NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 21:01

Otelo je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
tillman je napisao/la:strašna utakmica, prava promocija za NFL jer ovo svi volimo gledat, neizvjesno do zadnje sekunde..
čestitke simpatizerima Patsa...

a ovi koji bi htjeli se simpatizirat s nekom ekipom, poslušajte savjet saltya, naredne sezone Bearsi idu u SuperBowl,
mislim da se i @rodman i @jestamaji slažu s nama dvojicom :urnebes:
vjerujem da će Michael Irvin ove godine pogoditi i da će Jay bit MVP sezone :cool:

To to tako treba ..pa nismo mi Texansi i slicni ba da se predajemo..nismo mi ekipa koja se svakih 20 godina seliniz grada u grad i da razmisljamo o buducnosti u drugom gradu..mi razmisljamonuvjek o SB pa kakvi god bili :)..jest da je tesko ocekivat to ali ebiga mora procepit jednom ..mora biti nasa sezona
Ma Cutler MVP Super Bowla naredne sezone :salut:
Kakav Cutler i MVP ....neka bsci barem 10 manje INT slijedece godine bice ok :)..jer imao je yarde, imao je 28TD ne tako lose kad pogledam i druge ..ali et zijanio jenisto tako cini mi se 18 INT ebaji ga...ali rekao sam kojinje ljek da to zasustavi..samo prepisat ono sto je Dallas uradio sa Romom..jer Romo je po tom pitanju bio bara bara sa Cutlerom..baca odlicno i onda ujebe sve ponekad ..dok nisu ljudi doveli cordinatora da mu ukine nekoliko bacanja ..tako i mi moramo i to je to..manji pritisak i da mu se secer digne :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 02 feb 2015, 21:04

wadethegreat je napisao/la:Ma bearsi ce ko cubsi da naprave niz bez titule :D
Rodjak a gdje ce ba Chargersi? :) vi se pobrinite da vas ne istjeraju iz grada, eno bune se kako je poliprazan stadion i nemaju odziv navijaca ...mogli bi vas gdje prebacit :)
Makar smo bolji od vas :D . Ma sljedece sezone chargersi u superbowl pravim prediction sad odmah. A nece iz san diega mada bi ja volio ne mogu da im srede stadion nikako a i navijaci nisu nesto.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 21:07

wadethegreat je napisao/la:
wadethegreat je napisao/la:Ma bearsi ce ko cubsi da naprave niz bez titule :D
Rodjak a gdje ce ba Chargersi? :) vi se pobrinite da vas ne istjeraju iz grada, eno bune se kako je poliprazan stadion i nemaju odziv navijaca ...mogli bi vas gdje prebacit :)
Makar smo bolji od vas :D . Ma sljedece sezone chargersi u superbowl pravim prediction sad odmah. A nece iz san diega mada bi ja volio ne mogu da im srede stadion nikako a i navijaci nisu nesto.
Ahahaha vi bolji samo jeste do zadnjih 5 sedmica i tad ste u radgu Jagurasa :)

Sta nas briga napokon smo ispod 500...jer sad napokon imamo dobar pick..ranije nismo bili u playofuu sa 8 8 sa 10-6 i td..ovo nam je prva sezona ispod 500 odkako je recimo Cutler tu ..barem sad mi nije zao zbog picka na draftu..ranije sam zalio 10 6 i nigdje te i prosle godne 8 8 i poraz od Packersa na kraju utakmice dobijenu tekmu izgubili ..to sam zalio, ali ovu nisam
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 feb 2015, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 02 feb 2015, 21:09

Ja mislism da je prva tekma u 2015 za chargerse upravo protiv bearsa ako se ne varam pa eto vidjecemo vas :D .

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 feb 2015, 21:17

Istina je da igraju Mede i Chargersi sljedeče sezone, a to kad če tačno igrati, ne zna se još.
ma pobjedit' čemo vas kao prošli put. :kafa:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 21:21

wadethegreat je napisao/la:Ja mislism da je prva tekma u 2015 za chargerse upravo protiv bearsa ako se ne varam pa eto vidjecemo vas :D .
Nama je bogami eben raspored ovu sezonu..Kanzas,vi,Denver ..dodusenDenver dolazinu Chicago to znam jer vidim Fox je to pricao.....ma vala bicemo valjda bolji nego prosle godine..nema sanse da mozemo biti gori..samo mi nismo toliko lose na samom pocetku igrali..uzeli te prve tri tekme u gostima i 3 tekme kucinzijanili i nakon poraza od Miamia smo se raspali..od tad ni odbrana ni nista nije bilo isto..doduse desike su se te povrede ..u jednom trenutku nismo imali igraca za LB poziciju svi out...lik na ooziciju SS ulazi ovi mu govore kako da igra jer trojica nam se povrijede u jednoj tekmi ...puno losih stvari se desavalo ebiga ...bice bolje jer gore ne moze :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 feb 2015, 21:24

HOME:
Arizona Cardinals, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Oakland Raiders, San Francisco 49ers, Washington Redskins
AWAY:
Detroit Lions, Green Bay Packers, Kansas City Chiefs, Minnesota Vikings, San Diego Chargers, Seattle Seahawks, St. Louis Rams, Tampa Bay Buccaneers

Ne gine nam još jedna 5:11 sezona :urnebes:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 02 feb 2015, 21:26

Ne mogu se cutler i rivers nikako tako da ocekujem vatren mec :D . A nama fali mozda jedna ili dvij pozicije i naravno da nas zaobiđu povrede makar upola u odnosu na ovu sezonu i na konju smo.
Edit: paklen vam je raspored stvarno al staces takva vam je divizija ja se samo nadam da manning ide u penziju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 21:28

Rodman je napisao/la:HOME:
Arizona Cardinals, Denver Broncos, Detroit Lions, Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Oakland Raiders, San Francisco 49ers, Washington Redskins
AWAY:
Detroit Lions, Green Bay Packers, Kansas City Chiefs, Minnesota Vikings, San Diego Chargers, Seattle Seahawks, St. Louis Rams, Tampa Bay Buccaneers

Ne gine nam još jedna 5:11 sezona :urnebes:
Ebiga jaranr mi smongovorli takonkad jenpocela.i ova sezona da na gostovanju ce bjti ebeno..a mi na Gostovanju odlicno igrali sve som nismo se skroz raspali nakon Miamia kuci..samo je pronlem kuci igramo lose a imamo te jake tekme ...ma jok ba ova 5:11 ide iva na 10:6 ili 9:7 :)

Na gostovanju moramo uzeti Tampu,Raiderse,Minesota...naravno pokusat ces iznenadoti Packerse i Lionse svoje rivale ...St Louis ce biti bolji nego lani, ali tamo smo kao domacini ..jer dio ST Louosa je u Ilinoisu tako da tu dosta bude nasih navijaca i treba se nadat i tuu necemu..znaci mogle bi se 4 u gostima dobit i kuci 5 6 i eto..samo kakva nam je divizija to nece biti dovoljno za playoff opet :)..sa 11-5 Lionsi nisu bili sigurni do zadnje hefte ebote

Da i ove rodjakove Raiderse bi mozda mogli gore uzeti..sta fali nebi bili orvi..puno su i oni tekmi kuci gubiki ove sezone
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 21:35

wadethegreat je napisao/la:Ne mogu se cutler i rivers nikako tako da ocekujem vatren mec :D . A nama fali mozda jedna ili dvij pozicije i naravno da nas zaobiđu povrede makar upola u odnosu na ovu sezonu i na konju smo.
Edit: paklen vam je raspored stvarno al staces takva vam je divizija ja se samo nadam da manning ide u penziju.

A sta se ono desilo izmedju njih dvojice pa su oni poceli jedno drugo provocirat tokom utakmice?

Treba prvo vidjeti hice li nam Cutler uopste biti QB ..jos se nista ne zna..do 16 marta ce se znati..do tad ako bude u rosteru bice i narednu godinu sigurno jer ce imati samo 10m garantovano to mislim na sezonu 2016/17
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 02 feb 2015, 21:37

MA znas riversa koda je na kokainu pa provocirali se sjecam se kako rivers izlazi sa terena i mase mu ne mogu se jednostavno. A raidersi ti igraju kuci samo protiv divizijskih rivala to koda im je superbowl a ovo ostalo predaju prije nego sto pocne tekma. Mada vi kuci igrate protiv raidersa tako da to morate uzeti.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 02 feb 2015, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 feb 2015, 21:41

miki_92 je napisao/la:sta je ovo Greivis navija za Hawkse :rol:
Za koga si ti? :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 21:50

Eh ovakav Cutler mora biti..ovako kad je Martzu se nagovorio u toku utakmice :)..eviga zbig Martza smo Olsona izgubili ccccc

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 feb 2015, 21:52

Greivis je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:sta je ovo Greivis navija za Hawkse :rol:
Za koga si ti? :kafa:
za Packerse

intenzivnije sam ja ovo pratio dok je SK radio, onda sam napravio dugu pauzu i aktivirao se od proslogodisnjeg playoffa ponovo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2015, 22:20

Evo rodjak vidim da su Bearsinu zadnjih 5 tekmi regularne sezone vas uzeli 4 puta ..mislim na Chargerse naravno..valja se to desi ponovo :)

Evo i zadnje tekme Cutler prekucao Riversa :)

http://www.nfl.com/videos/chicago-bears ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 feb 2015, 22:36

slika

:kafa:

[youtube][/youtube]

:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2015, 22:50

Gledam sada ponovo utakmicu i sta je Kearse ispustio kod 14-24 i 15 minuta prije kraja. To da je uhvatio imali bi najmanje 13 poena prednosti i na kraju bi pucali FG za pobjedu :S

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 feb 2015, 22:58

A šta je uhvatio kasnije, ono je čak nadmašilo i onaj helmet catch Tyreea, Patsima su takvi sretni catchevi izgleda suđeni :mrgreen:

Ja još ne mogu da vjerujem da smo uspjeli dobiti i pored toga, čitav ovaj dan djeluje nestvarno, toliko čekanja i toliko potrošenih živaca, neprospavanih noći da bi se sve odlučilo u tom jednom playu, jedan trenutak, jedan potez koji će ostati zauvijek u sjećanju urezan u historiju i sve je bilo gotovo, sve ono što smo sanjali tolike godine se napokon ostvarilo :tokralju:

Neopisiv osjećaj, osjećaj za koji je vrijedilo čekati, vrijedilo biti uz ovaj tim kad su ih svi otpisivali, vrijedilo preživiti sve ono, ne samo sinoć nego i prethodna dva SB, emocionalni rolerkoster, nešto što samo ovaj sport može ponuditi u tako kratkom vremenskom periodu, od nade do užasa i opet nazad u nekoliko sekundi, sekundi kojih ću se sjećati čitav život i koje su ono zbog čega sam ponosan da mogu reći da sam fan footballa i Patsa :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2015, 23:05

Ono sto nisu iskoristili su bas zabrljali. U secundaryju NEP je u drugoj i trecoj dionici vladala prava konfuzija. Reciveri su bili otkriveni i po par metara, a mogli su se slati i pasovi za trka.

Isto tako u tom periodu vlada konfuzija u OL NEP i to isto nisu iskoristili.

Cisto jer nisu kod prve situacije imali elitnog bacaca i recivere, a kod druge nisu imali DE i DT koji bi onu OL probili lakse i stizali do Toma.

E sada kontam desio im se catch kao Tyreea u vidu Kearsea ali da je bio neki losiji fit u vidu Baltimora od prije par godina, Steelersa od prije par godina ili Giantsa iz onih proslih SB ne bi se bas Patriotsi proveli jer su bili na ivici sinoc ali bas...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 feb 2015, 23:14

Možel mi neko objasnit, ne razumijem se stvarno. Gledam ovaj zadnji play od sinoć, koja je alternativa bila jer gdje god odem pričaju kako je to najgluplji potez svih vremena i slično. Da nabije loptu između ovih šipki gore?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.