Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ajax
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ajax » 04 feb 2015, 00:57

Cautinho je napisao/la:Kad Edin završi svoju karijeru,pored imena će mu pisati : "Čovjek koji je mogao više."
Sve napisano u jednoj recenici. Svaka cast :thumbup: :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 feb 2015, 01:00

Edin Džeko bio bi pravi nasljednik Raula Tamuda :bow:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 feb 2015, 01:16

Sheyi je napisao/la:Slažem se da bi Espanol bio najbolja opcija za našeg Sarajliju Edina :tokralju: :tokralju: Espanol ima izuzetno jaku ekipu u ovom trenutku, samo im fali jedan vrhunski napadač, a to je naš Džeko, i mogu napasti ligu i kup u narednoj sezoni, a one anam biti ravnopravan kandidat da se popnu na krov Evrope. :hmmmmm: :tokralju:
De la Penja vec brusi krampone na kopackama, kao da su dijamanti, specijalno za naseg Edina.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 04 feb 2015, 15:10

Ajax je napisao/la: Sta je Krmpotichu ti dolazis samo kada se kritikuje neki nas igrac. Dzeko, Pjanic nema te kada se pisu pohvale, zanimljivo. :hmmmmm: Mada moram priznati da se ne slazem sa 90% tvojih postova ( posebno kritike oko Pjanica ) a ovo si pogodio da je glupost da je eto Dzeko ispratio Teveza i Negreda a ljudi starteri, Tevez prvo ime Juventusa. Doduse Balotelli je kreten tako da on ce svakako sam sebi unistiti karijeru to je posebna kategorija i to se ne broji. I poslje ove sezone kada Jovetic potpise za Juventus ili slican klub gdje ce imati bitnu ulogu napisat ce i da je ispratio Jovetica, vec vidim.
Nema ja nista protiv Džeksona, dapače najveći Bosanski sin i napadač kakvog Bosna nikada nije imala. Glad za novcem i pičić u očima ga je dovela do toga da je grohno ko kauč :zviz: Nije ni 50% onog igrača koji je igrao u Wolfsburgu :wtf:

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 15:52

Kakav Espanjol ljudi dragi komunalno im prijet za vodu..

Javna je tajna koliko seik Mensur voli i postuje naseg Dzeku.
Dzeko kad zavrsi karijeru nogometnu u M.City, njega ceka fotelja odma kraj seika Mensura.

Pljus, pljus, pljus.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 04 feb 2015, 16:10

Drago mi je što sve više i više forumaša uviđa da bi upravo prelazak u Espanjol bio dobitna kombinacija za Edina. Mlada i potentna ekipa sa četiri-pet veterana u ekipi, dakle pravi spoj mladosti i iskustva, predvođena renomiranim trenerom i velikom navijačkom bazom, te jasno izraženom ambicijom da se vine u vrh prvo španskog a onda i evropskog fudbala, bi svakako pravi izbor. A ovi što sumnjaju u finansijske moći Espanjola, samo da kažem da koliko sam ja upoznat, jedan arapski šeik je vrlo zainteresovan za ulaganja u Espanjol. A i stil igre koju Espanjol gaji već decenijama, u poptunosti bi odgovarao Edinu.

Edine, ne razmišljaj, nego na ljeto put Španije.....

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 feb 2015, 16:18

e' cuj Espanyol :lol: :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 16:23

Nerminovic je napisao/la:e' cuj Espanyol :lol: :facepalm:
Nemaju ljudi za vode, tople vode a kamoli :kafa:

Pljus, pljus, pljus.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 feb 2015, 16:28

Ovu temu treba zatvoriti.
Edin vjerovatno mnogo zna sam, bez drugih, ali tu su njemu i familija i menadzeri i sve te osobe iz svijeta fudbala... I gle cuda, Edin produzio ugovor. Cude se ovi koji su ga selili u 20 klubova. :crazy:

Sad par forumasa hoce da dokazu kako je pogrijesio. Lome se ljudi. Eto oni bolje znaju. :facepalm:

Smarate stvarno. Kakve gluposti!

Edine, sve najblje tebi i tvom klubu. Podrška 100% od mene i ako Bog da, opet dignes trofej prvaka Engleske.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 feb 2015, 16:34

Eto ljudi izgleda svi nenormalni po ovom iznad.

Evo Schürrle izjavi prije neki dan da nije bio sretan medju plavima jer mu je pritisak predstavljalo da nikada nije mogao igrati za prvih XI konstantno i da nije sretan bio zato sto nije igrao redovno.

Pod uvjetom da je igrac normalan, ne moze biti zadovoljan (sretan) ako ne igra, tacka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 feb 2015, 16:44

Neshvatljiv mi je svako ko zeli nekom drugom odlucivati kako treba da zivi i gdje treba da radi i sta ga to treba ciniti sretnim. Zaista su mi takvi ljudi neshvatljivi.

Naravno, ovdje su neki htjeli da odlucuju i kakvu djevojku treba da ima, gdje treba ici na odmor... :crazy:
Kakav narod. :mrgreen:

Edin je odlucio tako i ja postujem njegovu odluku. Ako je promijeni, i to cu postovati. Njegov zivot.
THE END!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 feb 2015, 20:21

Suza i suza cemo mi proliti dok docekamo napadaca kao sto je bio Dzeko.
Ljudi se igraju menagera pa spominju neke prdimahovine od klubova kao moguce destinacije Edina.
Covjek je clan jedne top svjetske ekipe i ljudi mu predlazu da ide u neki klub gdje mu nije sigurno ni da ce izboriti evropu jer eto korak nazad mu je u zivotu ako ostane u City-u gdje ce u koliko odradi ovaj ugovor do kraja postati jedna od legendi ovog novog "arapskog" Manchestera.Isto tako ima zagarantovanih evropskih takmicenja i sijaset utakmica u okviru engleske lige i ostalih kupova.Cijeni ga trener,cijene ga navijaci,seik ga voli,on dobro zaraduje,ne igra onoliko koliko bi mi to zeljeli ali igra pocesto opet i u nemalom broju utakmica je spasavao dupe svog tima.

U kakvim vi filmovima zivite kad je vama vracanje na pravi put prelazak u Valenciju,Espanyol,Romu i slicno.To ce znaciti da je njegova karijera posla silaznom putanjom.Treba da ostane u City-u,jos jedan ugovor odradi i niko te nece pitati kako si igrao u nekoj utakmici il koliko si minuta igrao nego koliko imas trofeja i sta si ostavio iza sebe a Edin je ostavio mnogo rekorda i golova.

Na pocetku polemike oko teleceg pogleda Safeta sam bio veliki protivnik istog i kroz prizmu panja sam gledao i Virtuala jer ga je branio(boze sacuvaj) ali se nekako sa teme na temu cini da je ovaj lik mozda i jedan od najrealnijih ovdje na forumu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2015, 23:07

DonCorleone je napisao/la:Eto ljudi izgleda svi nenormalni po ovom iznad.

Evo Schürrle izjavi prije neki dan da nije bio sretan medju plavima jer mu je pritisak predstavljalo da nikada nije mogao igrati za prvih XI konstantno i da nije sretan bio zato sto nije igrao redovno.

Pod uvjetom da je igrac normalan, ne moze biti zadovoljan (sretan) ako ne igra, tacka.
Moracu se sloziti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2015, 02:39

Sabinho je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Eto ljudi izgleda svi nenormalni po ovom iznad.

Moracu se sloziti.
osim ako nisi Bosanac tad za pare možeš pjevat i himnu Katra sa šeikovima

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2015, 13:37

http://sportsport.ba/ino_fudbal/pellegr ... ine/152697" onclick="window.open(this.href);return false;

Nek te ovako yebu i ponizavaju, nije mi zao sekunde, sam si kriv.
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 feb 2015, 13:39

u normalnim okolnostima, njegov ego ovo ne bi podnio i prilično sam siguran da bi tražio transfer na ljeto, al' pošto je lova u pitanju :silent:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 feb 2015, 13:41

E ovo nisam ni ja ocekivao ni pod tacku razno. Mislim da je sad sve jasno bar ovo dezurni "strucnjaci" iz izvrtaci cinjenica nece moci nikako da izvrnu i objasne na neki samo njima svojstven i jasan nacin. :thumbdown: :thumbdown: Umjesto da su davno shvatili da je bolje za igraca da zamjeni klub kao sto radi velika vecina vrhunskih igraca i to poslje prve lose sezone. Ovo je katastrofa, bez komentara.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 feb 2015, 13:43

Samo još jedna potvrda da je vrijem da se na ljeto seli u espanjol. Edine, plavo-bijeli dres te željno čeka.

P.S

Da li se neko sjeća da li je ovaj smiješni portal ikada objavio pozitivnu vijest o Edinu

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 05 feb 2015, 14:02

vecina tekstova britanskih medija su teske lazi u zelji za senzacijom!

nevjerovatno je koliko engleski mediji vrse pritisak na upravu citya i usmjeravaju javnost stalnim plasiranjem kroz medije informaciju o edinu dzeki (najbolja zamjena, seoba iz kluba u klub, vjecna klupa, nezadovoljan statusom, ispao iz tima, seoba na tribine itd...itd...)
od prvog dana je u nemilosti medija, ismijavan i osporavan. a on je prvi uspio u 4 komada zabiti na jednoj utakmici, direktno ucestvovao u donosenju titula na etihad, zabijao najvaznije golove, igrac sa najvise postignutih golova u gostima...itd...itd...

volio bih vise nego ista da napusti taj prokleti otok i ode negdje gdje ce vec u narednoj sezoni biti u vrhu liste strelaca i u direktnom sudaru sa cityem zabiti im golove koji ce im presuditi u grupnoj/eliminatornoj fazi.

nije mu nikako lako. ne daj se edine!!!
:bih: :bih: :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2015, 14:08

Bitno je da ga navijači Cityja gledaju kao Božanstvo, a medijskih špekulacija je uvijek bilo i biće ih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.