NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sherman ide na operaciju lakta i iduca sezona bi mogla biti upitna. Ne zna se jos, ali mogao bi ju propustit citavu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi trebao, nije pitcher, jer njima je potrebno duže vremena za povratak zbog prirode posla koji rade.Lillard je napisao/la:Sherman ide na operaciju lakta i iduca sezona bi mogla biti upitna. Ne zna se jos, ali mogao bi ju propustit citavu.
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jos jedna titula bi ga lansirala daleko iznad svih a trenutno je opet najbolji.Cepi1981 je napisao/la:Brady ako uzme jos jedan prsten diskusija se tu zavrsava, za.ebi onda i clutch i sve jer ovo je sport gdje se statistike najvise gledaju.
inace, pobjednicka parada je odlozena za sutra zbog snijega koji je pao jucer. na vec 2-2.5 feeta palo je jos 1-1.5 ft preko metar je na ulicama treba danas to sve ocistiti.
imam kolegu na poslu, do mene sjedi, veliki navijac Cowboys-a, mrzi Patriote. Isprinto sam mu ogroman Vince Lombardi Trophy i lagano sad viori da ga gleda po vazdan
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Consigliere
- Kontakt:
@rio, jesu izasli podaci za gledanost? Jel' skinut rekord?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koji je gospodin ovaj Brady. Jutros slusam na radiju daje pohvale svima u ekipi nece uopste da sebe istice u bilo cemu. Imao je milion razloga da popljuje citavu naciju koja ga terorise citavo vrijeme a on je samo rekao neka svkao radi svoj posao i prica svoju pricu. Iza se cuje mala kcerkica kako place i Giselle nesto govori, komedija...
Gospodin!
Gospodin!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Linč je ove sezone sa jednog jarda trčao za tačdaun 1 od 5, u posljednje dvije godine 3 od 12
Izgleda dobra odluka Kerola da baca Vilson loptu 
Grbavica naš je Hram!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ebo mater citam i ne mogu da vjerujem
...Brownsi ce trade da uzmu Mariotu
..mislim za njega bi to bilo najbolje jer su najspremnija ekipa ..bolje nego da zapadne kakvim bas teskim luzerima kao Tampa i td...ali halooo ba koji im je ovo QB da draftaju ljudi?..ja kako znam za Brownse,Ttanse,Jaguarse,Tampu,Vikingse,Jetse i td pa oni uvjek QB draftaju i jos ga niko nije nasao ...zbog ovog ja uvjek cu branit Cutlera jer i mi bi isto ovako prolazili da nismo za njega trade vjerujem..ali ja garantujem da ce onaj QB kojeg sam ja pikirao iz Oregon State Mannion ,biti bolji od njih sviju za par godina i molim boga da padne tamo da ga Bearsi uzmu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
RiverPlate je napisao/la:Linč je ove sezone sa jednog jarda trčao za tačdaun 1 od 5, u posljednje dvije godine 3 od 12Izgleda dobra odluka Kerola da baca Vilson loptu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jeste, 114.4 mil gledatelja, skinut je prošlogodišnji rekord, najgledaniji tv događaj u historiji Amerike. Od 7 takvih koji su imali preko 100 mil gledalaca, 6 su SB a preostali je finale kultnog M.A.S.H.A. 71 rating, što znači da je 71% gledalaca od svih koji su gledali TV, gledalo SB, oko 120 mil u zadnjim minutama, kod pobjedničkog TD Patsa i kasnijeg drivea Hawksa.Consigliere je napisao/la:@rio, jesu izasli podaci za gledanost? Jel' skinut rekord?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
RiverPlate
- Kontakt:
Mislio sam na jard od end zoneSanboKAN je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Linč je ove sezone sa jednog jarda trčao za tačdaun 1 od 5, u posljednje dvije godine 3 od 12Izgleda dobra odluka Kerola da baca Vilson loptu
Grbavica naš je Hram!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali to je vecinom na 3. pokusaj pa onda cetvrti pucaju. Ovdje su mogli 3 puta trcati ili trcati, bacati, trcati. Imali su milion nekih kombinacija da ne bace prvoRiverPlate je napisao/la:Linč je ove sezone sa jednog jarda trčao za tačdaun 1 od 5, u posljednje dvije godine 3 od 12Izgleda dobra odluka Kerola da baca Vilson loptu
Ok, ali ovo gore su ipak brojevi za razmisliti, ići na pas ili rush... Lik je sila...RiverPlate je napisao/la:Mislio sam na jard od end zoneSanboKAN je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Linč je ove sezone sa jednog jarda trčao za tačdaun 1 od 5, u posljednje dvije godine 3 od 12Izgleda dobra odluka Kerola da baca Vilson loptu
Da Butler nije uletio sa INT, rekli bi da je to bio odličan call, jer su svi očekivali Lyncha da trči... Ovako jbg, realizacija je zakazala i sad je to "najgori call odkad je football-a"...
- Consigliere
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jeste, 114.4 mil gledatelja, skinut je prošlogodišnji rekord, najgledaniji tv događaj u historiji Amerike. Od 7 takvih koji su imali preko 100 mil gledalaca, 6 su SB a preostali je finale kultnog M.A.S.H.A. 71 rating, što znači da je 71% gledalaca od svih koji su gledali TV, gledalo SB, oko 120 mil u zadnjim minutama, kod pobjedničkog TD Patsa i kasnijeg drivea Hawksa.Consigliere je napisao/la:@rio, jesu izasli podaci za gledanost? Jel' skinut rekord?

Fit Tony: I keep my friends close...
Zaboravih cestitat navijacima Patsa I Bradiju na prvoj postenoj tituli (oprost za zakasnjenje)
- randy_moss
- Kontakt:
Napokon smo nas najveci nedostatak eliminirali, i rezultat je Lombardi.#Patriots converted 60.5 percent of third downs in 3 postseason games. Opponents just 23.3 percent. Pretty impressive money down.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Zaboravih cestitat navijacima Patsa I Bradiju na prvoj postenoj tituli (oprost za zakasnjenje)
Uvijek si bio ljudina, onaj Edin nek se ugleda na tebe, vjerovatno je na aparatima nakon što je Bradya proglasio chokerom
halali Edo, moram malo
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gledam anketu od 50 saveznih drzava samo 6 je navijalo za Patriotse hahaha. Nema sta New England protiv svih haha fakat se trebamo osamostaliti, odcijepiti se od tih luzera ionako su malte ne sve to manje vise krkanske drzave sa izuzetkom od par regija.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
imal gdje link s tim interwievomKenoRob je napisao/la:Koji je gospodin ovaj Brady. Jutros slusam na radiju daje pohvale svima u ekipi nece uopste da sebe istice u bilo cemu. Imao je milion razloga da popljuje citavu naciju koja ga terorise citavo vrijeme a on je samo rekao neka svkao radi svoj posao i prica svoju pricu. Iza se cuje mala kcerkica kako place i Giselle nesto govori, komedija...
Gospodin!
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.