Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Veceras Stivi igra 700-tu utakmicu za klub 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
po mogucnosti acestream ako imaBelieve je napisao/la:Ljudi,postavljajte linkova
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
http://livetv.sx/eventinfo/287220_bolton_liverpool/" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/140535" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://899d52357bde318710993a291c91ac0a9234e695" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://b851f05f54cd37d55a6f40f9dfcf8b75fb2fd6fd" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/143156" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/140535" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://899d52357bde318710993a291c91ac0a9234e695" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream://b851f05f54cd37d55a6f40f9dfcf8b75fb2fd6fd" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/143156" onclick="window.open(this.href);return false;
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Velski Xavi je tu. Pobjeda je neminovnost 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
to topnice 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Decki daj ako ko ima normalan link da postavi,ovi svi moguci koce.Ne mogu vidjeti normalno dva dodavanja. 

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
http://www.ifeed2all.eu/watch/317966/1/ ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;EdoMajka je napisao/la:Decki daj ako ko ima normalan link da postavi,ovi svi moguci koce.Ne mogu vidjeti normalno dva dodavanja.
Slika nije bajna ali ne koci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.rojadirecta.me/goto/rivosportt.info/ch8.html" onclick="window.open(this.href);return false;EdoMajka je napisao/la:Decki daj ako ko ima normalan link da postavi,ovi svi moguci koce.Ne mogu vidjeti normalno dva dodavanja.
http://rivks.****/#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ebem ga ja, naši hoće da se ušetaju u gol 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Koji je racku ovim slijepcima od sudija
Prvo 2 čiste situacije sude kao ofsajd pa onda i ovaj faul sad nad Sterlingom

Prvo 2 čiste situacije sude kao ofsajd pa onda i ovaj faul sad nad Sterlingom

Šta rade ovi ćelavi luzeri,telad glupa.
3 ofsajda glupan diže,nijedan nije bio,a sve tri gol-šanse.
2-3 prekršaja nisu svirana što bi žuti kartoni čisti bili,kamera u 43.minuti pokazuje Stevena aludirajući da bi morao porazgovorati sa sudijom kao kapiten.
Nismo loše odigrali.Dobra odbrana,strpljivo u napadu,samo završnica fali,tj. fali Stu.Šteta za stativu.Sad Sturridge će ući da to riješi,neće valjda u produžetke opet

3 ofsajda glupan diže,nijedan nije bio,a sve tri gol-šanse.
2-3 prekršaja nisu svirana što bi žuti kartoni čisti bili,kamera u 43.minuti pokazuje Stevena aludirajući da bi morao porazgovorati sa sudijom kao kapiten.
Nismo loše odigrali.Dobra odbrana,strpljivo u napadu,samo završnica fali,tj. fali Stu.Šteta za stativu.Sad Sturridge će ući da to riješi,neće valjda u produžetke opet

You'll never walk alone.
Joj ofsajda Morena
A što je najjače kaže komentator ispravna odluka suca, pa onda Allen istisnuo Hendu iz postave
Sterling s onom stativom me podsjetio na Suareza, baš u njegovom stilu

A što je najjače kaže komentator ispravna odluka suca, pa onda Allen istisnuo Hendu iz postave

Sterling s onom stativom me podsjetio na Suareza, baš u njegovom stilu

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Kako dosadno poluvrijeme.Da Sterling nije pogodio onu stativu zaspo bi.Treba Stu uci da rijesi ovo,ovi nasi se boje osutati sa 16. I mislio sam da je Markovic brzi,onaj lijevi bek ga ubi,ne moze mu nista.
Desna strana katastrofa, jadni Moreno čitavu lijevu pokriva, trči ko konj. Marković i Lallana krompir.
Kad' vidim Allena želudac mi se okrene za 360 stepeni. Mignolet i odbrana
Kad' vidim Allena želudac mi se okrene za 360 stepeni. Mignolet i odbrana

At the end of the storm there's a golden sky..
Markovic jeste brz igrac, ali samo pocetno ubrzanje mu je ispod nivoa, izuzetno neagilan igrac za svoju gradju. On i Lallana nista za sada ne nude u napadu, a ni u odbrani, kojoj i nisu toliko potrebni veceras.
A sudije ocigledno ne znaju bas sta rade.
Bolton nece dati gol, ukoliko ga mi sami sebi ne damo. Dakle jedina dva pitanja ovde jesu, ko ce prvi dati gol iz naseg tabora, i u ciju mrezu.
A sudije ocigledno ne znaju bas sta rade.
Bolton nece dati gol, ukoliko ga mi sami sebi ne damo. Dakle jedina dva pitanja ovde jesu, ko ce prvi dati gol iz naseg tabora, i u ciju mrezu.
a pa decu ti ćelavu
Moze se svirati i ne mora
Sad sve u napad

Sad sve u napad
Osjecao sam da ce nam ga dati ovaj sa Islanda 

Ovo je urota neka.Nema smisla ni igrati,svirat će im još jedan.
Kontakta nije bilo,a sviran je penal.
Kontakta nije bilo,a sviran je penal.
You'll never walk alone.