Brate kritika ok, i ja prvi cu ga kritikovati. Ali vidis li ti sta ovdje pisu?Lotus je napisao/la:Kad se treba pohvalit svi smo ga hvalili,al kad veceras konstanto sili e onda treba i kritikovat i tako da ti nije na mjestu to sto kazes.Tracy3McGrady je napisao/la:De sad udruženo dijetu od 15 godina koji nam je milion puta do sad guzice spašavao. Njegov odličan danas, ostali u prvom top u drugom flop.
Gojko Cimirot
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Anfernee "Penny" Hardaway #1
nije nista musa kriv, pa svi mu daju loptu da on zavrsava, ovaj put je fulao, drugi put ce pogadjati, kriv je onaj koji ga nije odmorio par minuta kad mu ne ide. da se ohladi jer je bio nervozan na kraju zbog par koraka i izgubljenih lopti, i srljao je iz greske u gresku, tipicno za te godine...to treba znat prepoznat i presjec, i tu trener igra glavnu ulogu...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma nema se sta tu reci. Halimic zna zasto je ovako danas postupio. Sutra pobjedjujemo Italiju. I to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Musa jeste kriv, sut veceras 5/22 ali pogledajte kako je sutirao Sikiras u prva tri kola i koliko je suteva uzimao, u svakom je uzimao dosta vise suteva od Muse i sut mu je bio blago reci katastrofa, Musa je sj**ao ovu utakmicu ali ipak je on nas najbolji igrac na prvenstvu pa bi mu trebalo oprostiti za ovo veceras, sutra se mora dobiti Italija iako sumnjam nakon ovog meca, umor je sigurno prvelik
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Koliko je poena ubacio Musa?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Čini mi se 13.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ima i Musa pravo na jednu slabu utakmicu. A 13 poena nije malo. Navikao vas na 25-30-40 poena, pa kad ubaci 13 odma ne valja. Tipično bosanski. Zato on igra, ima ugovor sa Cedevitom, a tek mu 16 god. A ovi ovakvi kao ovaj @Edo Majka mogu samo d*rkicu bacati za računarom 
E ybg Musa 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam koliko vas je gledalo tekmu, ali neke stvari su cinjenice.....Mi smo napravili najvecu razliku u prvom djelu kada je Musa sjedio na klupi 4-5 min...tada smo imali pravi blitzkrieg i otisli na +18.....dalje u drugom djelu ih je svojim greskama vratio u mec i prisli su nam na +7...tada je razbio glavu i izasao i od tada smo odrzavali egal do 55:45, tada on pravi dva puta zaredom korake i jednu loptu baca na "tribine", epilog 55:54, od tada se igralo kos za kos....
Pred kraj, Musa uzima sut sa 10m, promasaj, i onda 15sek prije kraja imamo dva razlike i ne sacuvamo loptu, nisam vidio tacno sta se desilo?
Decko sigurno jeste zvijer ali ovo sto je danas radio jednostavno nije normalno, toliko je silovao loptu da je nevjerovatno.....Halimic me razocarao jer ovo je stavrno bilo previse....
Kako ce izgledati sutra vidjecemo, ali smo se veceras izmorili fizicki a posebno psihicki...
Pred kraj, Musa uzima sut sa 10m, promasaj, i onda 15sek prije kraja imamo dva razlike i ne sacuvamo loptu, nisam vidio tacno sta se desilo?
Decko sigurno jeste zvijer ali ovo sto je danas radio jednostavno nije normalno, toliko je silovao loptu da je nevjerovatno.....Halimic me razocarao jer ovo je stavrno bilo previse....
Kako ce izgledati sutra vidjecemo, ali smo se veceras izmorili fizicki a posebno psihicki...
Steta sto nemamo vise kvalitetnih igraca,ovako Musa,Sikiras i Campara su morali preuzimat odgovornost jer to sigurno nece Stojsic,Ovcina,Mirkovic i ostali koji su zaista slabi.Jednostavno djeca se nisu znala nositi sa pritiskom i pali smo poput Srbije protiv nas.Musa ima samo jednu fintu i to prodor u lijevu stranu i treba dosta raditi na tome,Sikiras takodjer(ogranicit mu suteve na 5max) kao i ostali.Trebaju nam hitno jos 2-3 igraca npr. sa Muticem i Radoncicem bi sigurno bili medju favoritima na Ep.Sve u svemu dobar i jak turnir i vjerujem u polufinale istog kao i veliko iskustvo i motiv vise pred Ep.
Ti ili nemas veze od kosarke ili se praviš. Mozda ti je krivo sto neki Sarajlijica nije glavni igrač repke. Da se razumijes u kosarku i taj sport opcenito prokomentarisao bi sudjenje drugo poluvrijeme, posebno 3/4. PozzBatko je napisao/la:Ne znam koliko vas je gledalo tekmu, ali neke stvari su cinjenice.....Mi smo napravili najvecu razliku u prvom djelu kada je Musa sjedio na klupi 4-5 min...tada smo imali pravi blitzkrieg i otisli na +18.....dalje u drugom djelu ih je svojim greskama vratio u mec i prisli su nam na +7...tada je razbio glavu i izasao i od tada smo odrzavali egal do 55:45, tada on pravi dva puta zaredom korake i jednu loptu baca na "tribine", epilog 55:54, od tada se igralo kos za kos....
Moguce da se ne razumijem, ja samo dajem svoje misljenje na osnovu vidjenogRafael30 je napisao/la:Ti ili nemas veze od kosarke ili se praviš. Mozda ti je krivo sto neki Sarajlijica nije glavni igrač repke. Da se razumijes u kosarku i taj sport opcenito prokomentarisao bi sudjenje drugo poluvrijeme, posebno 3/4. PozzBatko je napisao/la:Ne znam koliko vas je gledalo tekmu, ali neke stvari su cinjenice.....Mi smo napravili najvecu razliku u prvom djelu kada je Musa sjedio na klupi 4-5 min...tada smo imali pravi blitzkrieg i otisli na +18.....dalje u drugom djelu ih je svojim greskama vratio u mec i prisli su nam na +7...tada je razbio glavu i izasao i od tada smo odrzavali egal do 55:45, tada on pravi dva puta zaredom korake i jednu loptu baca na "tribine", epilog 55:54, od tada se igralo kos za kos....
Sto nisi iznjeo cinjenice protiv Srbije kod rezultata 58:55 za nas kad je Musa sjeo na klupu da odmori, da nismo kosa postigli iz igre vise od 3min, 1 poen iz bacanja samo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nemojte ga ni braniti niti kriviti. I da je dao koseve danas kao sto nije ne bi bio svetac.
Momci stjecu iskustvo a ovaj turnir ce ima veoma pomoci u tome.
Jednostavno, idemo dalje, pa pobogu sve su ovo djeca koja idu ili u deveti razred osnovne ili prci razred srednje skole. Znate vi koji ste srariji od toga kako smo se osjecali i koliko gluposti pravili u tom periodu zivota.
Samo momci neka igraju, a volio bih da Halimic malo bude stroziji, nista vise.
Uglavnom dobar turnir i vriedilo ga je igrati.
Momci stjecu iskustvo a ovaj turnir ce ima veoma pomoci u tome.
Jednostavno, idemo dalje, pa pobogu sve su ovo djeca koja idu ili u deveti razred osnovne ili prci razred srednje skole. Znate vi koji ste srariji od toga kako smo se osjecali i koliko gluposti pravili u tom periodu zivota.
Samo momci neka igraju, a volio bih da Halimic malo bude stroziji, nista vise.
Uglavnom dobar turnir i vriedilo ga je igrati.
BosnaE
Ovo je ono o cemu sam ja pisao neki dan..guillermo je napisao/la:Steta sto nemamo vise kvalitetnih igraca,ovako Musa,Sikiras i Campara su morali preuzimat odgovornost jer to sigurno nece Stojsic,Ovcina,Mirkovic i ostali koji su zaista slabi.Jednostavno djeca se nisu znala nositi sa pritiskom i pali smo poput Srbije protiv nas.Musa ima samo jednu fintu i to prodor u lijevu stranu i treba dosta raditi na tome,Sikiras takodjer(ogranicit mu suteve na 5max) kao i ostali.Trebaju nam hitno jos 2-3 igraca npr. sa Muticem i Radoncicem bi sigurno bili medju favoritima na Ep.Sve u svemu dobar i jak turnir i vjerujem u polufinale istog kao i veliko iskustvo i motiv vise pred Ep.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Osuli paljbu po momku a velika većina ga nije ni spominjala citav turnir dok je vukao ekipu.
Kritike zasluzuje ali pojedini pretjeruju.
Kritike zasluzuje ali pojedini pretjeruju.
Pricate o tome da svako mora imati losu utakmicu nekad.Razumijem ja to sve,ali ako vidis da je los dan,da nista ne ulazi pusti druge.On je uradio suprotno nastavio po svom.4/4 i onaj produzetak ni jednu akciju nismo odigrali.Sani i Njegos pogodili 2-3 suta i ostalo Musa promasio.
On je veliki talenat,ali bojim se da ce se brzo ugusiti u slavi.
On je veliki talenat,ali bojim se da ce se brzo ugusiti u slavi.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Nisam gledao taj mec na tv... Ja samo pisem za ovaj mec, niko nije svetac da se ne smije kritikovati.....Danas je tako bilo i svi koji su gledali mec su potvrdili....Rafael30 je napisao/la:Sto nisi iznjeo cinjenice protiv Srbije kod rezultata 58:55 za nas kad je Musa sjeo na klupu da odmori, da nismo kosa postigli iz igre vise od 3min, 1 poen iz bacanja samo.
To su djeca od 15-16 godina, ne mozes od nji ocekivati da svaku utakmicu igraju na vrhunskom nivou, profesionalci u NBA imaju losu noc, imaju sut 4-20, pa nikom nista. A vi poceli pljuvati po djeci nakaon jedne lose utakmice. I to turnirski, gdje igraju svaki dan. SRAMOTA!Batko je napisao/la:Nisam gledao taj mec na tv... Ja samo pisem za ovaj mec, niko nije svetac da se ne smije kritikovati.....Danas je tako bilo i svi koji su gledali mec su potvrdili....Rafael30 je napisao/la:Sto nisi iznjeo cinjenice protiv Srbije kod rezultata 58:55 za nas kad je Musa sjeo na klupu da odmori, da nismo kosa postigli iz igre vise od 3min, 1 poen iz bacanja samo.
Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ne vidim da iko pljuje, samo rezenujemo zašto smo izgubili... Naravno to su djeca i razumljive su greške.. Isto tako realno je očekivati da su raja razočarana kada se izgubi utakmica u kojoj imaš apsolutnu kontrolu i vodiš 18 razlike...Rafael30 je napisao/la:To su djeca od 15-16 godina, ne mozes od nji ocekivati da svaku utakmicu igraju na vrhunskom nivou, profesionalci u NBA imaju losu noc, imaju sut 4-20, pa nikom nista. A vi poceli pljuvati po djeci nakaon jedne lose utakmice. I to turnirski, gdje igraju svaki dan. SRAMOTA!Batko je napisao/la:Nisam gledao taj mec na tv... Ja samo pisem za ovaj mec, niko nije svetac da se ne smije kritikovati.....Danas je tako bilo i svi koji su gledali mec su potvrdili....Rafael30 je napisao/la:Sto nisi iznjeo cinjenice protiv Srbije kod rezultata 58:55 za nas kad je Musa sjeo na klupu da odmori, da nismo kosa postigli iz igre vise od 3min, 1 poen iz bacanja samo.
Svi mi znamo da je Musa vanserijski talenat i da je on najzaslužniji zašto smo prošle godine išli u četvrtfinale ili sto se nosimo rane uz rame sa svim ekipama na ovom turniru...
Međutim isto tako je danas bilo očigledno da smo upravo zbog njega izgubili... Nikome nije krivo sto on danas nije imao dan jer to nije ni za očekivati da uvijek moze vec nam je zao sto je nazor silio i gubio lopte!!
Nažalost, desilo se i idemo dalje!!!
Sent from Angelina's bed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.