Sport i TV
Re: Sport i TV
Moja tv je limitirana samo iz razloga sto je komplikovano za gledati na vise od jednog tv-a i tu je jedina prednost kablovske koju ja koristim Txtv ,sve ostalo je na strani moje tv,ova kablovska je najseljackija u BiH vjerovatno jer ponudu bazira na 50 krkanskih pinkova te masi lokalnih kanala dok u ponudi nemaju ni Fox a kamoli neki drugi od premium programa,seljacine na celu kablovske ,nadam se da ce ih Telemah kupit i onda prvo onog koji bira programsku semu nabit nogom u straznjicu i poslat na njivu da cuva ovce jer je jedino za to dobar..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
@anonymousHD
Mislim da nisi u pravu druze, jer postoji dosta kablovskih operatera kod nas koji imaju i jedno i drugo, a i da nije tako, mislim da bi telecom trbao da tezi tome da bude korak ispred ostalih, mada do sada nisu ni u korak sa ostalima al et.
Pozzzz
Mislim da nisi u pravu druze, jer postoji dosta kablovskih operatera kod nas koji imaju i jedno i drugo, a i da nije tako, mislim da bi telecom trbao da tezi tome da bude korak ispred ostalih, mada do sada nisu ni u korak sa ostalima al et.
Pozzzz
To samo kod nas ima, razni đuturumi pokrenu biznis sa kablovskom pa zapošljavaju svu svoju rodbinu. Na kraju imaš kablovsku u kojoj odabir vrši neko tele. Evo kod mene na BHB nema ni Fox ni HBO programa, od tih filmskih ima samo tv 1000 i Universal, sranje od programa. Kamara nekih programa na kojima vrte samo turbofolk, jedva sam ih namolio da ubace VH1. Jedino što vrijedi su sportski programi. Ne znam zašto je to tako da ne daju SK i Arene zajedno, kod nas imaju sve arene i SK1. Molili smo ih da ubace SK i oni su ubacili, povećali pretplatu i gotovo. Da smo normalna država imali bi sve programe koje želimo i neka plaća ko hoće. Pa ovo je na najnižem nivou, nema SK ako imaju arene i obrnuto, užas.
Forza Milan!
Ma nema ništa od svega, dok ne dobijemo mogućnost da izaberemo kanale koje želimo da gledamo. Ja gledam nekih 20-ak kanala, a moram da plaćam ostalih 80 na koje nikad ne prebacim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ti da zivs u normalnoj drzavi i Areni i SK bi imali svoj vlastiti player i fino platis i gledas kad hoces i gdje hoces a ovako ovis o nekim hljebarima koji su tu preko veze.Maestro21 je napisao/la:To samo kod nas ima, razni đuturumi pokrenu biznis sa kablovskom pa zapošljavaju svu svoju rodbinu. Na kraju imaš kablovsku u kojoj odabir vrši neko tele. Evo kod mene na BHB nema ni Fox ni HBO programa, od tih filmskih ima samo tv 1000 i Universal, sranje od programa. Kamara nekih programa na kojima vrte samo turbofolk, jedva sam ih namolio da ubace VH1. Jedino što vrijedi su sportski programi. Ne znam zašto je to tako da ne daju SK i Arene zajedno, kod nas imaju sve arene i SK1. Molili smo ih da ubace SK i oni su ubacili, povećali pretplatu i gotovo. Da smo normalna država imali bi sve programe koje želimo i neka plaća ko hoće. Pa ovo je na najnižem nivou, nema SK ako imaju arene i obrnuto, užas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je to i ovo sto gore @mesilla kaze,daj mi da gledam sta hocu i platicu uskugu,nemoj me zatrpavat sa 150 kanala od koji je 15 gledljivo a 135 je dobro samo ljudima kojima je sator vrh zabave ,doduse takvi su u ogromnoj vecini trenutno jer koga briga sto igraju Everton i City ili Madrid i Barca kad neki bastard u to vrijeme kmeci na grand-folk-top paradi ili cemu ne i vaznije je glasat za nj..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Evo ja gledam samo Arene, Eurospor, Foxove te dokumentarne filmove uz Sky News.madridist je napisao/la:To je to i ovo sto gore @mesilla kaze,daj mi da gledam sta hocu i platicu uskugu,nemoj me zatrpavat sa 150 kanala od koji je 15 gledljivo a 135 je dobro samo ljudima kojima je sator vrh zabave ,doduse takvi su u ogromnoj vecini trenutno jer koga briga sto igraju Everton i City ili Madrid i Barca kad neki bastard u to vrijeme kmeci na grand-folk-top paradi ili cemu ne i vaznije je glasat za nj..
Od 160 kanala maximalno 20 ih gledam.
Pay2watch je u normalnim zemljema svakodnevnica gdje ljudi plate 13$ za Netflix i gledaju sta hoce, kad hoce i na cemu hoce ili plate oko 20-30 funti mjesecno i imaju Sky Sport i BT Sport i ESPN.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hebo me svak ako sam znao da na areni ima i tenis. Valjda ga uvedu jos vise.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma nemaju tenis,imaju malo.Jedino sto prenose ove a prenosili su i prosle godine su 4 turnira.Puma je napisao/la:Hebo me svak ako sam znao da na areni ima i tenis. Valjda ga uvedu jos vise.
Prenose dva u Hrvatskoj,onaj u Austriji Kicbil ja mislim i jos jedan ako se dobro sjecam u Buenos Airesu i to je to.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ovi iz BH Telecoma izgleda u zimskom snu, ložovčine najave 01.02 promjene i ništa.
Ljudi im pišu na fb stranici oni brišu komentare. 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ništa me više od njih ne može iznenaditi, debilčine. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nego, koliko se ceka da se sjete doci prikljuciti Moju Tv ?
Mislim da je negdje mjesec dana minumum
Sve zavisi nekad i mjesec-dva, ja sam čekao 45 dana i da nisam intervenisao čekao bi i višeOtelo je napisao/la:Nego, koliko se ceka da se sjete doci prikljuciti Moju Tv ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja sam jedno mjesec dana, yebo ih otac smotani. Oni iz telemacha dođu za 7 dana.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Je li neko cuo kako je Gojko na SK1 "iskomentarisao" gol Seville protiv Reala?

Don't believe the hype.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Ja tada prebacio na talijane, sto sta bi?akisarajevo92 je napisao/la:Je li neko cuo kako je Gojko na SK1 "iskomentarisao" gol Seville protiv Reala?![]()
Subota na Sport Klubu:
13:45 Totenhem - Arsenal (Londonski derbi)
16:00 Atletiko - Real (Madridski derbi)
18:30 Everton - Liverpul (Liverpulski derbi)
sve na SK1
vecina derbija bude na SK1,meni i ovaj jedan dosta
sve na SK1
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Vidio sam im tu najavu prije jedno 7.dana, pravo bombastično najavljenobarca_87 je napisao/la:Subota na Sport Klubu:
sve na SK1
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[img]Počeli smo skromno, kako se to kaže, sa velikim snovima. Devet godina kasnije, jedan smo od glavnih sportskih brodkastera u Evropi. Kažu, ako nije bilo na Sport Klubu, nije se ni dogodilo.
Uz nas ste svedočili istoriji, zajedno smo pratili uspon Novaka Đokovića, zajedno smo oplakali Marka Simončelija.
Videli smo preokrete za koje možete da verujete samo ako ste ih zaista videli. Posmatrali smo i analizirali kolapse, prepričavali smo junaštva. Grešili smo i ispravljali, ali nikada uz zlu nameru.
Bilo je neprospavanih noći, sedih vlasi i nervoze u nekim trenucima. Ali, bez najboljeg kluba, priznajte, dani vam ne bi bili isti.
A snovi, snovi i mladalački entuzijazam su nam ostali. Jer, Sport Klub ima tek devet godina...
[/img]
Poruka za 9 godina SK-a
Uz nas ste svedočili istoriji, zajedno smo pratili uspon Novaka Đokovića, zajedno smo oplakali Marka Simončelija.
Videli smo preokrete za koje možete da verujete samo ako ste ih zaista videli. Posmatrali smo i analizirali kolapse, prepričavali smo junaštva. Grešili smo i ispravljali, ali nikada uz zlu nameru.
Bilo je neprospavanih noći, sedih vlasi i nervoze u nekim trenucima. Ali, bez najboljeg kluba, priznajte, dani vam ne bi bili isti.
A snovi, snovi i mladalački entuzijazam su nam ostali. Jer, Sport Klub ima tek devet godina...
[/img]
Poruka za 9 godina SK-a
Uživajte ljudi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.