AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 feb 2015, 22:54

Nista znaci,nema onih poteza Galijanija da strepimo do zadnje sekunde,usutilo se sve :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 feb 2015, 22:54

Ovaj Bonera radi sve u Milanu zato ga i drze, ako treba kome alnaser na golfu zamjenit tu je Daniele :lol: :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2015, 22:56

Suti bolan ima jos 5 minuta, to je galetu kao 5 dana :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 02 feb 2015, 23:40

rope11 je napisao/la:Ne bi me cudilo da budu bas ovi, svaki put kada se na internetu pojavi moguca kopija, to se obicno ispostavi tacnim. :mrgreen:
meni su ova zadnja dva donekle ok, al' ovi domaci, koji je ovo ku'rac? sto je najgore, bas u njima i igramo 80% tekmi. :lolno:

ja mislim da je to slucaj kod svih posudbi, placa se pola-pola.
To je stvar dogovora izmedju klubova, a ja nigdje nisam procitao kakav je dogovor postignut u vezi Matrija.
Il Club più titolato al mondo!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 feb 2015, 00:59

Tottenham je raskinuo ugovor sa Benoit Assou-Ekottom.
U kakvom stanju je ovaj igrac sad? Prije 2-3 godine je bio dobar, prodoran, svidjao mi se taj tip fudbalera.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 feb 2015, 01:05

Ne trebaju nam dvije bezglave muhe u ekipi.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 03 feb 2015, 08:11

Kraj prelaznog ko nam je sad sve potpisao?
Limvo Likce

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 03 feb 2015, 09:03

https://pbs.twimg.com/media/B831A4KCIAAAbS0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

13 braniča u rosteru je previše za klub u krizi, ne znam za ostale al znam da Mexes ima 4mil platu, plus porez to je 8 godišnje. Pare bzvz prosipate.
Roma non si tifa, si ama!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 03 feb 2015, 10:36

Ovaj Mercato bi ocjenio kao neuspješan,bez obzira što su odbrana i napad ojačani.Međutim najvažniji dio ekipe je katastrofa,radi se naravno o sredini terena.

Essien,Poli,Muntari ne zna se koji je od njih beskorisniji,a često ćemo ih gledati na terenu,čak i u ovoj novoj formaciji.Dalje,Montolivo ni sjena onog igrača od prije sezonu-sezonu i po'.Ginkel ispašta još uvijeeek zbog one teške povrede+privikavanje na Serie A,odnosno davanje prednosti gore navedenim hameljima.

Neko je spomenuo prevelik broj igrača,pogotovo u zadnjoj liniji,i to je istina.Međutim,treba napomenuti da će tokom ljeta dosta igrača napustiti Milan,što zbog isteka ugovora,što zbog završetka posudbi.Tako da je ćelo vjerovatno ovu zimu iskoristio da se ne bi mučio za pet mjeseci.Također Munoz ce do ljeta biti u Doriji i onda dolazi kod nas.

Mexes,Essien,Zapata,Albetrazzi,Zaccardo,Ginkel,Pazzini,Armero,Abbiati,sve su to igrači koji će ljetos 100% otići,i ne samo oni,već će sigurno još neki igrači napustiti Milan.

A do kraja sezone će nas čekati patnja,ponajviše zbog neiskustva našeg trenera,odnosno problema na sredini terena,bez obzira na promjenu formacije.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 feb 2015, 12:18

No10 je napisao/la:https://pbs.twimg.com/media/B831A4KCIAAAbS0.jpg

13 braniča u rosteru je previše za klub u krizi, ne znam za ostale al znam da Mexes ima 4mil platu, plus porez to je 8 godišnje. Pare bzvz prosipate.
Apsolutno se slažem. Opet idu na količinu kada dovode igrače a ne na kvalitet. Mexes ima ogromnu platu iako ga gotivim ne zaslužuje toliko ni izbliza pogotovo što ne igra često i kad igra pravi ekscese. Od ovih odbrambenih jedino su Abate i Rami ok ovo ostalo trahana.

Isto tako dijelim mišljenje kolege Agenta odbrana je katastrofa ali opet vezni red je još katastrofalniji a ništa tu uradili nisu. To se ogleda kada treba kontru organizovati nemaš igrača da napravi višak da odigra taj pas za napad nego uzme je Muntari ili Poli pa nazad prvom do sebe dok se protivnička odbrana konsoliduje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 feb 2015, 14:01

Gdje im je sad spika o smanjenju rostera

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 feb 2015, 15:31

Ma dobro, na ljeto ce ocito biti velika cistka pa su malo uranili i vec sad doveli par igraca da se ne bi plaho zahmetili poslije.
Znaci, Mexes, Zapata, Zaccardo, Albetrazzi, Agazzi, Muntari, Essien, Saponara, Robinho, Pazzini, svi oni su skoro pa sigurni putnici na ljeto, a pored toga sto ih se rijesavamo mogli bi se zaraditi i solidni novci. Od prinudne prodaje, vrlo moguce da ce ici De Jong i Saravi, ako ga uspiju na silu otjerati. :mrgreen:

Odbrana i napad su nam dobro popunjeni, ostaje samo rijesiti pitanje veznjaka i tu su nam najrealnije opcije Illara i Paulinho. Uz njega plus dobrog back up veznjaka bi imali solidnu ekipu, jos samo fali dobar trener. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

REDandBLACK
Kontakt:

Post Postao/la REDandBLACK » 03 feb 2015, 20:16

Ne znam raja za vas ali ja sam se već zabrinuo za subotu i za derbi :? nekako mi se čini da nije bilo gore trenutka za takvu utakmicu :facepalm: iako realno ove sezone nam nikad nije pravi trenutak za velike utakmice :D samo da to prođe pa da se okrenemo Empoliju, pa i Cesseni, ne bi li uspjeli uvezati dvije pobjede :njanjanja:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2015, 20:24

Ovo su valjda igrači kojima ističe ugovor sa Milanom na kraju sezone: Abate, Abbiati, Bonera, de Jong, Essien, Mexes, Pazzini.

Bonera još nije produžio :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 feb 2015, 20:26

De Jong definitivno odlazi u United i to kao slobodan igrac. Pametan

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 20:33

muxa je napisao/la:De Jong definitivno odlazi u United i to kao slobodan igrac. Pametan
Nagađaš ili?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 feb 2015, 20:53

Slijed dogadja, nasi mu nisu ponudili ugovor, na ljeto je besplatan, a i on je izjavio da ima zelju da radi sa Van Galom

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 20:57

muxa je napisao/la:Slijed dogadja, nasi mu nisu ponudili ugovor, na ljeto je besplatan, a i on je izjavio da ima zelju da radi sa Van Galom
Možda mu i ponude do kraja sezone, uglavnom i ako ode treba ga razumijeti definitivno. Uh kako će leći Unitedu nisu ni svjesni :(
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 feb 2015, 20:58

To bi bio najgori moguci scenario, izgubiti ga i to bez obestecenja. Pa kad vec yebemu mora ici, makar da se zaradi nesto, al' jok, nasi su i tu mogucnost zajebali. :facepalm:
Ali razumijem ga, vec je u 30-tim gdje gleda kako da zaradi sto vise novca, da ne pricam sto je taj United svemirski brod naspram nas, samo budala bi odbila takvu ponudu.

Ja u sustini ni nemam nista protiv njegovog odlaska kad bi znao da ce doci dobra zamjena, al' sa ovim cigancenjem tesko da cemo dovesti nekog kvatitetnog igraca za saku klikera, ne ide to tako. Sa posudbe da, ali to je samo kratkorocno rijesenje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nmulic
Kontakt:

Post Postao/la nmulic » 04 feb 2015, 00:01

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5567F504" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je neko zainteresovan za ovaj duks Milanov koji je kupljen prosle godine u Milanu cijena mu je bila 90 eura gornji dio samo ,velicina je M , ja prodajem za 90 . Ko je zainteresovan nek see javi u poruke. Pozz

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.