Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Sada vam ne valja.
Zahvalite se Safetu sto ga oteo Svici koja je u njega ulozila preko 100 000 CHF.
Sad jos kad je skocio frank znate li vi koliko je tu novca otislo iz dzepa svicaraca.
Hvala Safete dao si nam previse sada da ne brojim koliko igraca doveo u jednu jedinu.
Napunio kasu saveza - odveo na SP.
Otisao kao gospodin.
Pljus, pljus, pljus.
Zahvalite se Safetu sto ga oteo Svici koja je u njega ulozila preko 100 000 CHF.
Sad jos kad je skocio frank znate li vi koliko je tu novca otislo iz dzepa svicaraca.
Hvala Safete dao si nam previse sada da ne brojim koliko igraca doveo u jednu jedinu.
Napunio kasu saveza - odveo na SP.
Otisao kao gospodin.
Pljus, pljus, pljus.
Nema ga u kadru za sutrašnju utakmicu 

Sheyi je napisao/la:Nema ga u kadru za sutrašnju utakmicu

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ima neku infekciju zato će propustiti današnje sjedenje na klupi. Brz oporavak. 

Kako Werder igra ove godine, će na kraju izboriti i Ligu prvaka 

Sheyi je napisao/la:Ima neku infekciju zato će propustiti današnje sjedenje na klupi. Brz oporavak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A do prije dva kola se borili za opstanakSheyi je napisao/la:Kako Werder igra ove godine, će na kraju izboriti i Ligu prvaka

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobri su zadnjih par utakmica, sad to već liči na nešto, mada i dalje mislim da za njega ima mjesta u ovoj ekipi.
Samo je potrebno da na pravi način iskoristi datu priliku u nekoj od narednih utakmica, Selke je najbolji primjer.
Samo je potrebno da na pravi način iskoristi datu priliku u nekoj od narednih utakmica, Selke je najbolji primjer.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- bistrikboy
- Kontakt:
iskreno tesko bas,na pcoetku sezone je imao i tada je i igrao koliko toliko,ali od kako su postavili Skripnika i Fringsa a oni izmjenili formaciju za njega nema jednostavno mjesta i mislim da je najbolje za njega da potrazi novi klub.ceze je napisao/la:Dobri su zadnjih par utakmica, sad to već liči na nešto, mada i dalje mislim da za njega ima mjesta u ovoj ekipi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Izet Hajrovic
Ma stoji sve, ali moj post se više odnosio na to da nije toliko do trenera kako se ovdje misli ili mislilo, koliko je do njega. Nemali broj igrača je iskoristio priliku u ovom periodu.bistrikboy je napisao/la:iskreno tesko bas,na pcoetku sezone je imao i tada je i igrao koliko toliko,ali od kako su postavili Skripnika i Fringsa a oni izmjenili formaciju za njega nema jednostavno mjesta i mislim da je najbolje za njega da potrazi novi klub.ceze je napisao/la:Dobri su zadnjih par utakmica, sad to već liči na nešto, mada i dalje mislim da za njega ima mjesta u ovoj ekipi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma upravu je on kada kaže da Werder ne igra sa krilima, on kad je u zadnje vrijeme igrao, igrao je na poziciji centarfora. Još uvijek mislim da ima kvalitet ali trebao bi potražiti novi klub jer sa ovakvim načinom igre Werdera (koja još po Izetovu žalost donosi rezultat) za Hajrovića nema mjesta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako je treba mu momcad gdje igraju sa krilima. Ako ovako ostane ovdje ce se tesko naigrati a i samim time dovodi svoju buducu minutazu u reprezentaciji pod upitnik.FaraonTM je napisao/la:Ma upravu je on kada kaže da Werder ne igra sa krilima, on kad je u zadnje vrijeme igrao, igrao je na poziciji centarfora. Još uvijek mislim da ima kvalitet ali trebao bi potražiti novi klub jer sa ovakvim načinom igre Werdera (koja još po Izetovu žalost donosi rezultat) za Hajrovića nema mjesta.
Sumnjam da će se naigrati u reprezentaciji dok ne pronađe formu, očekivat ću prije Lulića/Višću pa možda i onog malog Hajradinovića na desnom krilu prije Izeta.Ajax je napisao/la:Tako je treba mu momcad gdje igraju sa krilima. Ako ovako ostane ovdje ce se tesko naigrati a i samim time dovodi svoju buducu minutazu u reprezentaciji pod upitnik.FaraonTM je napisao/la:Ma upravu je on kada kaže da Werder ne igra sa krilima, on kad je u zadnje vrijeme igrao, igrao je na poziciji centarfora. Još uvijek mislim da ima kvalitet ali trebao bi potražiti novi klub jer sa ovakvim načinom igre Werdera (koja još po Izetovu žalost donosi rezultat) za Hajrovića nema mjesta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
po meni je Izet igrac joker kao sto ga je pape koristio ,da proba prodorom ili nekim sutem da okrene utakmicu .nekako mi nije igrac koji moze 90 min da šparta po terenu narocito kao krilo da se vraca pomaze beku .
Ne tako davno su me vrli stručnjaci ubjeđivali da Hajrović mora igrati ispred Misimovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neznam nisam nikad gledao tog Hajradinovica. Ako je stvarno toliko dobar kao sto ga mnogi ovdje hvale onda zasluzuje svoju sansu i to od pocetka vec protiv Austrije na krilu. Jer trenutno je jako potreban takav igrac na krilu. Od Visce znamo koliko moze.FaraonTM je napisao/la:Sumnjam da će se naigrati u reprezentaciji dok ne pronađe formu, očekivat ću prije Lulića/Višću pa možda i onog malog Hajradinovića na desnom krilu prije Izeta.
Nisam ga ni ja gledao pošteno da ti kažem, al' eto u nekoj bližoj budućnosti ako se ovo sa Izetom nastavi, on je sasvim realna opcija.Ajax je napisao/la:Neznam nisam nikad gledao tog Hajradinovica. Ako je stvarno toliko dobar kao sto ga mnogi ovdje hvale onda zasluzuje svoju sansu i to od pocetka vec protiv Austrije na krilu. Jer trenutno je jako potreban takav igrac na krilu. Od Visce znamo koliko moze.FaraonTM je napisao/la:Sumnjam da će se naigrati u reprezentaciji dok ne pronađe formu, očekivat ću prije Lulića/Višću pa možda i onog malog Hajradinovića na desnom krilu prije Izeta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ne razumijem samo sto Hajrovic nije iskoristio januar da ode negdje ili na posudbu ili da nadje novi klub jer kako sad stoje stvari nema od njega u Werderu nista... On je u najboljim igrackim godinama i morao bi u nekom klubu bit standardan prvotimac...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nije ni Duljevic los kada jos malo napreduje. A napredovat ce sigurno. A ako Hajrovic nastavi nikako igrati onda treba vec za ovu sljedecu prijateljsku pozvati Hajradinpovica i isprobati ga. To je jedini nacin da se vidi koliko on stvarno moze ili nemoze.FaraonTM je napisao/la:Nisam ga ni ja gledao pošteno da ti kažem, al' eto u nekoj bližoj budućnosti ako se ovo sa Izetom nastavi, on je sasvim realna opcija.
Očigledno ima neki problem, za Galatu smo mislili da je do turaka, don Roberta, ali evo identična situacija je i u Werderu. Mora se probuditi, jer sigurno je do njega, inače će mu najbolja opcija biti povratak u Švicu, ako ga oni žele nazad.DevilsAdvocate je napisao/la:Ne razumijem samo sto Hajrovic nije iskoristio januar da ode negdje ili na posudbu ili da nadje novi klub jer kako sad stoje stvari nema od njega u Werderu nista... On je u najboljim igrackim godinama i morao bi u nekom klubu bit standardan prvotimac...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 10 gostiju.