Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pelo
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Pelo » 02 feb 2015, 22:54

plavipatriota je napisao/la:jedni ga mrze, kao što neko reče, ko da im je poklao familiju, ali drugi ga vole ko da im je kupio stan, auto i dao po 100 hiljada...

ja sam striktno prema njemu neutralan, ponavljam prema njemu, ali sa jakim osjećajem gorčine kad se sjetim SITUACIJE i na KOJI JE NAČIN došao u reprezentaciju...

da bog da on igrao za real, u što lično ne vjerujem, već sam napisao o njegovim kvalitetima šta mislim, ali ću mu uvijek yebat amidžu, njega psovat neću jer nije on kriv što ga je adžo pokušao tako idiotski predstaviti i proslaviti!
Druže par puta sam ovdje napisao da pratim momka dugo vremena jer iskreno zanimalo me da li ima bar malo adžinog talenta u sebi, realno i očekivano nije na nivou Safeta ali nije ni loš, čak šta više par puta me baš ugodno iznenadio i zato ga respektujem i poštujem kao igrača. Naravno da nije trebao ovako upasti u repku, jer siguran sam da bi kad tad dobio poziv, jer realno mi nismo Španija, Brazil i td, tako da nam svaki fudbaler koji pokazuje odlične partije u nekoj solidnoj ligi zaslužuje bar da bude na klupi. :bih:
x

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 feb 2015, 22:55

emir79 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Jeste da, mogao čovjek igrati za Belgiju (glavni igrač poslije Hazarda bi im trenutno bio) al' je ipak srce presudilo :bih:
Je li neko o tome mozda govorio ?

Pa mogao je igrati za U21 Hrvatske i siguran sam da bi imao bolji tretman od vlastitih zemljaka, ako se tako mogu i nazvati. Ali posto je Bosnjo rodjen da pljuje i nikad nije naucen bilokakvom kulturom i ne cudi me ovakvo ponasanje.
Ne pljujem ja njega, nađi post gdje ja pljujem po Sušiću? Ja samo kažem da on nije neki kvalitet (ako smo mi koji to govorimo budale, nisi ti budala vidiš gdje igra sve ti se samo kaže) a pogotovo ne za prvih 11 naše reprezentacije.

A na ovaj tvoj post sam odgovorio čisto zato što ne mogu lažnog patriotizma i preser@vanja, pogotovo kada su u pitanju Pape i raja iz agencije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 feb 2015, 22:55

Pivopija je napisao/la: Dobijanje BH pasosa ne znaci nista dok ne promijeni sportsko drzavljanstvo, i dalje je mogao igrati za druge reprezentacije...mene vise interesuje zasto dosta ranije nije sredio nase papire i igrao za nasu mladu reprezentaciju.
Apsolutno! ;)
29.11.2013.
Kompletirali smo sve papire i poslali zahtjev u Svjetsku fudbalsku federaciju (FIFA, op. a) za promjenu sportskog državljanstva. Sada se čeka još samo potvrda iz Zuricha”, rekao je Pilav.

Jahaci Papekalipse , prekaljene lazovcine i varalice i dalje izvrcu istinu, ali ne ide! Do plasmana se cekalo da se ne zatvore vrata za Hrvatsku U21, ali kada smo se plasirali, momak pravo na SP :D
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 02 feb 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 feb 2015, 23:00

22:59 - Sušić stigao na medicinski pregled u Milano. Još uvijek se ne zna da li je u pitanju transfer u Inter ili Milan.

http://s23.postimg.org/7rpiogfwb/Susic_test_medici.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

To je to znači. Sa srećom zmaju :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 feb 2015, 23:02

BozePetra je napisao/la:
NapisaLA!

Da, direktno s tribina na teren i to pred SP, umjesto nekih koji su bili potrebniji.

Njegov put je trebao da bude tribina - klupa poslije SP - pomalo teren.

Shvatio?
Ti znas kakav je njegov put trebao da bude. Ma blago nama koliko vrsnih strucnjaka imamo.

Dokazao se na terenu mnogo bolje od onih koji su se ovdje predstavljali kao nadolazeci Messi iz "lige 5".
Nit je prvi , niti poslijednji koji je imao laksi put do A reprezentacije. Neki su drito iz 4 lige njemacke u A selekciju pa nam nije naskodilo. Ima ljudi koji imaju bolje vidike i strucosti da procjene kada je nekome vrijeme, od vrlih strucnjaka po forumima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 02 feb 2015, 23:02

Zavrsen Mercato u Italiji, moze li mi neko od ovih strucnjaka koji su govorili o transferu Susica u neki Italijanski klub, gdje on zavrsio na kraju ?

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 02 feb 2015, 23:06

Donnie Darko je napisao/la:22:59 - Sušić stigao na medicinski pregled u Milano. Još uvijek se ne zna da li je u pitanju transfer u Inter ili Milan.

http://s23.postimg.org/7rpiogfwb/Susic_test_medici.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

To je to znači. Sa srećom zmaju :bih:
Idi gledaj filmove svega ti :facepalm:
x

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 23:06

23:00 Ništa od Sušićevog transfer u Inter, završio je prijelazni rok u Italiji. Englezi imaju još sat vremena!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 02 feb 2015, 23:06

U kom vremenskom periodu možemo očekivati normalizaciju ovog foruma prije svega ove teme, eto ako je sigurno da je momak ostao u Hajduku postoji li bilo kakva mogućnost da se završi više sa tim, ili je to nerealno za očekivati. I ne mogu da shvatim da se ispoljava tolika količina averzije prema momku koji nosi reprezentativni dres, možda nije kvalitet za Inter ali zar ne bi bilo dobro da je potpisao za neki osrednji klub u ligama petice. Slažem se da način njegovog ulaska u reprezentaciju nije bio ispravan ali to je Safetova krivica ne njegova. Momku se pripisuje dosta negativnih stvari za koje on nije kriv. Tino se ovdje posmatra isključivo kroz prizmu Safetovog bratića,tako da njegove vrline kao fudbalera kod 90% ljudi bivaju zapostavljene i padaju u drugi plan.Meni je momka iskreno zao, ne znam da se ijedan nas igrač u ovolikoj mjeri ismijavao kao on a realno nije zaslužio.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 02 feb 2015, 23:07

emir79 je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
NapisaLA!

Da, direktno s tribina na teren i to pred SP, umjesto nekih koji su bili potrebniji.

Shvatio?
Ti znas kakav je njegov put trebao da bude. Ma blago nama koliko vrsnih strucnjaka imamo.

Dokazao se na terenu mnogo bolje od onih koji su se ovdje predstavljali kao nadolazeci Messi iz "lige 5".
Nit je prvi , niti poslijednji koji je imao laksi put do A reprezentacije. Neki su drito iz 4 lige njemacke u A selekciju pa nam nije naskodilo. Ima ljudi koji imaju bolje vidike i strucosti da procjene kada je nekome vrijeme, od vrlih strucnjaka po forumima.
Druze pusti hejtere, ovdje se odavno prestalo pisati o fudbalskim kvalitetama. Bitno je samo prezime Susic i da se sto vise popljuje. Samo me zanima kakva ce biti reakcija ovih istih pljuvaca kad TSS opet zaigra za repku i predje u neki bolji klub. A preci ce prije ili kasnije, zasluzujuci svojim dobrim igrama.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Gladiator
Kontakt:

Post Postao/la Gladiator » 02 feb 2015, 23:07

Guarin14 je napisao/la:Zavrsen Mercato u Italiji, moze li mi neko od ovih strucnjaka koji su govorili o transferu Susica u neki Italijanski klub, gdje on zavrsio na kraju ?
Inter Zapresic

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 02 feb 2015, 23:07

emir79 je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
NapisaLA!

Shvatio?

u njegovom slučaju, ta stručna osoba je bila njegov adžo :facepalm: :facepalm: daj bgt, ti stvarno to gledaš ko neku igricu gdje se ne gledaju ta poznanstva... pa Safet je sam rekao da NE MOŽE BITI OBJEKTIVAN kad je riječ o njemu...
A sljedeće, nije loš igrač, ali šta je to pokazao? s kojim je to igračima u usporedbi pa je u fazonu "MNOGO bolje od njih"? Frajer nije ništa pokazao, ali je forsiran iz utakmice u utakmicu... Nije bio ni najgori, ali nije bio ni blizu za reći NAJBOLJI ili bolji od nekog... bio je dio sivila kompletnog... Nekako neprimjetan!
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 02 feb 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 02 feb 2015, 23:08

Ako ga Abramovic ne dovede, u ovih sat vremena, nek se objesi.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 feb 2015, 23:12

SjeverniVjetar je napisao/la:
Pivopija je napisao/la: Dobijanje BH pasosa ne znaci nista dok ne promijeni sportsko drzavljanstvo, i dalje je mogao igrati za druge reprezentacije...mene vise interesuje zasto dosta ranije nije sredio nase papire i igrao za nasu mladu reprezentaciju.
Apsolutno! ;)
29.11.2013.
Kompletirali smo sve papire i poslali zahtjev u Svjetsku fudbalsku federaciju (FIFA, op. a) za promjenu sportskog državljanstva. Sada se čeka još samo potvrda iz Zuricha”, rekao je Pilav.

Jahaci Papekalipse , prekaljene lazovcine i varalice i dalje izvrcu istinu, ali ne ide! Do plasmana se cekalo da se ne zatvore vrata za Hrvatsku U21, ali kada smo se plasirali, momak pravo na SP :D
Nemoj tako,isao je gledati utakmice.Bio je jedan od nas sa tribina,to treba biti i ubuduce.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 23:12

SjeverniVjetar je napisao/la:
Apsolutno! ;)
29.11.2013.

Dokaz, crno na bijelo. A neki i dalje pokusavaju uvijati i sluziti se lazima. Nije ni cudo ko im je idol.
5.1.2015.
Safet Sušić: Transfer Tina u Inter je gotova stvar

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 feb 2015, 23:13

plavipatriota je napisao/la: u njegovom slučaju, ta stručna osoba je bila njegov adžo :facepalm: :facepalm: daj bgt, ti stvarno to gledaš ko neku igricu gdje se ne gledaju ta poznanstva... pa Safet je sam rekao da NE MOŽE BITI OBJEKTIVAN kad je riječ o njemu...
A sljedeće, nije loš igrač, ali šta je to pokazao? s kojim je to igračima u usporedbi pa je u fazonu "MNOGO bolje od njih"? Frajer nije ništa pokazao, ali je forsiran iz utakmice u utakmicu... Nije bio ni najgori, ali nije bio ni blizu za reći NAJBOLJI ili bolji od nekog... bio je dio sivila kompletnog... Nekako neprimjetan!
Pokazao se 5 puta bolje od Sanjina Prcica (liga 5), koji je cak u 3 utakmice startao, a 2 odigrao svih 90 minuta. Tino nije odigrao niti jednu ako se ne varam svih 90 minuta, ili je zamjenjen ili je usao sa klupe.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 02 feb 2015, 23:14

rishaaa je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:TSS u Milanu s agentom (inače zadnji dan prelaznog roka, sve se odvija u Milanu), da vidimo za koga će potpisat', sad je izgleda i Milan u igri :opaopa:
Posljednji dan prelaznog roka je zanimljiv iz 2 razloga :D

1. Da li će se Tino napokon prodat,u bilo koji klub liga 5!
2. Da li će Effenberg morati staviti ćunu na cjepalo ! :D
Hehe ziv je ziv i dobro funkcionalan. Taman da ga metnem ovima sto su mislili da ce preci u Inter! :D

Odvadite ga malo zivi bili, cuj Inter, daje ovom antitalentu se dograbit ukrajinske lige bila bi puna saka brade. Covjek objasnio davno: [youtube][/youtube]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 feb 2015, 23:15

emir79 je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la: u njegovom slučaju, ta stručna osoba je bila njegov adžo :facepalm: :facepalm: daj bgt, ti stvarno to gledaš ko neku igricu gdje se ne gledaju ta poznanstva... pa Safet je sam rekao da NE MOŽE BITI OBJEKTIVAN kad je riječ o njemu...
Pokazao se 5 puta bolje od Sanjina Prcica (liga 5), koji je cak u 3 utakmice startao, a 2 odigrao svih 90 minuta. Tino nije odigrao niti jednu ako se ne varam svih 90 minuta, ili je zamjenjen ili je usao sa klupe.
Koliko je Tino, a koliko Prcic odigrao na svjetskom prvenstvu?

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 feb 2015, 23:16

Tino je običan qrac od igrača. On čak nije nosioc igre ni propalog Hajduka, a da ide u lige 5.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 02 feb 2015, 23:16

slika
Kleknite :guz:
DD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 5 gostiju.