zaboljisportuBiH je napisao/la:@corleone i @champions suština je da sve ima svoje predosti i nedostatke, ali to čovjek ne može da shvati. On anvro da je to sve loše pa eto ti. ne shvata da ima nedostataka i Antalija itd. Jednostavno neko procijeni šta mu treba u datom momentu i to jeto. MOžda nekad i finansije diktiraju pripreme, ali nisu t velike razlike u cijeni. Mogao si npr umjesot deset dana u Međugorje otići sedam u Antaliju, a tri ostati u Sa. Najbitnije je ovo što je @bocaccio spominjao, a to je trenerova filozofija i kako će on to sve uklopiti i kako će motivisati igrače.
@zeljuvolimja rekao sam da mi ličiš na pitara uzimajući obzir da nikako ne uzimaš u obzir šta drugi govore već namjerno tjeraš svoje a i registrovao si se neki dan, ali sam to zanemario pa ti odgovorio. I opet mi nisi dao nikakv argument sem toga da trebaju jači protivnici. JA sam tebi sve argumentima objašnjavoa sem pvih par rečenica. To sam i rekao da pretpostavljam.
Aman jarrabi, kakav ti argument zelis vise, smaras me, zestoko. Ja ti naveo da je sve to idilicno i bajno sto smo mi u Medjugorju, da su uslovi idilicni i bajni, ali da zamjeram na pripremnim utakmicama. Objasnio sam i zasto, ne samo tebi, barem osmorici ovdje, vise puta, vrtim se vise u krug. Super, tebi je GOSK taman, meni nije, nikada nece. Sve sjajno.
Hajde sto me smori, nego na kraju i ja sam sebe smorih. A to je vec problem