Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

rodjenisa
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 23:45

FaraonTM je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Tuzlu ne mijenjati ove kvalifikacije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, navijači su onom izvedbom protiv Danske to zaslužili definitivno :thumbup:
Slazem se i ja za Tuzlu,ipak je najveca dvorana,onda i Tuzlaci su pokazali da hoce i mogu napraviti paklenu atmosferu,a to ce nam svakako trebati barem protiv Bjelorusa.
Ja sam u predhodnom postu zelio reci da da imamo mnogo gradova koji sigurno mogu odgovoriti zadatku a Gorazde sam dozivio pa reko da prenesem svoje imresije.
@Sabinjo naveo sam samo jedan primjer a kao sto rekoh ima ih zaista mnogo,birvaktile se u Bjelovaru igrao vrhunski rukomet,pa Nis,Bitolj,Zrenjanin Celje, Banja Luka....svi imali jaci rukomet od metropola :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 feb 2015, 23:52

Nebi se ja složio da je rukomet samo sport manjih sredina ...šta je sa Zagrebom , Vardarom , Metalurgom ....u našim okvirima Borcem koji je izbacio gomilu dobrih igrača , kako prije rata tako i sada , da ne pričam u Evropskim okvirima iz kojih velikih gradova dolaze neke najbolje ekipe , istina ima i iz manjih sredina , ali vezati rukomet samo za manje sredine je nonsens...

Što se tiče Goražda slažem se da im treba dati još poneku utakmicu ... i ja sam bio na toj protiv Litvanije , ludilo sve to stoji , ali većini je Goražde podaleko , čini mi se da smo 8 sati putovali :mrgreen:

Visoko je takođe zaslužilo još poneko domaćinstvo , ovo je bilo nenadjebivo , nestanak struje i paljenjenje baklji na 6:20 :bih:
[youtube][/youtube]

@ I ja sam za Tuzlu jer mi je najbliže , ali nije problem ni Sarajevo , Goražde , Zenica , Visoko , Vitez , Cazin ...lijepo je malo posjetiti i ove gradove ;)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 feb 2015, 00:32

Kakve su dvorane u mostaru I bihacu imali tamo uslova za igru

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 feb 2015, 00:36

Lijepo bi bilo proširiti priču na sve bh. gradove. Bio sam u Vitezu sada ove zadnje kvale, odlično je bilo, atmofera na nivou, čak su i govorili igrači da bi volili da uvijek igraju ovdje. Naravno, kasnije je Tuzla protiv Danske promijenila svako mišljenje sigurno :D

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 03 feb 2015, 02:48

no rules je napisao/la:Nebi se ja složio da je rukomet samo sport manjih sredina ...šta je sa Zagrebom , Vardarom , Metalurgom ....u našim okvirima Borcem koji je izbacio gomilu dobrih igrača , kako prije rata tako i sada , da ne pričam u Evropskim okvirima iz kojih velikih gradova dolaze neke najbolje ekipe , istina ima i iz manjih sredina , ali vezati rukomet samo za manje sredine je nonsens...
Vecinom jesu manja mjesta, ali ima i vecih gradova..

Barcelona, Pariz, Berlin, Hamburg, Montpeller, Nantes, Tolouse, Mannheim, Hannover, Kopenhagen, Zagreb itd...
Zatim Kiel, Magdeburg, Skopje, Brest, Szeged, Aalborg... sve su to solidni gradovi.

Kazu Kiel je selo... je naspram Berlina, ali taj grad ima 250.000 i preko 500.000 sa okolicom... imaju 10.000 ljudi na svakoj utakmici.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 feb 2015, 03:29

rodjenisa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Tuzlu ne mijenjati ove kvalifikacije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, navijači su onom izvedbom protiv Danske to zaslužili definitivno :thumbup:
Slazem se i ja za Tuzlu,ipak je najveca dvorana,onda i Tuzlaci su pokazali da hoce i mogu napraviti paklenu atmosferu,a to ce nam svakako trebati barem protiv Bjelorusa.
Ja sam u predhodnom postu zelio reci da da imamo mnogo gradova koji sigurno mogu odgovoriti zadatku a Gorazde sam dozivio pa reko da prenesem svoje imresije.
@Sabinjo naveo sam samo jedan primjer a kao sto rekoh ima ih zaista mnogo,birvaktile se u Bjelovaru igrao vrhunski rukomet,pa Nis,Bitolj,Zrenjanin Celje, Banja Luka....svi imali jaci rukomet od metropola :salut:
I Crvenka iz Kaca je imala ekipu dobru. Inace rukomet i u svijetu je dosta razvijeniji u manjim sredinama(Kiel).
BosnaE

ckizenidostiko
Kontakt:

Post Postao/la ckizenidostiko » 03 feb 2015, 05:06

ma Tuzla je vrh za dvoranske sportove bio sam i na košarci protiv Islanda i na rukometu protiv Danske, atmosfera je bila nevjerovatna.. a Sarajevo ne zaslužuje nijednu reprezentaciju !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2015, 14:34

gruezi je napisao/la:Kakve su dvorane u mostaru I bihacu imali tamo uslova za igru
Nema Mostar uslova.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 feb 2015, 17:41

zizu1991 je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Kakve su dvorane u mostaru I bihacu imali tamo uslova za igru
Nema Mostar uslova.
Možda i ima u Sjevernom Logoru za neku prijateljsku tekmu ili slično, ali da govorimo o kvalifikacijama je već nemoguće :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 feb 2015, 19:09

Cazin moze odgovororiti bilo kojem navijanju jer ovaj grad nije normalan kad igra repka :tokralju:

Malo nas zeza sto dvorana nije previse akusticna pa se slabije cuje i jos samo da je veca bar za 2 000 mjesta stalo bi nas jos 5 000 :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 03 feb 2015, 20:54

Zasto se ne igra u areni zenica, ona je najmodernija plus bila bi puna?
Kakve su sanse za nju?
''Neka me mrze samo da me se boje''

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 feb 2015, 22:53

pa mi u Zenici smo imali nekoliko prilika i nikad nismo odgovorili zadatku.

može sad neko pričati, slabija nam bila selekcija, nekvalitetni protivnci igrali itd...

činjenica da u Areni nikad nije bilo više od 5 hiljada, a dvorana prima 6200, pa čak ni kad nam je gostovala Rusija.

sad bih ja tu mogao na dugo i na široko objašnjavati, kako, zašto i šta, ali ono što je bilo Bilimišće u Zenici, Arena još dugo neće biti. slično je recimo u Hrvatskoj Spaladium arena nikako se ne može mjeriti sa Gripama u Splitu ili Višnjik sa Jazinama u Zadru. te stare dvorane nisu imale sav komfor i savremene "gađete", ali imale su "dušu"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 feb 2015, 23:59

Razgovor sa prvim selektorom BIH o igrama na SP.

[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 04 feb 2015, 17:06

Hurem i Halilbegovic su mu najbolji suteri u Europi, Gracanica mu je kod Srebrenice, nordijski korak..

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 04 feb 2015, 20:19

Video interviju iznad :lol: :lol: :lol: Ne zna se ko je gori.Ovaj sto vodi ili starkelja.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 05 feb 2015, 14:01

Inace samo da kazem jednu stvar koju su govorili ovdje protiv Saračevica
Saračevic jedan veliki gospodin kojeg bi ja odma potpiso za izbornika..je izjavio
Nadam se da ova reprezentacija nije ona koja će reći " ajde kvalificirali smo se ,dosta smo uradili " nadam se da će biti i dalje sudionik velikih natjecanja,odigrali su super prvenstvo niko ih nije nadigro ,znamo svi da su ošteceni od strane sudaca protiv Tunisa..velika buducnost je pred izbornik Bih-a i ove reprezentacije !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 feb 2015, 14:04

I ja bih sad potpisao da dodje imperator Pipe.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 05 feb 2015, 15:55

KpbKaka22 je napisao/la:Inace samo da kazem jednu stvar koju su govorili ovdje protiv Saračevica
Saračevic jedan veliki gospodin kojeg bi ja odma potpiso za izbornika..je izjavio
Nadam se da ova reprezentacija nije ona koja će reći " ajde kvalificirali smo se ,dosta smo uradili " nadam se da će biti i dalje sudionik velikih natjecanja,odigrali su super prvenstvo niko ih nije nadigro ,znamo svi da su ošteceni od strane sudaca protiv Tunisa..velika buducnost je pred izbornik Bih-a i ove reprezentacije !
Naravno da je gospodin,bio je jedan od najboljih na svijetu kad je igrao,da ne nabrajam uspjehe s reprezentacijom.
Prije svega veliki covjek,igrac i strucnjak.
''Neka me mrze samo da me se boje''

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 16:07

gradacac10 je napisao/la:Hurem i Halilbegovic su mu najbolji suteri u Europi, Gracanica mu je kod Srebrenice, nordijski korak..
Visočki do kosti :mrgreen:

Edo Sirćo najbolji desni bek na svijetu :P
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 05 feb 2015, 16:14

Vratili se reprezentativci klupskim obavezama.
Po pet pogodaka Malinovica i Toromanovica u francuskom KUPu ( Creteil prosao u 1/8 finala).
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.