NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 02 feb 2015, 23:15

Donnie Darko je napisao/la:Možel mi neko objasnit, ne razumijem se stvarno. Gledam ovaj zadnji play od sinoć, koja je alternativa bila jer gdje god odem pričaju kako je to najgluplji potez svih vremena i slično. Da nabije loptu između ovih šipki gore?
Da utrce s loptom za TD , jer imaju RB kojeg5 ljudi ne moze oborit
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 feb 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 feb 2015, 23:15

miki_92 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:sta je ovo Greivis navija za Hawkse :rol:
Za koga si ti? :kafa:
za Packerse
Los izbor. :salut:
Donnie Darko je napisao/la:Možel mi neko objasnit, ne razumijem se stvarno. Gledam ovaj zadnji play od sinoć, koja je alternativa bila jer gdje god odem pričaju kako je to najgluplji potez svih vremena i slično. Da nabije loptu između ovih šipki gore?
Da daju nigeru sa pletenicama loptu i da se on progura kroz odbranu. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 feb 2015, 23:18

I SB je defintivno kao one day sportski događaj, najzabavniji i najatraktivniji takav u svijetu, a ovaj sinoćnji jedan je od najboljih ikada, ako ne i najbolji :tokralju:

Ne samo što su moji Patsi tu bili :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2015, 23:24

Donnie morali su uzeti TD jer bi im sut izmedju stativa dao samo 3 poena. A bio je drugi down. Mogli su dva puta trcati i probili bi nekako. a i da nisu probili mogli su i treci put trcat za 4th down. Znaci definitivno losa odluka..

Vjerovatno su na pass isli jer su imali samo jedan timeout. Pa da im se u slucaju nekompletnog pasa zaustavi vrijeme i da pokusaju mozda onda trcat pa uzeti timeout ako ne prodje.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 feb 2015, 23:41

@Aleme šta kažeš za legacy nakon ovoga sinoć :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 00:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Aleme šta kažeš za legacy nakon ovoga sinoć :D
4-2, 6 superbowl appearances, hard to argue :kafa:

Rodzo nek uzme jos dvije I GOAT je, Brady previse kratke pasove fura, ckapi :kafa: A I one prve 3 su sumnjive

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 feb 2015, 00:40

Brady je juče bio fantastičan, da su Patsi kojim slučajem izgubili nikako se nije njemu mogao ispostaviti račun za to. Pazi, imao je najviše kompletiranih dodavanja u jednom SB-u ikada, imao je 4 TD-a, ok imao je i dva INT-a ali to je ipak protiv najjače odbrane lige u situaciji gdje je praktično sam sve radio u napadu. Kratki pasovi u situaciji kada dugi ne prolaze su puno pametniji nego bunarenje ala Wilson pa ako prođe dobro je, to je neozbiljno. Čovjek je našao četvoricu različitih ljudi i tipova igrača u end zoni, Gronkowskog samo jednom. Dakle, da su Hawksi odigrali normalan napad i pobijedili Brady ne bi snosio krivicu za to jer je protiv onakve odbrane uradio maksimum. Lik je velikan, ima i titule ima zavidan rekord u regularu, ima individualnu statistiku iz snova, ima sve. Nema nikakve svrhe osporavati ga.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 feb 2015, 00:53

Za mene licno je montana najveci al brady je definitivno tu negdje u razgovoru iako ga ne volim covjek je strasan.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 00:58

DukeOfWellington je napisao/la:Brady je juče bio fantastičan, da su Patsi kojim slučajem izgubili nikako se nije njemu mogao ispostaviti račun za to. Pazi, imao je najviše kompletiranih dodavanja u jednom SB-u ikada, imao je 4 TD-a, ok imao je i dva INT-a ali to je ipak protiv najjače odbrane lige u situaciji gdje je praktično sam sve radio u napadu. Kratki pasovi u situaciji kada dugi ne prolaze su puno pametniji nego bunarenje ala Wilson pa ako prođe dobro je, to je neozbiljno. Čovjek je našao četvoricu različitih ljudi i tipova igrača u end zoni, Gronkowskog samo jednom. Dakle, da su Hawksi odigrali normalan napad i pobijedili Brady ne bi snosio krivicu za to jer je protiv onakve odbrane uradio maksimum. Lik je velikan, ima i titule ima zavidan rekord u regularu, ima individualnu statistiku iz snova, ima sve. Nema nikakve svrhe osporavati ga.
Tesko je se raspravljati sa 4 SB i 6 nastupa u istom, to je prvi QB sa 6 nastupa u SB. Sinocna pobjeda ga jeste evaulirala u jos jaci argument, sto ga vjerovatno i stavlja trenutno (goat). Da je igrom slucaja izgubio prica bi bila drugacija.

Sad ako Rodzo uzme jos dvije, ima jak argument za raspravu, Rodzo igra cijeli teren, Brady je king kratkih pasova. Mislim nije to sad neko degradiranje Bradija, cisto miskim da Rodzo sa jos dvije SB (posebno bez poraza), moze biti u raspravi I to dobro.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 feb 2015, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 feb 2015, 01:18

slika

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 03 feb 2015, 01:29

alemsa je napisao/la:

Rodzo nek uzme jos dvije I GOAT je, Brady previse kratke pasove fura, ckapi :kafa: A I one prve 3 su sumnjive
Njega će yebati kreten trener i slaba odbrana, može ga to mnogo koštati, već su mu 32 :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 01:43

RiverPlate je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Njega će yebati kreten trener i slaba odbrana, može ga to mnogo koštati, već su mu 32 :mrgreen:
Igrat ce on jos 7-8 godina

Vidjet cemo, imat ce svojih 5 minute apsolutne dominacije (kad ce biti najjaci qb bez premca), mozda vec od slijedece godine, I ove godine je po meni bio najbolji QB lige. Onaj zijan protiv Hawksa cista nesreca jebga

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 02:14

tuzlak1987 je napisao/la:Gledam sada ponovo utakmicu i sta je Kearse ispustio kod 14-24 i 15 minuta prije kraja. To da je uhvatio imali bi najmanje 13 poena prednosti i na kraju bi pucali FG za pobjedu :S

o ovome sam ja pricao jos ranije..da je onu loptu uhvatio utakmica bi bila gotova...imali bi tu FG a ko zna mozda i TD bi pao ..uglavnom nakon toga bi puno teze bilo Patriotsima da izbore ovu pobjedu ..samo nekako mi sve ovo suhveli ispalo ..ako Seatlle za dvije godine bude domacin SB postavljat ce se neka pitanja..isto kao ono finale Coltsa protiv Saintsa ..ja sam uvjeren da Saintsima se poklonilo ono..jer nakon svih onih problema, poplava ovo im je bila inekcija .. vec nakon dvije sezone Indianapois je bio domacin SB ... ali to su teorije zavjere necemo vjerovati njima .uglavnom malo mi cudno sve ovo ispalo na kraju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 02:17

brate prati NBA :) .. sala na stranu ali najgluplji potez je bio bacat loptu, a imaju runing becka koji je trenutno najbolji u ligi koji od sale je mogao ono iz 3 puta proci ..medjutim odlucili su se na bacanje sto je svakako rizicno sa one male udaljenosti, jer su svi igraci tu blizu uz recivere ..ali sta je tu je
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 03 feb 2015, 02:24

Vidjet cemo, imat ce svojih 5 minute apsolutne dominacije (kad ce biti najjaci qb bez premca), mozda vec od slijedece godine, I ove godine je po meni bio najbolji QB lige. Onaj zijan protiv Hawksa cista nesreca jebga
****, znam svi smo navijali za Pekerse :mrgreen: Ali ako ne promjeni trenera teško će on šta osvojiti.
Grbavica naš je Hram!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 02:29

RiverPlate je napisao/la:

****, znam svi smo navijali za Pekerse :mrgreen: Ali ako ne promjeni trenera teško će on šta osvojiti.
ne razumijem ko treba promjeniti trenera ?...sta vam je ba trener im je sila beron ako mislis na Rogersovog...daj ba lik ih vodi fenomenalno ..to sto je sad pogrijesio protiv Seatllea ebiga desava se ...ali vala nije ni on kriv koliko su ostali ...volio bi ja da otjeraju trenera to je plus za Bearse vjeeruj mi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 feb 2015, 02:35

Gledajuci onu pres koneferenciju rodgersa nakon poraza ja sam mislio da ce se packersi rijesiti mccarthya. Za mene nema sumnje kad je zdrav i kad mu pola ekipe nije povrijeđeno da je najbolji qb u nflu mislim da ce se vecina sloziti. Upravo zbog njega i nacina na koji funkcionise ekipa packersa ih najvise gotivim poslije chargersa i nadam se da ce uzeti jos koji prsten sto bi ga ubacilo u ovu raspravu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2015, 02:38

wadethegreat je napisao/la:Gledajuci onu pres koneferenciju rodgersa nakon poraza ja sam mislio da ce se packersi rijesiti mccarthya. Za mene nema sumnje kad je zdrav i kad mu pola ekipe nije povrijeđeno da je najbolji qb u nflu mislim da ce se vecina sloziti. Upravo zbog njega i nacina na koji funkcionise ekipa packersa ih najvise gotivim poslije chargersa i nadam se da ce uzeti jos koji prsten sto bi ga ubacilo u ovu raspravu.

sto bi ga se rijesili kad ljudi redovno uzimaju sad diviziju.. dok on nije tu dosao Bearsi su sa Smithom ih uzeli 4 koliko vec..ja kazem volio bh da ga otjeraju jer ja smatram da je to plus za Bearse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 feb 2015, 02:41

SaltCityAttack je napisao/la:
wadethegreat je napisao/la:Gledajuci onu pres koneferenciju rodgersa nakon poraza ja sam mislio da ce se packersi rijesiti mccarthya. Za mene nema sumnje kad je zdrav i kad mu pola ekipe nije povrijeđeno da je najbolji qb u nflu mislim da ce se vecina sloziti. Upravo zbog njega i nacina na koji funkcionise ekipa packersa ih najvise gotivim poslije chargersa i nadam se da ce uzeti jos koji prsten sto bi ga ubacilo u ovu raspravu.

sto bi ga se rijesili kad ljudi redovno uzimaju sad diviziju.. dok on nije tu dosao Bearsi su sa Smithom ih uzeli 4 koliko vec..ja kazem volio bh da ga otjeraju jer ja smatram da je to plus za Bearse
Nisam reko da bi ga se trebali rijesiti nego po onome sto je rodgers rekao i govoru tijela bio je jako nezadovoljan sto su bili konzervativni pa sam iskreno mislio da ce ga se rijesiti. Ne znam sta da ti kazem u vasem trenutnom stanju niste im ni blizu al jedan draft moze dosta promijeniti.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 03 feb 2015, 03:03

SaltCityAttack je napisao/la:

Redovno ispada iz plejofa. Moji Najnersi ih siluju kad se sastanu u plejofu, bukvalno siluju, a imamo deset puta goreg kvoterbeka od Rodžersa, ali zato je tu dobra odbrana! Mekarti treba ići, i Rodžersu trebaju odbranu popraviti, gledaj šta su Brovner i Revis donijeli Patriotima, još kad im se vrati Mayo biće još jači! Zato Rodžersu treba bolja odbrana ako hoće Superbol, a pogotovo novog trenera!
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 03 feb 2015, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.