FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RiverPlate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RiverPlate » 04 feb 2015, 22:37

RobinHud je napisao/la:Ne rade ostali nista, ljudi pisu sta se suska. M. Siljak je pokucao na puno vrata, pokusavao naci sponzora, idu price i ljudi pisu sta cuju... Nema te osobe koja nije prenijela pricu rekla kazala, svi se nadaju i to je jednostavno tako. Kada bi ljudi pisali samo sto je 100% onda ova tema bi imala 10 stranica...
Bolje deset dobrih, konstruktivnih stranica, o taktici, igračima, jel' neki fudbaler zapostavljen, šta možemo očekivati od naših momaka na proljeće, jel' ovo najgori Željezničar od rata u igračkom smislu, zašto nemamo više članova, djeca nam se smiju u vezi toga, mene je prvog stid. Svi bi ovdje ginuli za klub a mrsko im dati 20 maraka za članstvo, zašto klub ne poradi kada igramo po gostovanjima da se i tu da neka prilika da se i ti simpatizeri učlane iz Travnika, Viteza, i drugih manjih gradova i mjesta.

Lahko je naglabati i šuplje prosipati, ja kad uđem ovdje isto da čitam Ekspres, Svet Plus i ostala sranja.
Grbavica naš je Hram!!!

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 04 feb 2015, 22:43

RiverPlate je napisao/la:
RobinHud je napisao/la:Ne rade ostali nista, ljudi pisu sta se suska. M. Siljak je pokucao na puno vrata, pokusavao naci sponzora, idu price i ljudi pisu sta cuju... Nema te osobe koja nije prenijela pricu rekla kazala, svi se nadaju i to je jednostavno tako. Kada bi ljudi pisali samo sto je 100% onda ova tema bi imala 10 stranica...
Bolje deset dobrih, konstruktivnih stranica, o taktici, igračima, jel' neki fudbaler zapostavljen, šta možemo očekivati od naših momaka na proljeće, jel' ovo najgori Željezničar od rata u igračkom smislu, zašto nemamo više članova, djeca nam se smiju u vezi toga, mene je prvog stid. Svi bi ovdje ginuli za klub a mrsko im dati 20 maraka za članstvo, zašto klub ne poradi kada igramo po gostovanjima da se i tu da neka prilika da se i ti simpatizeri učlane iz Travnika, Viteza, i drugih manjih gradova i mjesta.

Lahko je naglabati i šuplje prosipati, ja kad uđem ovdje isto da čitam Ekspres, Svet Plus i ostala sranja.

Jasno je sta hoces da kazes, slazem se u potpunosti. Ali ovo je javni forum, svi imaju pravo da napisu i kaze sta zele i to je jednostavno tako. Jedni su tu da pljuju, drugi hvale, treci tracaju itd itd... Opusteno i bice ti lakse, svi su tu iz jedne stvari, ljubavi prema Želji.
1921 nastala je ljubav!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 04 feb 2015, 22:47

zeljeznicar1 je napisao/la:Izgleda da je nekima bolje da se ode npr.Rovinj i igra sa jacim protivnicima iako će vrijeme
Biti nikakvo i sto bi pola vremena prošlo ni u šta.Trenirali u nekim salama ko
Ne znam koje godine kada je kiša padala cijelo vrijeme i tereni bili užasni.
Dok u Međugorju imaš sve uslove za rad,protivnike koliko toliko dobre, tj.dovoljne
Za uigravanje za lige.Bitno je samo da igrači nabiju fizičku spremu a igra će doći sa vremenom.
Ma brate isti ti bi srali o necemu drugom sve i da smo otisli u Rio dva mjeseca na pripreme i da smo igrali pripremne sa Fluminenseom i Vasco da Gamom... vazda ima njaketora... opusteno samo... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Rios

Post Postao/la Rios » 04 feb 2015, 22:50

Sto se tice one price oko priprema,da i ja napisem neki svoj stav o tome..Kamo srece da smo mogli otici negdje u toplije krajeve gdje bi imali jake provjere,ali relanost je takva kakva je..Ionako je puno bitnije kako ces ti te pripreme obaviti nego gdje ces ih obaviti..Isli smo mi i u Njemacku za vrijeme Hotica pa nije bilo neke spec. koristi..Uvjeren sam da u Medjugorju Oda ima sasvim korektne uslove da ekipu,prije svega,dobro fizicki pripremi a to je osnov za bilo kakav dalji rad..Pa i te prijateljske utakmice nisu lose bile,dovoljno da se vidi gdje smo i s cim raspolazemo..Ekipa je manje-vise ostala ista,bar njen kostur, tako da ne mora nesto pretjerano raditi na uigravanju novajlija..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 feb 2015, 23:03

opet cu reci, medjugorje je najbolji kompleks u bih sportski, a jedan od najbolji u regiji, sve dole imaju, i terene i teretane i bazene itd...

ne kontam odkud sad da ne valja dole toliko, a i dosta vaznije je kako ce se pripreme odradit, treba imat povjerenja u odovica ;)

i za dadu, nije mi jasno kakve se gluposti pisu, momak je jedan od najtalentovanijih igraca lige, izuzetno dobar tehnicki i pametan igrac, npr. amir mu je dosta slican al amir posto je tek u fazonu beton, a dado koji odavno igra i za kojeg je odbijano preko pola miliona € krampa, al jbg uzet je na zub, ništa novo od nas ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2015, 23:06

nemoj samo da je kokot **** ih on...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 04 feb 2015, 23:14

Klub odbio za njega preko milion maraka?

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 04 feb 2015, 23:28

Koliko traje ovo naduravanje oko tog napadaca , ko god da dodje bit ce razocarenje, jer smo svi naspanovani pa kad ispadne da nije Ronaldo onda cemo poceti da kritikujemo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2015, 23:29

KontraNogama je napisao/la:Koliko traje ovo naduravanje oko tog napadaca , ko god da dodje bit ce razocarenje, jer smo svi naspanovani pa kad ispadne da nije Ronaldo onda cemo poceti da kritikujemo.
Ma sta ces bit naspanovan moze bit u rangu Uzelca i Djelmica,nismo na Bingu dobili u petak.Nije vala ni neka potreba ali nadam se da nasi bolje znaju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 04 feb 2015, 23:34

bistrikboy je napisao/la:
KontraNogama je napisao/la:Koliko traje ovo naduravanje oko tog napadaca , ko god da dodje bit ce razocarenje, jer smo svi naspanovani pa kad ispadne da nije Ronaldo onda cemo poceti da kritikujemo.
Ma sta ces bit naspanovan moze bit u rangu Uzelca i Djelmica,nismo na Bingu dobili u petak.Nije vala ni neka potreba ali nadam se da nasi bolje znaju...
Ama bila prica da ce server pasti kad se objavi ime, pa zato.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 04 feb 2015, 23:41

Pitarluk je širi pojam od navijanja za Torpedo. Starija sarajevska raja znaju dobro o čemu se radi. To je posebno stanje svijesti koje nerijetko ne bira na koga će udariti što se može vidjeti nažalost i na našoj temi među "našim". Isto tako starija naša raja su dobro znale neke stvari koje su nespojive sa navijačima Želje. Jedna od njih je bila temeljna, a to je da nema kritike, vrijeđanja, omaložavanja, ponižavanja itd. igrača koji nose Željin dres. Željo nije za svakoga i nikad nije bio mainstream. Ko ovo ne razumije i ne može se sa tim nositi široko mu bilo. Ovo se je decenijama njegovalo na Grbavici kako među igračima tako i navijačima. Jednostavno nije moglo drugačije i moralo se disati kao jedan jer nam nikad ništa nije došlo sa lahke strane niti na lijepe oči. Oda ovo zna i učio je od najvećeg majstora zato ne sumnjam da će učiniti sve što može da ova ekipa ostvari cilj.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 feb 2015, 23:41

Isti taj zbog kojeg bi server pao je tražio 40k eura na ruke, plus plata strašn visoka. a niko ne garantuje da će dati jedan gol na proljeće, tek onda bi osuli paljbu po Klubu. Naša djeca da igraju za 20k km godisnje, a barabama sa strana davat stotine hiljada maraka. Ne ide ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2015, 23:44

Vjeruj da su imali u ponudi vrhunske napadace ali nece da plate onaj ko vrijedi on i kosta.planiraju dovesti kloca samo da popune formu.ukratko.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2015, 23:47

Ako će da popunjavaju nek onda popune sa Mujagićem i Beganovićem. Jeebo ih Kokot!
DRUG NEBI TI PUNCA

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 04 feb 2015, 23:51

pile87 je napisao/la:
Vjeruj da su imali u ponudi vrhunske napadace ali nece da plate onaj ko vrijedi on i kosta.planiraju dovesti kloca samo da popune formu.ukratko.
Pile pita li se Oda išta tu?
Amara mi je samo žao jer sam pretpostavljao da će naši buvljak otvoriti.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 04 feb 2015, 23:56

Nazalost.
Ma nek nadju dobrog veznog to je nama vazno. Jer sa svim ovim dogadjanjima nama ce to sad biti najpotrebnije.
Ili sto raja koja su pratila kadete pise nisu ni ovi nasi omladinci losi. Amir pokazao da zna i treba mu (po meni) davati vise sanse. Problem je sto mi vidimo to malo na terenu, ne znamo kakva su djeca u glavi, ako nemaju nikakav respect prema protivniku onda ih odmah u vatru.
Ja sam pisao da me malo cudi sto je u svakom pocetnom sastavu Bucan?
Je li se to on nesto probudio ili Oda nema nikoga na njegovu poziciju. nemam nista protiv ako je poceo da trci a prestao da prica.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 04 feb 2015, 23:58

Sve osim Kokota meni odgovara. Realno nista se nije promjenilo valjda ce krenuti na bolje sa tim statutom i ulaganjima. Valjda s ovim kadrom sto imamo "izmajmunisemo" evropu. Odlaskom Tomica mi slabiji ulazimo u drugi dio jedino da nas Oda ne iznenadi...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 feb 2015, 00:11

Vala ste i dosadni za tog napadaca, mi imamo masinu u napadu i taj nam je dovoljan. Skripi u odbrani, centralnom veznom (tipa Zeba iz najjacih dana) i dobro lijevo krilo... Napadac bi samo zasmetao Baji koji se odlicno snalazi u spicu.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 05 feb 2015, 00:16

danas sam ja rekao bolje se dogovorit sa tomićem ili mu naći zamjenu nego dovodit bilo kakvog napadača

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 00:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Vala ste i dosadni za tog napadaca, mi imamo masinu u napadu i taj nam je dovoljan. Skripi u odbrani, centralnom veznom (tipa Zeba iz najjacih dana) i dobro lijevo krilo... Napadac bi samo zasmetao Baji koji se odlicno snalazi u spicu.
Za sada smo doveli samo Đelmića i Uzelca?

Treba definitivno još jedan stoper... :hmmmmm:

A i čini mi se da je bio neki igrač da li lijevi bek (nije Asanović da ne bude zabune) kao zamjena za Kvesu al' valjda kako je Josip potpisao njega nema više al' ne znam kako se zove. Druga stvar po meni Stanić može na lijevo krilo, Varea u sredinu i Đelmić desno, Baja napad. Zadnji vezni Dado i Tomić. Desni bek Memija, stoperi Uzelac i Zeljković/Kosorić i Kvesić lijevo. Po meni je to najbolje šta imamo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 28 gostiju.