Mislis, sa njim.Pivopija je napisao/la:Bez njega dobismo sve utakmice.Chinaglia je napisao/la:jeste, pronašao ga je![]()
nego, jesi l' uživao u tekmama sa Nigerijom, Izraelom? vidiš, ja nisam, plakao sam od muke, a povratak smetljara nije donio ništa dobro, osim što je to pokazalo kako smo jadni, kad zovemo igrača iz penzije
Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne mislim.harishp je napisao/la:Mislis, sa njim.Pivopija je napisao/la:Bez njega dobismo sve utakmice.Chinaglia je napisao/la:jeste, pronašao ga je![]()
nego, jesi l' uživao u tekmama sa Nigerijom, Izraelom? vidiš, ja nisam, plakao sam od muke, a povratak smetljara nije donio ništa dobro, osim što je to pokazalo kako smo jadni, kad zovemo igrača iz penzije
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Hvala ti Emire. Vec je jasno da je ove sezone nas daleko najbolji igrac. Ovo nije vise pljuska, ovo je metak u celo. Nema citav svijet aparate da ih drzi vise. Kakva samo sezona za naseg kapitena.
Hvala ti Emire jos jednom, ponosu nas.
Vidim Papetoljupci u glavnom imaju obraza da sute barem. Nije lose za pocetak.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Spaha moze do 40. igrati u ligama petice, ali ce vjerovatno poslije Bayera namaknuti neku lovu na istoku ili u Americi, mada cak nije iskljuciv i dolazak u Dinamo da bi bio blizu i sto vise odrzao formu i pomogao reprezentaciji ako zatreba.Cartman je napisao/la:Hvala ti Emire. Vec je jasno da je ove sezone nas daleko najbolji igrac. Ovo nije vise pljuska, ovo je metak u celo. Nema citav svijet aparate da ih drzi vise. Kakva samo sezona za naseg kapitena.

=

Znaci jos jedno tri, cetiri godine.
Dodaj jos Maldinija i Ciru FeraraAjax je napisao/la:
=
Znaci jos jedno tri, cetiri godine.

Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 04 feb 2015, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Neka igra do pedesete, samo što dalje od reprezentacije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Spahic je jos uvijek doktor za sve nase stopere, plus igra najstandardnije i u najjacem klubu od svih ostalih stopera. Znaci tvoj komentar se moze oznaciti kao zlonamjeran.Virtu4l je napisao/la:Neka igra do pedesete, samo što dalje od reprezentacije.
Pljus, pljus, pljus.Virtu4l je napisao/la:Neka igra do pedesete, samo što dalje od reprezentacije.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/spahic ... /150204098" onclick="window.open(this.href);return false;
Boli li?
Boli li?

Negdje sam procitao da je Sunjic panj.
Hvala Safetu sto je otkrio jos jednog igraca.
Pljus, pljus, pljus.
Hvala Safetu sto je otkrio jos jednog igraca.
Pljus, pljus, pljus.
Opet bolna pljuska za hejtere.Virtu4l je napisao/la:Opet WhoScored

-
Ne znam sta da ti kazem oko ovih pljuski, meni se cini da ih samo celicimoCartman je napisao/la: Opet bolna pljuska za hejtere.

-Ono sto te ne unisti, ojaca te- kaze poslovica. Nakon toliko pljuski i samara oni vise i ne osjete, samo napadaju.
Oh sad kad krenu 

Sta propaganda moze uraditi to je cudo nevidjeno.Oni su uspjeli polovini ljudi ogaditi jednog Emira Spahica,jednu od najvecih legendi nase reprezentacije svih vremena.
Cak su ih uspjeli uvjeriti da je Safet Susic vazniji nama Bosancima i Hercegovcima od Emira Spahica
Cak su ih uspjeli uvjeriti da je Safet Susic vazniji nama Bosancima i Hercegovcima od Emira Spahica

Nikog oni nisu uspjeli ubjediti.Ja nisam sreo lika da pljuje i omalozava kapitena.Ima par ljudi ovdje na forumu,ali u komunikaciji mimo foruma to je meni nepoznato.Cak ga je i teleci pogled koji ga je bio poslao u penziju na kraju morao da polize ono sto je pljunuo i da ga vrati nazad.Ljudina,kapiten,patriota..kako ljudi brzo zaboravljaju koliko je ovaj covjek ucinio za drzavu i ovu reprezentaciju.Al et lijepi kapiten pljuske i iz penzije 

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kapiten

-
Da , o tome smo i prije pisali !Rusilac je napisao/la:Sta propaganda moze uraditi to je cudo nevidjeno.Oni su uspjeli polovini ljudi ogaditi jednog Emira Spahica,jednu od najvecih legendi nase reprezentacije svih vremena.
U jednom trenutku, Govedo je bilo heroj i patriota, a Spaha rusitelj reprezentacije i neprijatelj BiH br1

Stvarno potpuno nevjerovatno sta sujeta sitnih novinarcica, par stotina eura ili karta za utakmicu moze da uradi. Porazavajuce !!!

Vecina je shvatila sta je Emir Spahic nakon Kipra. Bez njega ne mozemo nista. Mi smo nula bez naseg kapitena. Ona hajka nakon SP-a je nesto nevidjeno. Ali nisu uspjeli, Emir je se vratio jaci nego ikada, otisao je Safet, novinari ne mogu prismrdit reprezentaciji, samo je Emir ostao. Velicanstven, jak i hrabar kao uvijek. Hvala ti kapitenu. 

Trenutno korisnika/ca: denza, Vaya, worchester i 13 gostiju.