AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nekako se slazem sa muxom, i ja djelim isto misljenje. Mislim da je Palleta drugaciji tip igraca od vecine kojih imamo, te da ce uz Cercija bit najbolji od novih igraca. Njih dvojica bi mogli bit pojacanja za ovu nasu ekipu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja ne pamtim kad smo se mi pojacali, osim sto odrzavamo vec postojece stanje.
21. kolo je i mi zauzimamo 8. poziciju na tabeli sa 29 bodova. Prosle sezone u 21. kolu smo imali 28 bodova, ako sam u pravu. Dakle, doveli masu kojekakvih igraca/pojacanja i na istom smo.
21. kolo je i mi zauzimamo 8. poziciju na tabeli sa 29 bodova. Prosle sezone u 21. kolu smo imali 28 bodova, ako sam u pravu. Dakle, doveli masu kojekakvih igraca/pojacanja i na istom smo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-Hotel
-Restorani
-Dječije igraonice
-Sportski koledž
-Zelena površina,kao neki park,to je ovo što se vidi na,krovu stadiona i hotela.
-Pomični krov
To su neki od najvažnijih detalja oko stadiona.
-Restorani
-Dječije igraonice
-Sportski koledž
-Zelena površina,kao neki park,to je ovo što se vidi na,krovu stadiona i hotela.
-Pomični krov
To su neki od najvažnijih detalja oko stadiona.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- GoonerGirl
- Kontakt:
Ovdje možete vidjeti kako bi trebao izgledati stadion.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ac-mil ... /150204068" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda sam ja pomalo glupa, možda ne poznajem dovoljno situaciju u Italiji ali 48.000???!???
Nije li to premalo za klub kao što je Milan? Veći stadion ima jedan Newcastle u Engleskoj.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ac-mil ... /150204068" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda sam ja pomalo glupa, možda ne poznajem dovoljno situaciju u Italiji ali 48.000???!???
Nije li to premalo za klub kao što je Milan? Veći stadion ima jedan Newcastle u Engleskoj.
Victoria Concordia Crescit
Pa kako igraju premija im je i stadion u Župči 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kad pocinje izgradnja 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Tih 50.000 u ovakvoj ligi je i vise nego dovoljno.
Recimo, jedan Juventus koji je svjetlosnu godinu ispred Milana ima slican kapacitet pa je svejedno rijetko popunjen do kraja. Ali kako rekoh, ako nekada dodju neka bolja vremena koja ce vratiti ljude na stadione, bit ce lako doci do brojke 60.000-65.000 sjedecih mjesta jer je ostavljena mogucnost da se stadion prosiri. Ova trenutna brojka je sad-zasad i previse.
ne znam tacno kad bi se trebalo poceti graditi, ali bi trebalo biti zavrseno do pocetka sezone 2018/19.
Recimo, jedan Juventus koji je svjetlosnu godinu ispred Milana ima slican kapacitet pa je svejedno rijetko popunjen do kraja. Ali kako rekoh, ako nekada dodju neka bolja vremena koja ce vratiti ljude na stadione, bit ce lako doci do brojke 60.000-65.000 sjedecih mjesta jer je ostavljena mogucnost da se stadion prosiri. Ova trenutna brojka je sad-zasad i previse.
ne znam tacno kad bi se trebalo poceti graditi, ali bi trebalo biti zavrseno do pocetka sezone 2018/19.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kapacitet je 48k jer su se vjerovatno vodili prosjecnom posjetom zadnjih 4-5 sezona.Ali naravno da je ostavljena mogucnost prosirenja,tj.povecavanja kapaciteta ako za to bude bilo potrebe.
Izgradnja bi trebala početi sljedeće godine,ali tačne datume će objaviti za par sedmica.Izgradnja bi trebala biti gotova do sezone 2018-'19.
Izgradnja bi trebala početi sljedeće godine,ali tačne datume će objaviti za par sedmica.Izgradnja bi trebala biti gotova do sezone 2018-'19.
Zadnja izmjena: AgentttB, dana/u 04 feb 2015, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
@francobaresi
Ozbiljno se prica o tome da nas preuzme Conte na ljeto.
ko bi ga vise znao, ne iskljucujem nijednu mogucnost...
fino od faraona sto je posjetio milanello i pruzio podrsku pred juventus (klinac ce im to ista pomoci, al' svejedno fin gest
)... od ovoliko povrijedjenih, jedino de jong i on sa gipsom i stakama su dosli neki dan na utakmicu da budu blize ekipi, ostalo nista... ako nista, makar znas kome je stvarno stalo. 
fino od faraona sto je posjetio milanello i pruzio podrsku pred juventus (klinac ce im to ista pomoci, al' svejedno fin gest
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad smo vec kod toga ko je povrijedjen, sta je sa njima, ko ce od ovi sto nisu igrali protiv Parme moci igrati protiv Juventusa, znam da sigurno nece Faraon, Abate, Mexes. Sta je sa Montolivom, Bonaventurom....?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Za Montoliva je razlog zasto ne igra bio "umor" (u prevodu, zakacio se sa pippom
) tako da bi trebao igrati jer nema ko drugi, jack je tek prekjucer se vratio treninzima tako da sumnjam da ce krenuti od prve minute.
Najveci hendikep je to sto nema De Jonga, kad vec ne znaju igrati onda makar da imamo nekoga ko ce udarati po nogama i prekidati napade, al' sad ni to necemo imati.
al' najgore je to sto ce pippo opet prebaciti na onu 433
sredina poli/muntari/montolivo, a bekovi zakardo i onaj jadni boketi sto djeluje izgubljeno na terenu.
napad super velikodusan u vidu cercija i meneza i hudnik pazzini, ima da gleda odakle se vedri... neka im je bog na pomoci u svakom slucaju.
Najveci hendikep je to sto nema De Jonga, kad vec ne znaju igrati onda makar da imamo nekoga ko ce udarati po nogama i prekidati napade, al' sad ni to necemo imati.
al' najgore je to sto ce pippo opet prebaciti na onu 433
napad super velikodusan u vidu cercija i meneza i hudnik pazzini, ima da gleda odakle se vedri... neka im je bog na pomoci u svakom slucaju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako nema ko udarati kad imamo mesara na izvoz
sta je sa Antonellijem, mogao bi on poceti na beku, mislim da je bolji od boketija (bog te neyebo ko sve igra u Milanu, ne znam ni kako se zovu tacno ).
Ko sto gledam gurnut ce opet Hondu na krilnog
sta je sa Antonellijem, mogao bi on poceti na beku, mislim da je bolji od boketija (bog te neyebo ko sve igra u Milanu, ne znam ni kako se zovu tacno ).
Ko sto gledam gurnut ce opet Hondu na krilnog
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ko god bude igrao,izgubit' ćemo.Tako da je taj meč odavno prežaljen samo eto da nas ne natamburaju,jer ipak trebaju imati malo obzira prema ekipi koja ima nevjerovatno mnogo problema.
Negdje dva razlike bi bilo najpoštenije.
Ova sezona je i onako prežaljenja, cilj je ne ispasti ali ako Pippo slučajno(ali realno moguće) zareda sa neka 3-4 poraza, pa neće ga niko spasiti i noga mu je 100%. Bez obzira na tu neku podršku koju uživa od dva ćelava idiota.
Negdje dva razlike bi bilo najpoštenije.
Ova sezona je i onako prežaljenja, cilj je ne ispasti ali ako Pippo slučajno(ali realno moguće) zareda sa neka 3-4 poraza, pa neće ga niko spasiti i noga mu je 100%. Bez obzira na tu neku podršku koju uživa od dva ćelava idiota.
@francobaresi
Džaba nam toliko mesara kada niko ne zna obavljati svoj posao kako treba, Nigel je jedina svijetla tačka. On u jednoj utakmici napravi više nego Muntari i Essien u čitavoj sezoni. Kao igramo defanzivno sa 3 mesara na sredi a rupe na sve strane, to je žalosno.
Forza Milan!
Re: Odg: AC Milan
Napad je najbolja odbrana 
Mislim da ce Antonelli igrati lijevog beka
Mislim da ce Antonelli igrati lijevog beka
Il Club più titolato al mondo!
Ma dobro poraz nam svakako ne gine, to je sigurno, ali sad ne vjerujem da ce biti neki sramotan. Sreca nasa pa i max cim povede povuce ekipu nazad, da cuva vodstvo, mogli bi mozda i iznedatiti nekom kontrom pa otkinuti makar bod ali nejse 
ovo je veliki plus za upravu sa ovim stadionom, mnogo ce to doprinijeti u financijskom smislu klubu kada su godisnja primanja u pitanju, a sto se tice kapaciteta sasvim ok, pa juve ima 39 000, a svi znamo da oni imaju najvise navijaca u italiji 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Upravo o tome pričam.GoonerGirl je napisao/la:Ovdje možete vidjeti kako bi trebao izgledati stadion.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Pa sta bi vi ljudi dragi, da se Nou Camp izgradi? Vec unazad par sezona je prosjecna gledanost oko 40.000 i nema potrebe za izmisljanjem tople vode, ovo ce sad-zasad biti i vise nego dovoljno. Ako se kojim slucajem ispostavi da interesanata ima vise nego sjedala, lijepo se broj moze dici i na 60.000, nije problem, nisu dzabe ostavili i tu mogucnost u opticaju.
Uostalom, nije ni Arsenalov stadion puno veci, tek 10.000 vise mjesta. A njihova liga, klub, posjecenost su ipak jedan svemirski brod naspram nas.
Uostalom, nije ni Arsenalov stadion puno veci, tek 10.000 vise mjesta. A njihova liga, klub, posjecenost su ipak jedan svemirski brod naspram nas.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kod nas je pun stadion samo kad se igra derbi sa Interom i Juventusom. Takođe LŠ-a kada nam dolaze Real ili Barsa. Pitanje je kada ćemo opet i igrati to takmičenje.
@muxa odličan ti avatar
@muxa odličan ti avatar
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.