Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Sabinho
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2015, 19:58

:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: Paa daj Musa nikako te ne ide imas od zadnje 1/10 sut i 5 to i uzimas napad za 66-66 i to zadnji i naravno fulas. Jbg onda umjesto brzi faul on stoji i gleda u sudiju ljudi neometano istrcase kontru i dovidjenja :crazy:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 03 feb 2015, 19:59

Musa :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: pa glupane jedan ako ne ide pusti druge,nisi jedini :damn:

Musa glavni krivac za ovu pobjedu.Jes on talentovan igrac ali ima jos on da uci puno puno.
Mali Sani je trebao odraditi ovaj ulaz za drugi produzetak nakon brzeg kruzenja lopte.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 03 feb 2015, 19:59

Najgore je kada djeteta puste roditelji da radi sta hoce jos kad je malen, upravo je to uradio Halimic sa odredjenim igracima. Neosporivo je da je Musa nas najveci talenat ali ako ovo djete ne spuste na zemlju zavrsit ce kao i ostali nasi talenti: Vrabac, braca Buza, Glogovac, .... .

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 03 feb 2015, 19:59

Musa nek se srami ..sad smo i umorni i ovo ce nas sjebat a valja sutra sa Italijanima.I Halimic pustio ga da divlja

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 03 feb 2015, 20:00

Musa je sebi vec umislio da je Durant jbt,a i ovaj trener nema muda da ga izvede,bilo je jasno da cemo izgubit u produzetku..

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 feb 2015, 20:00

De sad udruženo dijetu od 15 godina koji nam je milion puta do sad guzice spašavao. Njegov odličan danas, ostali u prvom top u drugom flop.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 feb 2015, 20:02

Igrača kojeg ne ide i koji solira treba odmoriti, jasno ko dan. Ali, i Halimić i Musa su razmišljali: "zadnji napad je taj", onaj kad će proći dobro.

Momci, glavu gore. Odmorite se i po pobjedu protiv Italije! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 03 feb 2015, 20:03

Tracy3McGrady je napisao/la:De sad udruženo dijetu od 15 godina koji nam je milion puta do sad guzice spašavao. Njegov odličan danas, ostali u prvom top u drugom flop.

Gojko Cimirot
Kad se treba pohvalit svi smo ga hvalili,al kad veceras konstanto sili e onda treba i kritikovat i tako da ti nije na mjestu to sto kazes.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 feb 2015, 20:04

I mi smo krivi, uzdigli smo ga u nebesa....Meni je vise zao Halimica, koji nije nista napravio.....Odavno nisam vidio ovakvo soliranje a bez njega smo igrali najbolju kosarku, Sikiras je igrao najbolji mec, a Cerkez i Campara takodjer bili solidni...

Izvadite statistiku Muse, ako bude imao sut iznad 25% evo glava...A izgubljenih lopti je imao sigurno 10......

Ovo su pripremne utakmice, i ovo su djeca, Musa se morao kazniti i treba ga kazniti sutra da ne igra jer je to za dobrobit sviju....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 feb 2015, 20:04

Iskreno Musa danas k'o Kobe,Sikiras odlican,campara ima muda realno ali nerezonski nekad razmislja,dobro je ovo,idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2015, 20:04

EdoMajka je napisao/la:Musa :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: pa glupane jedan ako ne ide pusti druge,nisi jedini :damn:

Musa glavni krivac za ovu pobjedu.Jes on talentovan igrac ali ima jos on da uci puno puno.
Mali Sani je trebao odraditi ovaj ulaz za drugi produzetak nakon brzeg kruzenja lopte.
Da bar :idea:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 feb 2015, 20:04

Ako je cija greska, Halimiceva je. Ali, sta je tu je. Kao sto rece forumas iznad, idemo sutra protiv Italije pobijediti i ici u 1/2 finale.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 feb 2015, 20:06

Halimic je najveci krivac za ovaj poraz a ne Musa (iako ima i do njegovog soliranja itekako).. Morao je i Sikirasa odmarati malo.. Momak je bukvalno citavu utakmicu odigrao i logicno je bilo da ce pasti u 2. poluvremenu i da nece moci skakati i braniti dobro onog guzlatog.... Ostali osim Campare i Cerkeza su svakako flopali....

Nema veze ovo je Hali skola za ubuduce... Dobiti cemo sutra Italijane.... ;) i proci kao 1. u ovoj grupi.... jer imamo bolju puno kos razliku od Turaka...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

apollo22
Kontakt:

Post Postao/la apollo22 » 03 feb 2015, 20:07

iako je ocigledno da je bitim odlican igrac, moram kazati da se proslavio dok ga je cuvao kocic. cerkezovic odlicno odigrao odbranu na njemu i sjajan u skokovima....

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 feb 2015, 20:07

a pu jbt, ugasim na poluvremenu, kontam gotovo :twisted:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 03 feb 2015, 20:08

Sabinho je napisao/la:
EdoMajka je napisao/la:Musa :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: pa glupane jedan ako ne ide pusti druge,nisi jedini :damn:

Da bar :idea:
Koliko sam bio iznerviran nisam znao sta pisem.Jos mi nije jasan lik,sta je danas uradio :damn:
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Cudnovati
Kontakt:

Post Postao/la Cudnovati » 03 feb 2015, 20:08

mene cudi da mi ikog pobjedimo ako ovako igramo kosarku... ovo je uzas, negledljivo, bez ikakvog koncepta, ko muhe bez glave...mozda ja ne pratim dovoljno i ovi momci igraju bolje i smisljenije u utakmicama, al gledajuci ovu tekmu takav se zakljucak namece...naravno trener je antitalenat za taj posao da se upotpuni dozivljaj, topi nam se prednost sa 15 na 2 i tek tad zove timeout, a ne znam jel rotirao uopste igrace, musa bi mu igrao citavu tekmu da nije izasao na 2 minute da zavije glavu...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 feb 2015, 20:10

Bojim se samo da se psihicki necemo moci podici, jer ovo je bilo jako ruzno za gledati u 2 poluvremenu..... Malo je vremena a boli ovakav nacin na koji se izgubilo..... Volio bi vise ne go ista da nisam tekmu gledao....

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 03 feb 2015, 20:11

Lotus je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:De sad udruženo dijetu od 15 godina koji nam je milion puta do sad guzice spašavao. Njegov odličan danas, ostali u prvom top u drugom flop.
Upravo tako, ovo je vise greska Halimica! Ovi sto ga kritikuju su vecinom djecurlija koja bi zeljela da budu Musa ali da budes Musa moras trenirati i zrtvovati se a ne kao mi forumasi sjediti na forumu i davati kritike. Ima i toga da se Musa uzdigao vise nego i jedan igrac sto se moze primjetiti lako ali to je stvar trenera i ljudi oko njega. Ko je bio dijete u njegovim godinama zna o cemu govorim i ja sam sam takav bio ali sam propao tj. otisao u druge vode naucne :njanjanja:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 feb 2015, 20:13

Batko je napisao/la:Bojim se samo da se psihicki necemo moci podici, jer ovo je bilo jako ruzno za gledati u 2 poluvremenu..... Malo je vremena a boli ovakav nacin na koji se izgubilo..... Volio bi vise ne go ista da nisam tekmu gledao....
Znaci ja dobro prosao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []