno svotu novca, kako su navodili pojedini vaši i pojedini naši ( aldin). Dugovi će biti izmireni do početka sezone najdalje.
Pozdrav :guz:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 feb 2015, 15:09

pile87 je napisao/la:

Kloc tvog kalibra bi jedva docekao da napise nesto sto zna. Samo ne znam od kud ti da je Zeljo bilo kome duzan.Pusti price koje plasiraju po mrtvacnicama i groblju svako kome se duzno moze tuziti klub pa arbitraza moze dobiti slobodne papire a ne trenirati sa juniorima jel tako jel ga neko tuzio nije prema tome mahalaj i dalje.

Boga mi pile87 upalacuje te rate centrotransu,opet koristite naše usluge. :thumbup:Prošle godine da nije bilo Ivice Osima da urgira,ne bi dobili licencu za Evropu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Najprvi i 26 gostiju.