FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 15
Hajde @vikk ako ti nije problem stavi link Fife i ispravan crack, nešto se pogubio na onoj stranici

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ne mogu postaviti ovdje na temu, poslaću ti u PP 
Crack je izasao potrazite ga na kickass,tpb..Da li je neko skinuo i probao da potvrdi da li radi?
krek radi evo ja sam sad isprobao
imate na kickass, za 5 min skine
imate na kickass, za 5 min skine
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ja sam sada instalirao i radi sve bez problema.
za sve one kojima ne radi; postupak je jednostavan, skinete fifu, ne morate ju ni instalirati već samo kopirate folder "fifa 15" negdje na disk.. skinete crack i sadržaj foldera prekopirate u directory. igru pokrećete na "launcher.exe". to je sve.
ako nekome ne radi i nakon ovoga, vjerovatno je to do cracka. trenutna verzija cracka radi na tek oko 40% procesora koji mogu pokrenuti igru. (eto imate potvrdu da radi kod mene na fx-6300 i na mikijevom i5 haswellu, ali nekim ljudima ne radi na i7 haswellima).
također, igra ne radi na windows 8.1.. potvrđeno je da radi samo na windows 7.
za sve one kojima ne radi; postupak je jednostavan, skinete fifu, ne morate ju ni instalirati već samo kopirate folder "fifa 15" negdje na disk.. skinete crack i sadržaj foldera prekopirate u directory. igru pokrećete na "launcher.exe". to je sve.
ako nekome ne radi i nakon ovoga, vjerovatno je to do cracka. trenutna verzija cracka radi na tek oko 40% procesora koji mogu pokrenuti igru. (eto imate potvrdu da radi kod mene na fx-6300 i na mikijevom i5 haswellu, ali nekim ljudima ne radi na i7 haswellima).
također, igra ne radi na windows 8.1.. potvrđeno je da radi samo na windows 7.
Head je napisao/la:Moze i meni link igre i cracka u pp?
ja sam poslao linkove kome sam stigao, sada vi šaljite drugima 
- IlCapitano
- Kontakt:
Nemoj zezativiKK je napisao/la:također, igra ne radi na windows 8.1.. potvrđeno je da radi samo na windows 7.
Pa je li to do cracka i hoce li moci biti ispravljeno ili nema nade?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
izaći će (ne znam kada) nova verzija cracka koja će vjerovatno podržavati w8.1 (i riješiti ovaj problem sa procesorima)..
Ako ima neko neki link za fifu 15 da skida brze neka posalje,preko kickass-a ima mi skida mesec dana.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E jbg. Ja se još uvijek nadam će vrtit barem na low detaljima ovu igru, dok ne kupim grafičku. A kupujem je već 2-3 mjeseca.
Čekat da novi crack izađe, ne da mi se windows rušit i na kraju da opet ne radi. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Kad pokrenem izađemi cantt start core/activation64dll is missing.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
e jbm ti sunce i ovaj ModdingWay patch
citav dan pokusavam da napravim ali jednostavno nece da ocita database iz selektora u igri
jednom mi se ovo desilo i sa FIFA 14, iskreno nemam pojma kako sam tad nasao rjesenje
citav dan pokusavam da napravim ali jednostavno nece da ocita database iz selektora u igri
jednom mi se ovo desilo i sa FIFA 14, iskreno nemam pojma kako sam tad nasao rjesenje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema ništa. Meni je pomoglo brisanjem foldera iz dokumenata.miki_92 je napisao/la:e jbm ti sunce i ovaj ModdingWay patch
citav dan pokusavam da napravim ali jednostavno nece da ocita database iz selektora u igri![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moze li mi neko poslati link igre i cracka? Hvala. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ja sam danas imao isti taj problem i uspio sam ga riješitimiki_92 je napisao/la:e jbm ti sunce i ovaj ModdingWay patch
citav dan pokusavam da napravim ali jednostavno nece da ocita database iz selektora u igri![]()
instaliraj "svježu" igru, crackuj, te onda idi na folder fifa 15 i na properties odznači "read-only".. ja sam to uradio, nakon toga instalirao MW patch i sve očitava normalno
- bavarac_33
- Kontakt:
moze mi neko link dati ispravan od igre i cracka ?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.