posto sam vec jednom ovdje pisao da ja ne mogu da instaliram azuriranje na 5.0.1 (niko mi nije pokusao pomoci
 ), jednostavno zapne pri instalaciji, pa rek'o da vidim dokle je to stiglo sa azuriranjima bez mene, sta sve propustam
 ), jednostavno zapne pri instalaciji, pa rek'o da vidim dokle je to stiglo sa azuriranjima bez mene, sta sve propustam 
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aha a evo na gsmarena pise za G3 "upgradable to v5.0", a za Nexus "upgradable to v5.0.1" pa vjerovatno zato..al poznato je da Nexus prvi dobija update cim izadje..treci je napisao/la:kod mene 5.0
0.1 mi nije ni nudjen
aparat - lg g3

to mi treba, ja sam smotana hihi.
  to mi treba, ja sam smotana hihi.ja mislim da je bht bio izbacio update za g3 ali ga brzo povukao, al cudi me kako to nisu dosad pustilirio_Ferdy88 je napisao/la:Meni Lollipop još nije stigao, na G3, na BHT-u, al' me to ne čudi obzirom na njihovu ažurnost
Kod mene je g3 i apdejtan jeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja mislim da je bht bio izbacio update za g3 ali ga brzo povukao, al cudi me kako to nisu dosad pustilirio_Ferdy88 je napisao/la:Meni Lollipop još nije stigao, na G3, na BHT-u, al' me to ne čudi obzirom na njihovu ažurnost
jel to samo kod tebe nema apdejta ili kod i ostalih nema?

Obala, akademija ona kod ovog novog mosta, tu ima za iPhone servis sto ja znamharisbokii je napisao/la:Pozz, gdje u sarajevu popraviti mobitel, precizniji da budem iphome 3gs

Hihihihihihi.GoonerGirl je napisao/la:Planiram tatu žicat da mi kupi neki dobar mobitel. Sada imam HTC One X. A sada kada izađe Samsung Galaxy S6 na proljeće voljela bih S5 jer će mu pasti cijena. A i može pod voduto mi treba, ja sam smotana hihi.
šta je pfdQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa aktiviraj sebi pfd i imaces sve prije ostalih pa tako i denim, ali ne zvanican
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.