a burza i parizer su u top 3 svih vremena
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
naprijed rejal

FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislis ovaj:Donnie Darko je napisao/la:Možel neko nać onaj burzin post o drkanju. Mislim da je on bio, kao uletio neko kad je trebao finalni udarac zadat.
don_burza je napisao/la:jel ti ko kad platio kad ga drkasne, ne mislim na to.Nego ovi ljudi koji prevode da li se njima plaća ili rade volonterski :mrgreen
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.
Neutral je napisao/la:Consigliere je napisao/la:ban na IP!nedimko je napisao/la:nedimko je neuništiv odo kod komšije i prijavićuse ako treba jopet
nedimko
Heller je napisao/la:Kolko ja treba imam u prijateljima na fb pa sam opet stalno suha kurca.AA23 je napisao/la:Santi Cazorla od jucer poceo pratiti Higuaina na Twitteru, moglo bi ovo znacit nesto.
Gdje ima dima ima i vatre.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Jel ti sad bolja voda ?PIKE je napisao/la:Promijeni kravama vodu, trebalo bi pomoći.AgresivnoDjubre je napisao/la:Imam problem.Mislim i nije al me nervira.![]()
Oznacen sam na sliku od jedne osobe i ona mi se vidi na "vremenskoj liniji" medjutim ostale 2 slike od druge osobe mi se ne vide,nego moras uci u album da se vidi,cisto me zanima do cega je ? Jel iko imao taj problem ?
dominiranjeAgresivnoDjubre je napisao/la:S kim si takav si.PIKE je napisao/la:ahaha a i ja navro na ove zivotinje nesta
Papastathopoulos je napisao/la:Kakav ti je to potpis crni @pauce, hasagic na golu ? Pa taj vise ne oblaci rukavice ni kad cijepa drva
jos jedan burzindon_burza je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicar
opet fazlija aaaaaaaaaaaMonolog je napisao/la:Olimpijsko selo je sportska javna kuća. Tamo samo Fazlija nije "pristavio" i to samo iz razloga što je promašio rupu. Dovoljno mu je bilo što se mazio.![]()
don_burza, nenadjebiv...
Postao/la don_burza dana 13 nov 2011, 00:39
Moj rodjak koji je zacet pod pesimismom i koji je profesionalni pesimista kaze da cemo igrati 1-1 u Portugalu.
don_burza je napisao/la:rak ti formolu na plucima voziosoba 39 je napisao/la:Portugal,Španija,Mađarska,Grčka...Probisvjet je napisao/la:Najbitnije da je Bilino polje ostalo neosvojivo!
Ovo je realno i treba biti zadovoljan.
Sto se tice navijaca vecina nije bila navijaci (znamo i kako su karte dijeljene), jer su karte preko veze dobile hinje!
Na forumu ima tolikih tokmaka da se stidim citati ("zuti karton se prenosi u drugu utamicu")![]()
![]()
.Ovo je komedija.
Sretno reprezentaciji u Portugalu.
Bosco je napisao/la:don_burza o penalu koji je sviran za Barcu.don_burza je napisao/la:Ovo nebi sviro Goebbels zq Njemacku protiv Poljske ceteres' prve
![]()
![]()
![]()
![]()
don_burza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Da i to docekam. Manchester United, najveci engleski klub (odyebite scouseri), da igra u Europa Ligi. Dno dna. Nemam vise snage nikoga kritikovat.... itd...
Znas da je tvoj komentar iscekivan ko bijeli carsaf posle prve bracne noci u nekim selima
brzi21 je napisao/la:don_burza je napisao/la:pa nisu ocrtane od kreca sa Cabemaxuz baxuz je napisao/la:Ma nema sanse da brisu one linije na travi na stadionu Bears-a za jednu prijateljsku utakmicu u kojoj uopste ne igra njihova (USA) reprezentacija.
uostalom para vrti gdje burgija nece![]()
![]()
Arsenalisation je napisao/la:don_burza je napisao/la:al koliko je samo hladan pri sutuKobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
Posto je visok 6.10 a igra SF , ali ustvari sutera , ali brzina je nestvarna
ja sa vise emocija otvaram pastetu
don_burza je napisao/la:
Samo da napomenemo Liverpoolovce da tekme pocinju u 20:45 utorkom i srijedom. Nije vas dugo bilo možda ste zaboravili
I naravno, parizer, neka ga neko nađe... to je najjači post svih vremena...don_burza je napisao/la:
Nisi ti peh ti si madzionicarharebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
don burza je napisao/la:al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
evo ga
E tu sam oplak'o, i onu večer kad je Cautinho bio na repertoaru 
Imao je i bagrcavi prije bisera.
Imao je i bagrcavi prije bisera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je ovaj sa parizerom jedan od slabijih njegovih. Jbg čuo sam taj fazon milion puta prije
Ali što se humora tiče, frajer je bog
Ali što se humora tiče, frajer je bog
- BeyKopites
- Kontakt:
Po ko zna koji put 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Papastathopoulos
- Kontakt:
da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkatiDonnie Darko je napisao/la:Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
E to to, samo ne sjecam se da je hala bila u pitanju ali jest taj 
PostPostao/la Celtic dana 04 feb 2015, 13:04
Imam jedan problem,moze li mi neko pomoci :
Ovako kad sam na Facebooku javim se nekoj djevojci i napisem joj uglavnom,Cao ,sta ima ?
i vecina ti djevojaka mi ne odgovori.
Pa me zanima jeli to do mene ili do Facebooka ili je i do njih nesto !? Hvala puno....
Sebi sam smijesan evo kad sam se otrijeznio
Imam jedan problem,moze li mi neko pomoci :
Ovako kad sam na Facebooku javim se nekoj djevojci i napisem joj uglavnom,Cao ,sta ima ?
i vecina ti djevojaka mi ne odgovori.
Pa me zanima jeli to do mene ili do Facebooka ili je i do njih nesto !? Hvala puno....
Sebi sam smijesan evo kad sam se otrijeznio
Papastathopoulos je napisao/la:da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkatiDonnie Darko je napisao/la:Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.:lol::lol::lol::lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- schweinsteiger
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: tema nedžad fazlija![]()
![]()
Moj je dedo jednom u lovu ubio svog kera. Mislio lisica.
Mog'o je i on na Olimpijadu.
neki od legendarnih starih postova
Sjecam se da je neko napisao nakon sto je gledao Nedzada:
"Pa ja bih s onakvom puskom pogodio muhu u letu s 50 metara u lijevo jaje"
#miasanmia
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Najsmjesniji postovi na forumu!
Papastathopoulos je napisao/la: da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkati:lol::lol::lol::lol:
Jimmy je to bio.Papastathopoulos je napisao/la:da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkatiDonnie Darko je napisao/la:Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.:lol::lol::lol::lol:
Edit: I mislim da nije bio u hali, nego u sobi, znam da ima nešto i sa "ćilimom" i mnogobrojnom ubijenom djecom na njemu.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 05 feb 2015, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Drk'o i pušio cigaru.. Kaman, da je lakše za povjerovat' bilo bi smiješno, ovako i nije. 
admin je napisao/la:to smo ja i Aca, deremo ga za Banoviće preko Karaule, a na Blaupunkt kasetofonu trešti Metallica - For Whom The Bell Tollsspielführer_21 je napisao/la:Nije fer da se vas dvojica ne vidite na clipu!admin je napisao/la:Svi forumaši dok ja vozim bus za Banoviće:
[youtube][/youtube]
Mi mašemo glavama i pjevamo na sav glas:
[youtube][/youtube]
!
- Cautinho
- Kontakt:
I opet se ponavlja ta priča kao ranije...
Novi postovi,znači nešto možda u razdoblju pola godine unazad su možda 5% svega humorističnog na ovom forumu,a ove provale što se uvijek iznova i iznova izvlače iz naftalina je ono što je pravi Hall of Fame.
Ovim gore postovima svaka čast,mislim da bi kao definiciju dominacije u službenim knjigama trebalo staviti link od burzinog forum profila.

Novi postovi,znači nešto možda u razdoblju pola godine unazad su možda 5% svega humorističnog na ovom forumu,a ove provale što se uvijek iznova i iznova izvlače iz naftalina je ono što je pravi Hall of Fame.
Ovim gore postovima svaka čast,mislim da bi kao definiciju dominacije u službenim knjigama trebalo staviti link od burzinog forum profila.
Keep walking.
Znao se i admin par puta opustiti
admin je napisao/la:ne uzimaj ti adminovu guzicu u usta.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Posto je ovo tema vezana za smijeh evo da se malo nasalimo s doticnim virtualnim sex simbolom
Ide admin i zasvrbi ga guzica kad ce bagrcavi neka neka ogrebat ces me![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.