Ipak mi je on jedan od najdražih igrača. No realnost je nešto drugo. Ma neka oni razmišljaju koga će dovesti. Samo znam da je Durant ove godine dobio na čvrstini, te je odveo Oklohamu u playoff. Bravo majstori. Moraš ih jednostavno simpatisati.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Naravno. Bogut ima veliki ugovor. Ima jos 5 godina ugovora koji je tezak oko 80 mill. Al definitivno D.Lee bi bio dobro pojacanje. To je jako moguce.Neutral je napisao/la:I Amare nije čisti centar. Ako bih mogao nekoga birati koga bi volio vidjeti ud resu Oklohame, onda je to Bogut![]()
Ipak mi je on jedan od najdražih igrača. No realnost je nešto drugo. Ma neka oni razmišljaju koga će dovesti. Samo znam da je Durant ove godine dobio na čvrstini, te je odveo Oklohamu u playoff. Bravo majstori. Moraš ih jednostavno simpatisati.
Cesto je on ispod prosjeka. Hajd poene mu mogu i oprostiti al skokove ne. Skroz lose skace. Neznam sta ce mu visina kad je nezna koristiti.Neutral je napisao/la:Nenad im je solida, no malo poena za centra. Nekad odigrao i odličnu utakmicu, ali većinom je samo čisti prosjek .
nikada nemoj da potcjenjujes ovog velikog sampiona....ali apsolutno nikada....u najgoroj formi, i pod ovakvim povredama uvijek moze da donese pobjedu i odigra simultanku....sto ja bas ocekujem veceras da uradi, jer je to taj tip igraca koji kad je najgore sve na sebe preuzima.....majestic24 je napisao/la:Veceras Oklahoma gostuje kod Lakersa. Iako navijam za domacina,al ako misle da se vuce po terenu ko satrane zabe po cesti,onda im je bolje da izgube i nek idu na NEZASLUZENI odmor. sve zavisi od toga kako ce artest cuvati Duranta. S druge strane Kobeja netreba ni cuvati,jer onaj bi sada promasio i kos precnika 1 m.
Ono sta ce biti problem za Oklahomu je taj sto ce Lakersi vjerovatno mnogo vise spustati lopte na Gasala i Bynuma,a Krstic im nemoze parirati. Ovo ce izgleda u 7 utakmicu,jedino ako veceras Oklahoma ne napravi podvig i dobije prvaka u Staples centru.
Daleko od toga da ga podjenjujem. Kako cu podjenjivati igraca koji mi je najdrazi od sviju. Al ta povreda prsta je visa sila. Hajd ti vozi Ferrarija ako mu je jedan tocak prazan. Moze on ici,al ne 300 km/h na sat. Moze i Kobe zabiti 30 poena,al kako??? Iskreno,najbolje je da njega stavi Phil na poziciju playa,tu nam moze najbolje pomoci. Ups,ja na temi Oklahomeneno#4 je napisao/la:nikada nemoj da potcjenjujes ovog velikog sampiona....ali apsolutno nikada....u najgoroj formi, i pod ovakvim povredama uvijek moze da donese pobjedu i odigra simultanku....sto ja bas ocekujem veceras da uradi, jer je to taj tip igraca koji kad je najgore sve na sebe preuzima.....majestic24 je napisao/la:Veceras Oklahoma gostuje kod Lakersa. Iako navijam za domacina,al ako misle da se vuce po terenu ko satrane zabe po cesti,onda im je bolje da izgube i nek idu na NEZASLUZENI odmor. sve zavisi od toga kako ce artest cuvati Duranta. S druge strane Kobeja netreba ni cuvati,jer onaj bi sada promasio i kos precnika 1 m.
Ono sta ce biti problem za Oklahomu je taj sto ce Lakersi vjerovatno mnogo vise spustati lopte na Gasala i Bynuma,a Krstic im nemoze parirati. Ovo ce izgleda u 7 utakmicu,jedino ako veceras Oklahoma ne napravi podvig i dobije prvaka u Staples centru.
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 2 gosta.