Sao Paolo je tek krajem februara, dakle, ovo nista ne vrijedi. Da je naredne sedmice, prolazak u polufinale Zagreba bi ga postedio kvala. Dobio bi SE.HeraklitMracni je napisao/la:Sigurno je mislio na prvi Set , stvarno je baghdatis loše igrao i udarao , dzumi igra i u Acapulcu ATP 500 to je iza 250 -tke 3 alternativa , e da vam objasnim , ako sutra dzumi pobijedi igrat ce direktno u sao Paolu a ako izgubi igrat ce chellenger pa onda 250 i Argentina 500 pozdrav
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sao Paolo je sljedeće sedmice.
Ako bude u petak igrao logično je da ne može stići na kvale Sao Paola. Ali valja prvo sutra pobjedit.
Ako bude u petak igrao logično je da ne može stići na kvale Sao Paola. Ali valja prvo sutra pobjedit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ovaj slijedeću sedmice mislim da je u Brazilu ATP 250
Challenger ide sljedece hefte...tesko on preko GGLa moze u dvorani...morao bi se ovaj bas zestoko izglupirati 
jedina je nada da se mec igra u Zagrebu, gdje je uvijek bilo svakakvih rezultata
jedina je nada da se mec igra u Zagrebu, gdje je uvijek bilo svakakvih rezultata
Promaklo mi da je next week ali rules are rules, Bugojanac. Niko te u ATP ne pita da li mozes stici. Igras u petak a kvale su u subotu, dakle njemu treba plasman u semifinal da dobije SE.Unofficialpage je napisao/la:Sao Paolo je sljedeće sedmice.
Bas je spora ova podloga na centralnom terenu...
Sutra u 14:15 meč, prenos na Areni

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moram nekako ne otići u školu.shminka je napisao/la:Sutra u 14:15 meč, prenos na Areni![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Moram nekako ne otići u školu.shminka je napisao/la:Sutra u 14:15 meč, prenos na Areni![]()
![]()
Rijetko se dešavaju ovakvi mečevi naših tenisera.
blago tebi pa ides u skolu, da se meni vratiti u te dane
nego sutra radno do 3, valjda uspijem vidjeti kraj i novo slavlje dzumhura
Ma kakva škola...ako ne budeš ovdje da komentarišeš meč, dobijaš minusUnofficialpage je napisao/la:Moram nekako ne otići u školu.shminka je napisao/la:Sutra u 14:15 meč, prenos na Areni![]()
![]()
Rijetko se dešavaju ovakvi mečevi naših tenisera.
-
thelightblue
- Kontakt:
Damira vec nema na listi za Sao Paulo, rekao sam svima da igra Santo Domingo (5. nosilac), nakon toga Rio 500 (kvale ili glavni turnr - 5. alternativa) i Buenos Aires 250 (vjerovatno glavni turnir - 3. alternativa trenutno, ali su 2 "special exempt" mjesta, tako mozda reci da je 1. alternativa)
Logicno, bolje vrabac u ruci, nego ptica na grani.thelightblue je napisao/la:Damira vec nema na listi za Sao Paulo, rekao sam svima da igra Santo Domingo (5. nosilac), nakon toga Rio 500 (kvale ili glavni turnr - 5. alternativa) i Buenos Aires 250 (vjerovatno glavni turnir - 3. alternativa trenutno, ali su 2 "special exempt" mjesta, tako mozda reci da je 1. alternativa)
Nego, ti si, ako ne Damir, onda bar Zlatan!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naše u FED cupu
Anita Husarić - Anett Kontaveit (WTA 173) 7-6(6),4-6,2-6
Mimi izgubila 1. set od Kanepi 5-7.
Valjda je ovdje trebao da bude stream ali nema ga.
http://m.tv.delfi.ee/tv-live/" onclick="window.open(this.href);return false;
Anita Husarić - Anett Kontaveit (WTA 173) 7-6(6),4-6,2-6
Mimi izgubila 1. set od Kanepi 5-7.
Valjda je ovdje trebao da bude stream ali nema ga.
http://m.tv.delfi.ee/tv-live/" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Hehe, ne, samo vidim ko gdje igraBiki je napisao/la:Logicno, bolje vrabac u ruci, nego ptica na grani.thelightblue je napisao/la:Damira vec nema na listi za Sao Paulo, rekao sam svima da igra Santo Domingo (5. nosilac), nakon toga Rio 500 (kvale ili glavni turnr - 5. alternativa) i Buenos Aires 250 (vjerovatno glavni turnir - 3. alternativa trenutno, ali su 2 "special exempt" mjesta, tako mozda reci da je 1. alternativa)
Nego, ti si, ako ne Damir, onda bar Zlatan!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mimi izgubila od Kanepi 5-7 / 1-6. Prvi poraz naše FED Cup reprezentacije.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ispade prvi nosioc Ivo,po meni je to iznenadjenje,hajde sutra aBd i treci nosioc nek ispadne,a Damir neka odigra mec zivota,rece neko da je na Areni prijenos ,koja Arena 1,2,3ili 4?
JBG,ja imam samo Arenu 1,nadam se da ce biti na netu nesto!shminka je napisao/la:2
Drugi meč na glavnom terenu, napokon i da ga gledamo malo, pa kako god prošlo 
http://tenis.datacumulus.org/FileReposi ... 1423072993" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tenis.datacumulus.org/FileReposi ... 1423072993" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci bit ce stream sigurno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.