Nisam sigurno htio da pričam o Veležu u nekom podcjenjivačkom tonu, samo sam skrenuo pažnju da nam igrači idu u Igman i Blagaj na posudbe i kaljenje. To što sam spomenuo Sarajevo, mislio sam na bilo koji klub u svijetu, pa čak i iz liga petice ako smo u mogucnosti. Ali bez obzira na sve, svi koji nisu shvatili šta sam zelio reci, a mozda sam se i pogresno izrazio, jedno izvinjenje, pogotovo starijima koji su prošli mnogo toga sa Veležom. Ja sam malo novija i mlađa generacija,ali opet sam tu odavno uz Velež, čak od vremena drvenih tribina kao dječak skakao sa šalom i trčao s jedne strane na drugu. Sigurno da nisam ništa loše htio da kažem za naš klub i svetinju, osim da kao navijač želim rezultate mnogo bolje, ali kao što sam rekao već gore: "Da se moramo mi sa foruma skupiti da odigramo polusezonu, ljubav ostaje ista"rodjenisa je napisao/la:Evo da napisem koju rijec nakon sto mi se tlak polahko vraca u normalu nakon sinocnjeg sjela na forumu.Sto neko napisa -dobro je da imamo razlicita misljenja ,jeste ali je jos bolje sto iz grupe od 20 ljudi 19 misli pozitivno a 1 negativno.To je jedino dobro kad su u pitanju strateske stvari ,a kad su u pitanju neke trivijalne stvari tipa -jeli bolja plavusa ili gara onda me zaboli tuki,meni je svaka dobra ,neka pise sta ko hoce.Ali pisati o Velezu u potcjenjivackom pristupu je jednostavno nedopustivo.Tako nesto ne bi napisao ni simpatizer a kamo li navijac.Nasa historija je protkana usponima i padovima ali nikad nije izgubljeno dostojanstvo i karakter velikana.I bas kako neko napisa ,vise legendi ima Velez nego svi ostali zajedno i onda bi trebali iz zahvalnosti prema njima biti malo oprezniji i sa vise postovanja izgovarati ime Velez.
Mostar u srcu, Velež do groba