Kod mene isti problem. Jeste skontali sta u medjuvremenu?Salkao je napisao/la:I meni se to dešava zna li neko kako da rijšimo ovo?Toxicity je napisao/la:
Pa idem preko launchera i opet mi otvori origin samo
FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 15
ako ko igra fifu 15 na play statinon 3, nek baci nick da odigarmo neku zajednu 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ja nisam a baš mi se igra :PPgeoxx je napisao/la:Kod mene isti problem. Jeste skontali sta u medjuvremenu?Salkao je napisao/la:I meni se to dešava zna li neko kako da rijšimo ovo?Toxicity je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
prvo mi je izbacivalo neki 0xooo nesto error i nasao sam na yt kako da to rijesim, nesto ubacio neke dll fileove u safe modeu
sad hoce da pokrene exe fajlove al samo mi ovo izbacuje
imal ko preporuku neku kako da idem dalje

sad hoce da pokrene exe fajlove al samo mi ovo izbacuje
imal ko preporuku neku kako da idem dalje

već sam napisao da prva verzija cracka ne radi na svim procesorima.. vjerovatno je to problem, jer i mnogim drugim ne radi crack. čekajte da izađe druga verzija.
Iskljucite antivirus kad skidate crack i instalirate.geoxx je napisao/la:Kod mene isti problem. Jeste skontali sta u medjuvremenu?Salkao je napisao/la:I meni se to dešava zna li neko kako da rijšimo ovo?Toxicity je napisao/la:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kad zaplako nisamviKK je napisao/la:već sam napisao da prva verzija cracka ne radi na svim procesorima.. vjerovatno je to problem, jer i mnogim drugim ne radi crack. čekajte da izađe druga verzija.

kad smo kod kreka

Ovo bilo za fifu 13? strasnooo
Pokušao sam već ali ništa izgleda da mi ne gine čekat taj v2
Iskljucite antivirus kad skidate crack i instalirate.
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Jel gameplay ubrzan u odnosu na demo ili se tripujem?
- invincible1921
- Kontakt:
brzi je nego kod prethodnih fifa izdanja , ja igram na slow ...ZOGLI je napisao/la:Jel gameplay ubrzan u odnosu na demo ili se tripujem?
=\_1921_/=
Mnogo je brzi meni je i na slow brzo,volim polako da gradim akciju ali dobro.Isto sam primetio da su izbacili create set-pieces sto je veliki minus.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
dal je moguce da Fifa ne moze raditi na windovs 7 32 bit,mora li biti w7 64 bit
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mora biti 64bitLiverpoolREDS je napisao/la:dal je moguce da Fifa ne moze raditi na windovs 7 32 bit,mora li biti w7 64 bit

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kod mene je 64bit pa nece ebo ih, imal info kad ce taj novi crack, poludi ja
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
to ti ne zavisi od cracka, igra uopšte ne radi na 32-bitnim sistemima.. (što je i logično, jer je minimum 4GB rama)
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 08 feb 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
koga sad da poslusam dal treba ili ne treba biti 64 bitni sistem

@vikk kaav je kod tebe windovs i dal ti radi fifa

@vikk kaav je kod tebe windovs i dal ti radi fifa
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 08 feb 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
treba ti 64-bitni sistem, ne bih ti ja govorio krivu informaciju.. i u službenim requirementsima piše da je 64-bitni sistem minimum
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ok ,onda nisi dobro napisao u prethodnom postu u svakom slucaju hvalaviKK je napisao/la:treba ti 64-bitni sistem, ne bih ti ja govorio krivu informaciju.. i u službenim requirementsima piše da je 64-bitni sistem minimum

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.