Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

arius
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la arius » 04 feb 2015, 10:55

Ajax je napisao/la:Plzen je za Cesenu bar duplo ozbiljniji klub koji je igrao u zadnjih par godina protiv Bayerna, Barcelone, Manchester Citya u grupama lige prvaka i Mahmutovic je sada na vrhuncu karijere i u puno boljoj formi - golovi. Ovo je njegov igracki vrhunac a Djuric ocigledno zaboravljas sljedece sezone nece igrati Serie A ili je to nebitno. I osim tih zracnih duela bi trebao da pocne zabijati golove kao centarfor.

ne slazem se , ali nebitno , djuric je po meni igrac koji na terenu moze napraviti visak i donijeti prevagu a ko ce dati gol je najmanje bitno , igra ih 11 . interesantno je da mu je i defanziva jaca strana igre .

moze i mahmutovic dobiti poziv ali se sigurno nista na njemu ne moze graditi za ubuduce kao sto sam rekao . klose igra i sa 36 za njemacku ali nije debitovao sa 29 .

uglavnom ziv ti meni bio dosta od mene :salut:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 feb 2015, 12:11

Djuric ima svoju ulogu u timku ko je gledo Seriu A i Cesenu bice mu jasno ko nije moze samo da lupa ko pojedinci.. Cesena ima "najjeftiniju" ekipu u ligi ali ipak se drze i imaju sanse da opstanu..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 feb 2015, 12:31

Po meni bi Bazdarevic u naredne 2 utakmice morao poceti traziti prijeko potrebne zamjene.
Znaci rezervu Mujdzi i Besicu te 3-eg napadaca.
Uz to pozvati ponovo Zukanovica i po prvi put Vrancica. Ovo je minimum koji bi zadovoljio. Ako nastavi sa Vrsajevicem, Hadzicem i Vranjesom kao zamjenama i ne dovede napadaca sve ove price o njegovom radu ce meni postati upitne. Nema vremena za bacanje. Bolje Susica, Dilavera ili Martica probavati sada nego protiv Belgije ili Velsa. Toliko o ovome.

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 16:43

Simpatican je Mehica ali kako ono kazu znam ja nas...
Ubrzo ce se na ovoj temi plakati za Safetom.

Pljus, pljus, pljus.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2015, 17:10

Pljuska je napisao/la:Simpatican je Mehica ali kako ono kazu znam ja nas...

Pljus, pljus, pljus.
Ako do Andore ne bude nekih promjena, ako se barem jedan novi igrac ne pojavi u timu ili ako se ne kontaktira sa masom ovih potencijalnih sigurno ce biti svega na racun Mehmeda. Novi igraci su prioritet - trebaju nam pod hitno, a onda dolazi posao selekora po pitanju rada, taktike, kako je on to zamislio na terenu i slicno.

Upravo to "znam ja nas" strucnjaci u svakoj mogucoj oblasti sa ogromnim ocekivanjima a ni malo realnog razmisljanja.

Receno je da je Vrancic na korak do repke, ceka to sportsko drzavljanstvo od FIFA sto je dobro, ima jos vremena do prijateljske utakmice sa Austrijom da se jos neki kontaktiraju, obiđu mozda upali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 17:17

Elegant je napisao/la:
Pljuska je napisao/la:Simpatican je Mehica ali kako ono kazu znam ja nas...

Pljus, pljus, pljus.
Ako do Andore ne bude nekih promjena, ako se barem jedan novi igrac ne pojavi u timu ili ako se ne kontaktira sa masom ovih potencijalnih sigurno ce biti svega na racun Mehmeda. Novi igraci su prioritet - trebaju nam pod hitno, a onda dolazi posao selekora po pitanju rada, taktike, kako je on to zamislio na terenu i slicno.

Upravo to "znam ja nas" strucnjaci u svakoj mogucoj oblasti sa ogromnim ocekivanjima a ni malo realnog razmisljanja.

Receno je da je Vrancic na korak do repke, ceka to sportsko drzavljanstvo od FIFA sto je dobro, ima jos vremena do prijateljske utakmice sa Austrijom da se jos neki kontaktiraju, obiđu mozda upali.
Mah..
Strucnjaci kafane.

Pljus, pljus, pljus.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2015, 17:27

Nisam protiv Đurića, volio bi da ga Meša pozove ali reći da mu treba uloga u repki bit da spušta lopte krilima je žalosno. Kakav je to centarfor čija je uloga da spušta loptu glavom, golove mora zabijati. Okanite se te priče o spuštanju lopte pa tako sam i ja mog'o zaradit milione samo da stavim đubriva u cipele i dajte taj ugovor da potpišem makar za Cesenu, ako budem dobro spuštao lopte nek me Meša pozove.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2015, 17:30

Ajzea je napisao/la:Nisam protiv Đurića, volio bi da ga Meša pozove ali reći da mu treba uloga u repki bit da spušta lopte krilima je žalosno. Kakav je to centarfor čija je uloga da spušta loptu glavom, golove mora zabijati. Okanite se te priče o spuštanju lopte pa tako sam i ja mog'o zaradit milione samo da stavim đubriva u cipele i dajte taj ugovor da potpišem makar za Cesenu, ako budem dobro spuštao lopte nek me Meša pozove.
A što vi ulazite u pricu ko ce kome da spusta lopte, ili ko ce da radi sta ? Pustite selektora da to radi, njegov posao je da koristi igrace kako on zeli sa ulogama koje im podjeli.

MI zbog tog pametovanja i jesmo donji, sto svako zna tuđi posao. Evo ovdje Mesa nije ni poceo a vec se neko nasao pametan da Đuric treba d spusta lopte, a nije ni pozvan.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 feb 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2015, 17:31

Ajzea je napisao/la:Nisam protiv Đurića, volio bi da ga Meša pozove ali reći da mu treba uloga u repki bit da spušta lopte krilima je žalosno. Kakav je to centarfor čija je uloga da spušta loptu glavom, golove mora zabijati. Okanite se te priče o spuštanju lopte pa tako sam i ja mog'o zaradit milione samo da stavim đubriva u cipele i dajte taj ugovor da potpišem makar za Cesenu, ako budem dobro spuštao lopte nek me Meša pozove.
Malo se ovdje pretjeruje o spustanju lopti, to mu sigurno nije zadatak, ali fakt je da trebas iskoristiti tu njegovu visinu, a posto Cesena ima jako tanak vezni red i manjak kreativnosti, hrpu puta probavaju sa dugim loptama na Djurica.

Mi nista izgubiti necemo sa pozivom Djurica, prvih 11 ce vidjeti samo ako se Vedo i Dzeko povrijede, sa klupe zna itekako biti koristan.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 feb 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 17:32

Cuj Djuric spusta loptu a Izet zabija ha :facepalm: eto sve i da zelis spusiti je...danas lopte ne mozes spustiti fakticki stoper ti se na ledjima, prsima visi.
Pogledajte malo onog Maskerana pa covjek onako mali a svaki duel pojede Benzemu koji je haman pola metra veci od njega.

Nogomet nije kosarka.

Pljus, pljus, pljus.

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 17:45

Evo ja cu se prvi zalagati za ovo spustanje lopte takav tip napadaca - igraca..

Eto ako FIFA prihvati ove nove planove sto kuca Platini (UEFA).
Sto oni kazu da igraci od 190cm + imaju fore 5 sekundi biti u offs. tj sada dali je on u stanju biti odma na startu 1,2 sec. ispred golmana a sada ako se zadrzi duze od 5 sekundi ( ako ne opali loptu po golu) pisi propalo offs. ne smijes tuci po golu nego cekati da neko iskoriti od tvoji to spustanje lopte ili golman odbrana protivika pokupi loptu.
Tako OK, Djuric dobro dosao.

Pljus, pljus, pljus.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 feb 2015, 17:58

Nova pozicija u napadu "spustac lopti" haha. Nije pak lose ni "prizemnjivac balona" kak bi to jeb.cki izgleda .eba te kralj.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la bhsport » 04 feb 2015, 18:24

Sabinho je napisao/la:Zasto sa ta dva metra nije donio koju pobjedu Ceseni ili dok je igrao u drugoj ligi?
Zato sto je jedini igrač na svijetu koji je Nijemcima zabio tri gola glavom.
Ne pljujte Milana, zvat ce Mesa 4 špica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 feb 2015, 18:27

Mesha zovi i Djurica i Mahmutovica, garantujem ti da je on trenutno nas najbolji napadac. Znam da zvucim mozda i ludo ali momak je fakat dobar, proslogodisnja povreda ga je malo zeznula ali i to je proslo. Neka malo Dzeko i Ibisevic griju klupu i onako nemamo sta zijaniti.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2015, 19:13

Ibisevic, Hajrovic, Vrancic, Salihovic na klupi danas, Bicakcic jedini igra. :crazy:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 feb 2015, 19:36

Goalgetter je napisao/la:Ibisevic, Hajrovic, Vrancic, Salihovic na klupi danas, Bicakcic jedini igra. :crazy:
Za Salihovica mi razumljivo jer nije on bas igrac za dvije utakmice u tri dana,vjerujem da ce uci.
Ova trojica vec ozbiljno zabrinjavaju.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 04 feb 2015, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 feb 2015, 19:38

Jos malo, jos malo.

Pljus, pljus, pljus.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 feb 2015, 19:57

Za Salihovica sam napisao na njegovoj temi, Vrancic tesko da je igrac za bundeslige i to ce se brzo pokazati, nesto slicno Medunjaninu.
Ibisevic je u losoj formi, vraca se nakon povrede, ali on je iskusan i kvalitetan i do kraja sezone ce se , po mom misljenju, izboriti za mjesto startera.
Hajrovic je jos uvijek nepoznanica, vidjecemo do kraja sezone je li problem prilagodjavanja ili je taraba.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2015, 20:12

Nasi igraci u BL su na aparatima. Osim vjecnog kapitena naravno, i Bicakcica koji je grozan za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 05 feb 2015, 08:27

dobro gdje si ti procitao da mu treba biti uloga da spusta loptu ? ja kazem da bi nam u izraelu tako donio pobjedu a ne da to treba da radi oci moje lijepe.

ko je gledao utakmicu, a valjda svi jesmo , primjetio je da se tri krilna igraca sudaraju i da upravo fali razbijac u samom spicu tipa dzeke ..........ili djurica .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 18 gostiju.