HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
ovo im nije trebalo, umjesto spektakla imat će škripu parketa što će itekako više odgovarati Bosni, naši uvijek idu kontra sebe cccc a valjda ce pobjediti ako ništa
derbi je derbi, nikad nema apsolutnog favorita....samo cisto sumnjam da ce ovaj put "studenti" moci iznenaditi "gimnazijalce"...
Treba prekinuti ovu "ligu 6".Dajte ljudima trofej prvaka ,da se troškovi ne nabijaju .Dobro Širokom dobro ovoj ostaloj refuzi 

"Indija,Pakistan..."
Ma bravo momci, svi su odigrali na nivou, kapa do poda! Gledao sam na tv-u, i PRIZNAJEM pogrešio sam u procjeni, mislio sam da će biti manje još ljudi, al nebitno! MISLIM DA SMO POKAZALI DA SMO DALEKO ISPRED SVIH!!!! ŠAMPIONI!!!!
-
- Kontakt:
Cestitke,nisam gledao tekmu pa me zanima statistika i kolika je posjeta bila
ja sam unatoc velikom petku otisao na tekmu,stacu,jace od mene
sto se tice tekem,nista ne ocekivano.nije 30 razlike kako sam planirao ali skoro
samo nemogu da vjerujem,znam da giga nema pojma,al opet njegovim ulaskom u igru ekipa drasticno pada...da je nastavio igrat do kraja izgubili bi,iako nisam vido neke velike greske u njegovoj igri ispada da je ona mala kriza uzrokovana gigom...cim je izasao iz igre sve opet doslo na svoje 

Kol'ko je zavrsilo na kraju, ja sam uspio prvo pregledati, poslije sam se sjetio da ima CSI Miami.
Cestitke na pobjedi, nabili ste nam komplex samo takav u zadnjih godinu dana.
Kakav Partizan i Sledeca Sezona
bilo je 2500-3000 ljudi,šta bezveze na gigu frčete,pa vcrs je odigrao solidno,neznam da je ijednu grešku napravio
- Barney Stinson
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Kol'ko je zavrsilo na kraju, ja sam uspio prvo pregledati, poslije sam se sjetio da ima CSI Miami.

a sto reci stvarno nisam ocekivao ovakav rezultat... ali nasi preborbeni, predobri, preagresivni uz bosnu onakvu kakva je bila vcrs... vidim netko je spominjao naletilica u odbrani vcrs jako dobar ali nazalost nema ideje ili nema petlje u napadu ali ja mu vcrs nemam sto zamjeriti... štembo ne znam sto bih rekao za njegovu igru vcrs, jednostavno odlično... malo mi žao što čolak i petkovic nisu ulazili vcrs ali eto sto je tu je... i jos da napomenem iako se to zna odavno mali ramljak veliki potencijal...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Što dodatiKošarkaška lekcija na Pecari
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz BiH:
Piše: M. Skaka
Petak, 02.04.10. 22:11.
Ni najveći optimisti nisu vjerovali da će se indisponirana Bosna uspjeti vratiti u utakmicu kada je, pet minuta prije kraja, bordo tim uspio spustiti prenost domaćina na 12 poena, a sve iluzije razbijene su povratkom sjajnog Chestera Masona sa kojim Široki serijom od 14:2 vraća stvari na svoje mjesto i ulazi u mirnu završnicu za konačnih 104:77.
Bosnaskohercegovački košarkaški Classico donio je sve samo ne uzbuđenja. Blijeda i nezainteresovana Bosna nije ni u jednom segmentu igre mogla parirati raspoloženim Širokobriježanima, pa će početnih 0:2, ostati ubilježeno kao jedino vodstvo Sarajlija u večerašnjem susretu, a taj 1. minut jedini period utakmice u kojem su se navijači Bosne mogli nadati uzbidljivoj utakmici, ali i napetom raspletu Lige 6 i povratku titule u vitrine na adresi Hamze Hume 2.
Prvi minut Sarajlijama, ali ostatak susreta u potpunosti je pripao Širokobriježanima koji su bili bolji u svakom segmentu igre i potvrdili da su prvi favorit za osvajanje još jedne titule. Već u prvoj četvrtini, prvenstveno preko nezaustavljivog Grgata, Široki je serijom 10:0 za 12:2 stigao i do dvocifremene prednosti koju gosti više nisu uspjeli umanjiti. Centar domaće ekipe do kraja susreta ostao je nerješiva enigma, a podatak da su već u prvoj četvrtini imali omjer skokova od 9:2 govori koliko su Hercegovci bili nadmoćni pod koševima.
Ni u nastavku slika na terenu nije se mijenjala. Domaći su ponuli koš Studenata iz svih pozicija, a uz nepovezanu igru i oslanjajući se na individualne napore, Bosna nije mogla adekvatno odgovoriti. Svoju pobjedu navijači Širokog proslavili su još na poluvremenu uz alley-up Štembergera za Ramljaka za 50:32 na pauzi.
Kao i prve dvije, i treću četvrtinuŠiroki je riješio u svoju korist. Odlučni da isprobaju sve varijante protiv starog rivala, domaći su težište igre izmjestili ispod koševa gdje su imali apsolutni prednost, na vanjsku liniju, a onda pokazali raskoš svojih napadačkih mogućnosti. Iza linije 6’25 tukao je Štemberger, a nije praštao ni Puljko, pa je i pored donekle boljeg napadačkog učinke Bosne, prednost dodatno porasla na +20 na isteku trećeg perioda (74:54).
Tek u posljednoj dionici, domaćini su spustili pritisak, a Bosna se uspjela trzuti i doći na zaostatak od “samo” 12 poena. Međutim, svjesni da smo još u ranoj fazi takmičenja u Ligi 6 i da visoka pobjeda može značiti mnogo na kraju, Širokobriježani su dodali gas i pokazali ko je gospodar na Pecari. Za samo dvije minute napravili su seriju 14:2 za 94:70, ali ni to nije bilo dosta pa su natavili rešetati koš Bosne. Uz posljednji zvuk sirene na semaforu je stajalo 104:77 što je i objektivan omjer snaga večerašnjih protivnika.

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
pa to i kazem,nisam primjetio velikih gresaka,jedna mala bila ispravio se,i jednom ga je sudac izvuka(nisam siguran da je bio faul)...ali opet kad je bio u igri bosna vise nego prepolovila nase vodstvo...to mi nije jasnoDabar je napisao/la:bilo je 2500-3000 ljudi,šta bezveze na gigu frčete,pa vcrs je odigrao solidno,neznam da je ijednu grešku napravio

dobar si ti ja sam nakon par minuta utakmice ugasio TV dosao ovdje cestitao ljudima i bavio se pametnijim poslom... necu ja vise gubiti zivce zbog njih...The Game je napisao/la:Kol'ko je zavrsilo na kraju, ja sam uspio prvo pregledati, poslije sam se sjetio da ima CSI Miami.
You are someone else I am still right here
Pa eto sta da ti kazem, onako nije losa epizoda bila. Horatio se opet mota oko one Julije, mescini da je hoce zeniti, a onu doktoricu ocerali.Barney Stinson je napisao/la:The Game je napisao/la:Kol'ko je zavrsilo na kraju, ja sam uspio prvo pregledati, poslije sam se sjetio da ima CSI Miami.
Kakav Partizan i Sledeca Sezona![]()
jel bilo stogod zanimljivo...
![]()
a sto reci stvarno nisam ocekivao ovakav rezultat... ali nasi preborbeni, predobri, preagresivni uz bosnu onakvu kakva je bila vcrs... vidim netko je spominjao naletilica u odbrani vcrs jako dobar ali nazalost nema ideje ili nema petlje u napadu ali ja mu vcrs nemam sto zamjeriti... štembo ne znam sto bih rekao za njegovu igru vcrs, jednostavno odlično... malo mi žao što čolak i petkovic nisu ulazili vcrs ali eto sto je tu je... i jos da napomenem iako se to zna odavno mali ramljak veliki potencijal...

Ja vam kazem, nemate se sta cuditi vise ovim velikim pobjedama, u ove dvije zadnje tekme do izrazaja dolazi gore navedeni komplex. Nasi skinu gace prije pocetka, a onda ih samo Grgat i Mason nag.uze

EDIT fera, ma nisam se ni ja nervir'o, poraz je bio ocekivan i s moje strane, uprkos onom svom mom optimizmu prije pocetka ove lige.
- Barney Stinson
- Kontakt:
zajeban lik horatio
a neznam ti ja jednostavno nisam mislio da ce biti ovako veliki rez. nadao sam se jesam tko normalan ne bi... ali nema uopće neke želje u ekipi bosne... nema dovoljno riješenja u napadu, nema akcija... o odbrani da i ne govorim...

a neznam ti ja jednostavno nisam mislio da ce biti ovako veliki rez. nadao sam se jesam tko normalan ne bi... ali nema uopće neke želje u ekipi bosne... nema dovoljno riješenja u napadu, nema akcija... o odbrani da i ne govorim...
19 - ђ - 11
dobra posjeta s obzirom na okolnosti, 3000. dobismo ih lakse nego se ocekivalo, ekipa je pokazala moć ,zajednistvo i veliku zelju, svaka cast! s ovakvim zalaganjem titula nebi smjela izostat....
bas me zanima kakav ce otpor pruziti igokea u utorak, bosna nije danas nista pokazala
bas me zanima kakav ce otpor pruziti igokea u utorak, bosna nije danas nista pokazala
Ma dobijamo igose bez problema!york je napisao/la:dobra posjeta s obzirom na okolnosti, 3000. dobismo ih lakse nego se ocekivalo, ekipa je pokazala moć ,zajednistvo i veliku zelju, svaka cast! s ovakvim zalaganjem titula nebi smjela izostat....
- Barney Stinson
- Kontakt:
Samo mason 16 koševa, 7 asistencija i 7 skokovaBarney Stinson je napisao/la:zna li netko stat. da napise...
Sve cestitke na dobroj ili odlicnoj igri ,,,ovu ekipu treba zadrzati jer za te pare je tesko ovakve momke ponovo sastaviti i uigratii ...Onom penzioneru Grgatu nemoze niko nista ,samo ga je Maric zaustavio ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.