Ne kazem ja da je los trener daleko od toga.Lik nas je vratio iz mrtvih nego je problem sto je izgubio autoritet kod igraca.Svi rade sta hoce,znaju da ce igrati svaku tekmu jer Garsija ne mjenja ekipu evo citavu sezonu a i problem je ta odbrana a vala i Totti zbog kojeg isto ko da igramo sa igracem manje.Problem je sto je ova Roma procitana i sto Rudi nema plan B i uvijek igra isto,uvijek preko krila sporo,bezvoljno,dosadno jer nemamo pravog napadaca.JoseMourinho je napisao/la:ne znam sto bi se davo garsiji otkaz?? boljeg sigurno ne mozete naci trenera, jbg treba biti i realan i reci da ove godine to nije to, jednostavno odbrana koja je bila stub tima je sad prosjecna, ne znam stvarno, al jbg on izvlaci haman maximum, nakon godina ne igranja u LP, ev sad ce se igrat drugu godinu zaredom i to je realno uspjeh, a za titulu treba da se poklopi dosta stvariManuel je napisao/la:Toliko sto se tice i ove sezone.Garsija se provlacio prvi dio sezone al sad je doslo na vidjelo koliko smo ocajni.
Vrijeme je da Garsija da otkaz i da se Totti penzionise.
Dovidjenja prijatno.
Evo sad je doveden Doumbia al kasno izgleda,da su ga doveli u avgustu bila bi druga prica a ovako prodje jos jedna sezona bez trofeja a Rudi je obecavao svasta a nista nije ispunio a i nece da prizna odgovornost za ove rezultate.Jednostavno mislim da bolje od ovoga ne moze dok je on tu a i drugo mjesto bi mogli lako izgubiti pa bi mogli ostati bez lige sampiona sljedece sezone a igra je citave sezone katastrofalna i ne vidi se nacin kako da se trgnemo iz ove letargije.
Sve sto smo dobili ove sezone dobili smo na silui na srecu.Kad je stalo sve je krenulo naopakoZato bi bilo bolje da ode i da se Totti vise penzionise.