AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
A ja imam 30 maruna u novcaniku. Nothing to do here 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
officijalno, nije nagadjanje hehe 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Prelijepo zaista,ali i skupo,320 miliona €!Ali sa svim popratnim objektima,i zaista svaka čast Barbari,prvo sjedište koje donosi 6-7 miliona eura godišnje,a sada ovaj ultra moderni stadion koji ce i mimo utakmica sigurno donositi Milanu i 50-60 miliona kao od šale.
Sljedeći mjesec će biti objavljeni tačni datumi početka izgradnje,kao i ostale pojedinosti.
Kapacitet:48 000
Sljedeći mjesec će biti objavljeni tačni datumi početka izgradnje,kao i ostale pojedinosti.
Kapacitet:48 000
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
samo neka bude sa hajrom i da se sto prije pocne praviti abd.
Ali meni nekako ovo izgleda uobicajeno i jednostavno, ne znam mozda mi se tako cini na slikama, vidjet cemo kad se pocne praviti kako ce to izgledati, jos je rano bilo sta reci.
Da ce nam finansijski pomagati to stoji, i odavno nam je trebao vlastiti stadion. Kao sto rekose ne prave nam stadion samo za utakmice, vec koji ce biti otvoren uvijek i za razne dogadjaje i slicno, uz puno pratecih objekata.

Ali meni nekako ovo izgleda uobicajeno i jednostavno, ne znam mozda mi se tako cini na slikama, vidjet cemo kad se pocne praviti kako ce to izgledati, jos je rano bilo sta reci.
Da ce nam finansijski pomagati to stoji, i odavno nam je trebao vlastiti stadion. Kao sto rekose ne prave nam stadion samo za utakmice, vec koji ce biti otvoren uvijek i za razne dogadjaje i slicno, uz puno pratecih objekata.
- REDandBLACK
- Kontakt:
Stadion je za moj ukus čista 10-ka
na prvu izgleda kao da je kapacitet manji nego što bi trebao biti ali bolje takav pun nego da zijapi prazan kao san siro 
Ovaj "toranj" u gornjem desnom kutu stadiona je vjerovatno hotel,pa onda i ne čudi što će izgradnja ovoliko koštati.Jer stadion ovog kapaciteta inače košta 130-150 miliona.
@francobaresi
Re: Odg: AC Milan
Meni je ovo ekstra ako ovako bude. Savršeno se uklapa u ambijent. Nista ne komentarišete moju prognozu za najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku 
Il Club più titolato al mondo!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Znam da više nismo ni "M" od nekadašnjeg Milana, ali očeivao sam barem 60.000 kapacitet 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Bit ce cudno gledati ih tako blizu publike, u Italiji su to vecinom deseci metara razmaka, resetke, neke odvratne betonske zidine i sta sve ne, ovo ce bas biti osvjezenje.
Sto se kapaciteta, dobra stvar je i sto ce biti otvorena mogucnost da se stadion nadogradi za dodadnih par hiljada ako bude potrebe.
Sto se kapaciteta, dobra stvar je i sto ce biti otvorena mogucnost da se stadion nadogradi za dodadnih par hiljada ako bude potrebe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Izgledat ce to puno bolje, na slikama kao da je manji kapacitet ali sasvim je dovoljno 48.000 da bude. Drago mi je sto je napokon oficijalno, samo da krenu radovi sto prije. Napokon da se nesto dobro desi, ali valja prezivjet subotu i derbi.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Na cemu si ti care, daj i nama da se puknemoNista ne komentarišete moju prognozu za najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku
Ja ni od koga nista ne ocekujem, to su sve nasumicno nagomilani igraci koje ce donijeti sirinu, ali nikako neku prevagu. Jedino od koga nesto ocekujem je Cerci, al' i on dosad igra toplo-hladno, vidjet cemo sta ce biti na kraju.
sto se tice ovog stadiona, je li on to u blizini case milan? to mi je onda promaklo.
sto se tice ovog stadiona, je li on to u blizini case milan? to mi je onda promaklo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jest blizu je, vidis da sa prozora case Milan mozes skociti na precku od gola 
Bookmarkuj moj postmilanist je napisao/la:Na cemu si ti care, daj i nama da se puknemoNista ne komentarišete moju prognozu za najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku![]()
Da rope, stadion ce biti u blizini Casa Milan
Il Club più titolato al mondo!
Pa vidis ti to, nisam ja znao za to. Pametno su to oni skontali, ono hajmo malo prije utakmice na kafu, malo nesto pogledati u muzeju i hop, dupla zarada.
Taj Paleta je u sustini dobar igrac, al' ne vjerujem ruznim ljudima.
Taj Paleta je u sustini dobar igrac, al' ne vjerujem ruznim ljudima.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja bi volio da si u pravu i da me Palleta demantujemuxa je napisao/la:Bookmarkuj moj postmilanist je napisao/la:Na cemu si ti care, daj i nama da se puknemoNista ne komentarišete moju prognozu za najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku![]()
Da rope, stadion ce biti u blizini Casa Milan
vidi sta drug rope kaze, ne vjeruje ruznim ljudima
Kako dobro izgleda stadion, svaka čast
Sasvim pristojan kapacitet koji će se sigurno godinama povećavati. Tribine su odma uz teren kao u Torinu. Negdje sam pročitao da će se 2019 završiti izgradnja stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.