Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Preview for developers
dobije prije apdejte, ne moras cekati na nokiju da izbaci
https://dev.windows.com/en-us/develop/devpreview
dakle, registrujes se kao dev, sa svojim primarnim racuno, zapravo samo uneses taj svoj e mail i on te "aktivira" kao developera, i onda skines tu aplikaciju, u njoj odradis po postupku, kad to odradis odes u settings i čekiraj apdejt
ima dosta tih apdejta, pa se zna malo oduziti, ali ne moras cekati na denim
inace ako nemas puno stvari na lumiji poslije tih apdejta preporucio bih ti hard reset jer si propustio dosta toga, mada i ne moras
dakle, registrujes se kao dev, sa svojim primarnim racuno, zapravo samo uneses taj svoj e mail i on te "aktivira" kao developera, i onda skines tu aplikaciju, u njoj odradis po postupku, kad to odradis odes u settings i čekiraj apdejt
inace ako nemas puno stvari na lumiji poslije tih apdejta preporucio bih ti hard reset jer si propustio dosta toga, mada i ne moras
Šta sve donosi ovaj denim ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Preview for developers
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nije bas uvijek tako. Ja sam Denim dobio tek u petak (30.01.) nakon sto sam napravio hard resetQUARESMA 18<<< je napisao/la:Preview for developers

Za Cyan sam isto jako dugo cekao prije nego li sam dobio update..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja dobio update prije ne znam ni ja 2 mjeseca mozda i prije sto donosi denim sada, cak mi i pise denim u postavkama, a samo ne radi lumia 5 kamera
pfd uvjek prije dobiju apdejt, ne znam koji je kod tebe telefon ali l920 i 1020 za nase trziste jos nisu dobili denim update
ja cekam ovaj windows 10 yebemu sto nas microsoft zeza, moram hard reset opaliti, mrsko mi brisati ove aplikacije jednu po jednu
pfd uvjek prije dobiju apdejt, ne znam koji je kod tebe telefon ali l920 i 1020 za nase trziste jos nisu dobili denim update
ja cekam ovaj windows 10 yebemu sto nas microsoft zeza, moram hard reset opaliti, mrsko mi brisati ove aplikacije jednu po jednu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je Cyan još uvijek isto. Mada mi i nije stalo toliko do tog Denima, čisto sumnjam da pravi neku drastičnu razliku.
Ekipa, imam u planu kupiti lg l3 32G,vase misljenje i mozda preporuka za neki drugi!!!
Same preporuke, uzimaj i uzivaj, neces se pokajati sekundu jednu, sretnofillip je napisao/la:Ekipa, imam u planu kupiti lg l3 32G,vase misljenje i mozda preporuka za neki drugi!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ok druze,hvala punotreci je napisao/la:Same preporuke, uzimaj i uzivaj, neces se pokajati sekundu jednu, sretnofillip je napisao/la:Ekipa, imam u planu kupiti lg l3 32G,vase misljenje i mozda preporuka za neki drugi!!!
Druze ja kontam g3 ne l3, oprosti zaletio sefillip je napisao/la:Ekipa, imam u planu kupiti lg l3 32G,vase misljenje i mozda preporuka za neki drugi!!!
koliko novaca je l3?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako misli na g3 onda moja preporuka, sa l3 nisam radio tako da ako sam se ja zaletio oprastajte miR32 je napisao/la:Ma i on misli na taj
ako je on jbg ima preporuku

Lg g3
najbolji izbor trenutno od ovih flagship uredjaja
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
LG G2 od ovih polovnih.madridist je napisao/la:Lg g3

zelim da kupim sebi iphone 5 sim otkljucan,koja mu je realna cijena ? I kakva je razlika izmedu sim free i x-sim...mane prednosti
550-600 je otključan u dobrom stanju, i obavezno taj kupi.faruk26 je napisao/la:zelim da kupim sebi iphone 5 sim otkljucan,koja mu je realna cijena ? I kakva je razlika izmedu sim free i x-sim...mane prednosti
X-sim je posebna kartica koja otključava telefon tako da može da radi sa našim karticama, ali zna da donese puno glavobolja, od zajebavanja rominga do podatkovne mreže. Daleko sigurna opcija je dakako sim free
naprijed rejal
X-sim je posebna kartica koja otključava telefon tako da može da radi sa našim karticama, ali zna da donese puno glavobolja, od zajebavanja rominga do podatkovne mreže. Daleko sigurna opcija je dakako sim free[/quote]
ee hvala ti...vidim po piku da im se cijena krece izmedu 450 i 600 pa zato i pitam
ee hvala ti...vidim po piku da im se cijena krece izmedu 450 i 600 pa zato i pitam
- Donnie Darko
- Kontakt:
Moj drug prodaje peticu otključanu 580 KM, javi mi se u pp ako si zainteresovan.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel' tebi stigao Lollipopmadridist je napisao/la:Lg g3

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, sirBobbyMoore i 8 gostiju.