Tesko je bilo sta rec suzdrzat se

... Hajde sa se evo pokusam sabrat pa napisat sta ...
Ovo je haos ne mogu da vjerujem dalje sta se desava najmanji problem je izgubit ali ne stvorit jedan jedini zicer jednu jedinu kako treba sansu sa igracem vise i to tacno 30 minuta smo imali igraca vise mi nismo stvorili SANSU o golu da ne pricam ... Kloppa volim ko da mi je clan porodice i to prvog koljena kleo sam se u njeg podrzavo skoro svaku odluku njegovu procitao njegovu knjigu 2x ali dragi Jurgene ovo je KRAJ ! Ne mogu vjerovat da ovo izgovaram a jos vise da to zaista i mislim ali ovo je KRAJ ...
Presvise je ova ekipa postala bliska od rukovodstva do igraca pa nadalje ... Skoro je to Hitzfeld objasnjavao kako je imao isti problem u Bayern gdje je sa Effenbergom sjedio pio jeo grlio se pjevao i s nekim drugim igracima i onda ih jednostavno radi tog " drugarstva " nije mogao izbacit iz ekipe cak iako su katastrofalno znali odigrat ...
Klopp Zorc Watzke su 3 najbolja jarana koji non stop zajedno sjede druze se a slicno nesto je i u ekipi Klopp je sa svima dobar bojim se da je mozda izgubio autoritet

... Isto tako ovaj fudbal koji prikazujemo je JEDAN tokom pripremnih utakmica mi to takodje zapalo za oko mi Dusseldorfa nismo mogli dobit sa drugim ekipama takodje JEDVA dobijali i to po 1-0 ... Jednostavno ofanziva je jedna i vise nego jadna smjesna nema ideje ne znaju igraci sami sta da igraju nisam vidjeo ni jedan jedini dupli pas lijep potez igru preko krila bilo sta pozitivno da se vidi da bi se moglo rec dobro je evo napredka ne tog nema nit ce bit dok je tu Kloppo i Buvac

...
Doslo je do nekih ogromnih problema u ekipi u klubu nesto se opasno poje.balo ... Nista ne pase nista ne ide transferi se fulaju igraci se gube a slag na tortu i Klopp je pogubio konce ... O igracima nemojte uopste diskutovati to je sad smjesna i glupa prica vjerujte mi da smo imali danas Messia ne bi pobjedili jer i on bi se utopio u ovaj ocaj ... EKIPA JE MRTVA !!! Kampelu nije dugo trebalo da se utopi u ovaj ocaj na izrazu lica svih igraca se vidi da ne vjeruju ni u sebe ni u ekipu ni u koncept pogubljeni a svemu tome kriv je Kloppo i Buvac

... Tesko mi je ovo rec al nazalost tako je i jedan jedini kriac svega ovog jeste Klopp i njegova desna ruka Buvac ... Ispuhali su kao Bilderi koji prestanu uzimat preparate ...
Mi imamo super sastav u to budite uvjereni igraci su dobri ne moguce je da jedan Hummels koji je najtrazeni stoper svijeta LOS ili jedan REUS za kojeg se svi otimaju ili eto i taj CIRO Immobile po kojem se po najvise pljuje momak je ljudi bio prvi strijelac SERIE A nije bio TEVEZ ni bilo ko drugi vec CIRO sa TORINOM jeb.enim TORINOM nemojte pljuvat ni po KAGAWI ni po SAHINU ni po jedno jedinom igracu do njih nije ... Ne moze bit da je 25 igraca lose da ni jedan jedini nije u formi a do juce zarili palili gazili tabali znaci ne moze bit 25 ljudi lose ... Kratko jasno dok je bilo sistema koncepta i dok je to funkcionisalo islo je gazilo se tabalo se i to je to ... Vatra se ugasila ostalo je samo malo zara zao mi je JURGENA zao jako zao radije bi dao i Hummelsa i Reusa i Ilkaya nego tebe ali nazalost Jurgene do tebe je pogubio si se izgubio se ne zar ne volju nego ideju za necim novim procitana si knjiga a bojim se i da je postovanje od igraca ponestalo isto kao i vjera u tebe ... Zao mi je ovo je tezak dan za svetinju BvB i sve nas navijace ... Sreca pa sledeca utakmica ide brzo ... Valja Freiburgu na megdan koji se raspuco i koji je namucio Gladbach tesko jako tesko

...
Na kraju krajeva moj Jurgene primas oko nekih 6 mio EURA potrosio si na pojacanja preko 60 mio Eura vodis ekipu koja vrijedi preko 300 mio Eura, ali isto tako NEKA NIKO NE ZABORAVI ovo sto je BvB zadnjih 5 godina to je upravo napravio i stvorio KLOPP svojim radom idejama postovanjem zarom !!!
@ Valencia i ostatak poput tebe
Popustite nas molim vas ne doljevajte so na ranu a i komentar za Sahina i Gundogana ti je smjesam pogotov za tvoje godine i iskustvo

....
P.s. Jedina dobra realna opcija za spas je TOMAS TUCHEL !
Udo Lattek neka ti je lahka zemlja legendo uvijek cemo te pamtit veliki covjek a jos veci trener IKONA !!!