Olimpik Sarajevo

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2015, 23:01

Mancini je napisao/la:
lupus je napisao/la:Mancini sto ti mene stalno prozivas a imas sigurno info kao i ja.Radi se o Maku Varesanovicu kojeg je Mirza po licnom nagovoru predsjednika prebacio u Olimpic.Po onom sto sada to dijete radi i cini na terenu je vise nego fascinantno.Napreduje toliko vidno svaki dan da bez ustezanja mogu reci da je pravi biser kluba.
Ma kakav ja. Ti imaš najtačnije informacije od sviju nas koji pratimo Olimpic. :) A možda je i pabizo tu negdje. :)
LUPUS ima uvek pravi info I mnogo je brži od mene,,,,ja ovih dana putujem nazad za Australiju I sve što sam saznao u lijepom druženju sa NG,,,,lupus je sve prije mene napisao na ovom forumu.No,samo da kažem da imamo sjajnu ekipu I nadam se da vako izgleda kraj sezone,,,Sarajevo,široki,OLIMPIC,. :bih: :D :D :D :njanjanja: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 feb 2015, 00:45

E drago mi je što si javio ovdje pa se opet javi iz Australije.:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 04 feb 2015, 01:15

Igra Mak (on u biti pripada kadetima po svom godištu, al' snalazi se i u prvom timu evidentno), Dal još uvijek igra u Sarajevu, no praktično je igrač Liverpoola.

Boateng odličan, lp.

I Dal ima samo 13 godina i 8 mjeseci btw.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 feb 2015, 12:33

Mancini je napisao/la:E drago mi je što si javio ovdje pa se opet javi iz Australije.:-)
ok,,,,,,,bilo mi je lijepo u druženju sa vama ali me vjelike obaveze čekaju I ako uskladimo termin bice mi vjeliko zadovoljstvo da ugostim OLIMPIC kod mene u Australiji. :bih:

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 04 feb 2015, 20:16

Ne pratim posebno Olimpic, ali se divim odakle ljudima lova prije svega za pripreme, recimo u Antaliji? Danas otputovali. Zaradili malo na Subasicu i Gojaku od prodaje igraca, ostalo, karte, skoro nula bodova, osim kad dodju Manijaci i Pitari...Zar stvarno Gracic baca toliko svog novca?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 feb 2015, 21:08

Biki je napisao/la:Ne pratim posebno Olimpic, ali se divim odakle ljudima lova prije svega za pripreme, recimo u Antaliji? Danas otputovali. Zaradili malo na Subasicu i Gojaku od prodaje igraca, ostalo, karte, skoro nula bodova, osim kad dodju Manijaci i Pitari...Zar stvarno Gracic baca toliko svog novca?
Sto je to "bacati novac"? Eto da je u Zelji npr. bi li onda bilo "bacanje novca"? I sta ovi svi drugi rade koji podrzavaju(ili trebaju u normalnom drustvu) klubove ekonomski, kao sponzori, opstina itd.?
I sta bi ti da imas para? :P
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 04 feb 2015, 21:11

Mokroguz je napisao/la:
Biki je napisao/la:Ne pratim posebno Olimpic, ali se divim odakle ljudima lova prije svega za pripreme, recimo u Antaliji? Danas otputovali. Zaradili malo na Subasicu i Gojaku od prodaje igraca, ostalo, karte, skoro nula bodova, osim kad dodju Manijaci i Pitari...Zar stvarno Gracic baca toliko svog novca?
Sto je to "bacati novac"? Eto da je u Zelji npr. bi li onda bilo "bacanje novca"? I sta ovi svi drugi rade koji podrzavaju(ili trebaju u normalnom drustvu) klubove ekonomski, kao sponzori, opstina itd.?
I sta bi ti da imas para? :P
Samo pitam odakle namaknu toliku lovu a zarada slaba a sponzora skoro nigdje.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 feb 2015, 21:15

Raspitaj se ti malo koliko je Olimpic zaradio na Gojaku?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 feb 2015, 22:15

450.000 € pisao jutarnji list

U novom biltenu pise Cubara otis'o juniorima Zelje, Nedim Hadzic juniorima ili kadetima Sarajeva. Ja bas ocekivao od Hadzica da ce nadoci fino u juniorima pa da se pridruzi seniorima. Al' haj' nejse, imamo mi gdje naci igrace.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 05 feb 2015, 08:54

Mokroguz je napisao/la:450.000 € pisao jutarnji list

U novom biltenu pise Cubara otis'o juniorima Zelje, Nedim Hadzic juniorima ili kadetima Sarajeva. Ja bas ocekivao od Hadzica da ce nadoci fino u juniorima pa da se pridruzi seniorima. Al' haj' nejse, imamo mi gdje naci igrace.
Hm, daj Boze. Govorio je Gracic i za Subasica svojevremeno velike cifre a ne da nisu uzeli neku lovu, nego momka dali Leipzigu na pozajmicu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 feb 2015, 13:29

Čovječe nije Gracić iznio informaciju nego jutarnje i sportske novine pa ne znam čemu sumnjičenje? Jeli to zabranjeno Olimpicu napraviti takav transfer a neki drugi klubovi imaju samo pravo na to?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 05 feb 2015, 14:40

Kako Mancini kaze; ovo je samo sto sam citao iz hrvatskih medija, a sa strane kluba je bilo potvrdjeno na zvanicnoj stranici nekada da je transfer Gojaka jedan od najvecih ili najskupljih ikada u historiji BiHPL.

A sto se tice Subasica, ima intervju gdje covjek upravo govori da su bile velike ponude ali da se malo zafrkalo, pa je samo bio posudjen Subasic Dynamo Dresdenu i OH Leuvenu, cini mi se da je bila neka manja suma(k'o 50 000 € ili slicno) za to ali ne sjecam se gdje sam citao tacno.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 05 feb 2015, 14:48

Eto ga konacno :mrgreen: 0:3 i mirna Bosna

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 05 feb 2015, 15:48

Ima jedan clanak o Hugi i Stefanu na klixu :D obavezno procitajte. Imaju pravi stav sto se tice takmicenja,
[...]"Naša ekipa je četvrta na tabeli i radi ozbiljno. Želimo ostvariti što više pobjeda, vjerujem da možemo osvojiti titulu", rekao je Hugo.[...]
[...]S obzirom na poziciju, možda možemo biti i šampioni", kazao je Stefan.
Odlicno! :clap:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bluetrain1921
Kontakt:

Post Postao/la bluetrain1921 » 05 feb 2015, 21:31

Mancini je napisao/la:Raspitaj se ti malo koliko je Olimpic zaradio na Gojaku?

ma sitno ,samo 450.000 evra!!!! :crazy:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 feb 2015, 17:36

1. Nemam razloga da ti vjerujem.
2. Imam razloga da vjerujem da je 450.000, radi se o vise nezavisnih, javnih izvora. Moguce je da nisu u pravu ali nemam razloga da sumnjam.
3. "a vi se lazite i dalje" <-- ovo nije u redu

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 feb 2015, 19:57

450000e je momku plata u dinamu,tj toliko uzima za 5 godina,sve kad se sabere,bez mogucih bonusa.
Hajd sto neki ne razmisljaju,nego ne citaju. Sve vam je pisalo lijepo kad ste ga prodali.
Da je 450k eura,i danas bi portali o tome pisali i ne bi zeljo dobio samo 25-30k km, nego i 5% od ugovora,a to je nekih dodatnih 50tak k km.
Mislim,pitajte oca od malog,ja vas nemam razloga lagati

P. S. - sto mi obrisaste post???

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 feb 2015, 21:39

SarajlijaTM je napisao/la:450000e je momku plata u dinamu,tj toliko uzima za 5 godina,sve kad se sabere,bez mogucih bonusa.
Hajd sto neki ne razmisljaju,nego ne citaju. Sve vam je pisalo lijepo kad ste ga prodali.
Da je 450k eura,i danas bi portali o tome pisali i ne bi zeljo dobio samo 25-30k km, nego i 5% od ugovora,a to je nekih dodatnih 50tak k km.

Vjerovatno zato što pišeš gluposti.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 feb 2015, 16:36

SarajlijaTM je napisao/la:450000e je momku plata u dinamu,tj toliko uzima za 5 godina,sve kad se sabere,bez mogucih bonusa.

- "ja vas nemam razloga lagati" ako lazes ili imas razloga, nebi nam rek'o, nije ovo razlog nama tebi vjerovati

- "450000e je momku plata u dinamu,tj toliko uzima za 5 godina,sve kad se sabere,bez mogucih bonusa." Info koji ja imam kaze da je na tri godine potpisao. Znaci za 3 godine uzima od Dinama platu za 5 godina??

- "Sve vam je pisalo lijepo kad ste ga prodali." link?

- "Mislim,pitajte oca od malog" Pa ako ima nesta crno na bijelo kako si priznao iznad, sto nam radije govoris da idemo bihuzuriti njegovog oca? Mi navijaci smo samo navijaci, necemo ga ici intervjuisati, ja ga licno i ne znam i nije mi posao da ovo istrazujem, nego ti koji si dosao i tvrdis ovo sve i bacas cifre tako, do tebe je dokazati, a ne meni ici traziti tvoje dokaze.

- "Da je 450k eura,i danas bi portali o tome pisali" Zasto ponavljati staru vijest? Mozda kao neki manji dokumentarni za 10 godina ili spomenuti usput u neki novi clanak za druge svrhe, ali ko to majke ti ponavlja jednu te istu stvar vise puta u toku od 6+ mjeseci nakon desavanja? A druga stvar; sto onda ne racunas to kada ti navedem da je pisalo na portalu kojem sam ja nasao?

- Ti ako mislis da znas "pravu" cijenu, onda navedi koja je i navedi kako znas.

- "i ne bi zeljo dobio samo 25-30k km, nego i 5% od ugovora,a to je nekih dodatnih 50tak k km." 1. Kako znas da Zeljo uopste ista treba od toga da dobije? 2. Dug po osnovu treniranja je bio podijeljen na tri rate, za to ima dokaz u biltenu nfsbih od 03.12.2014, Zeljo nema nista drugo traziti osim toga, ako se ne slazes - daj dokaz i nemoj mi nikakve kvazi-lovacke price i "idi trazi moj dokaz"

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 07 feb 2015, 17:42

Hajde posto je rasprava o Gojaku da upitam ovdje.Interesu je me da li SF Novi Grad dobija ista za Gojakov transfer posto je tu trenirao par sezona.Mali je talenat i samo ako bude pametan napravit ce karijeru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.