Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Odlican, idemo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Fino otvaranje meča bravo Juka

- Papastathopoulos
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krukić

[youtube][/youtube]
Ako se ne varam imao je i blokadu a evo gledam na stranici nisu je priznali.
Odlican, odbrana vrhunska.
Odlican, odbrana vrhunska.
eee sad sljedi agonija u 2.č, svaki put isto.. gubice 15-20 razlike na poluvremenu
[youtube][/youtube]
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledajuci Nuggetse, ne bi me cudilo da su nakon sto su vidjeli da od play offa nema nista, poceli sa tankovanjem, dobro bi im dosao jak pick na draftu uz najavavljeno renoviranje ekipe.
PS.
Nisam nikad vidio tuzniji i sablasniji TD Garden.
PS.

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 05 feb 2015, 02:11, ukupno mijenjano 4 puta.
Don't believe the hype.
Vedatore fali ljudi u NBA Replay Center-u trebaš li posao?

Pozz svima.
Nisam se prijavljivao na forum ni post-ova od maja 2014 godine, ali sam redovno pratio i citao teme, na kojoj je i dalje moja raja koja prati Mirzu,a sada i Jusufa u NBA. Pretpostavljam da i sad dio vas ili ide na posao, ili na fax, a svi ste budni i gledate tekmu. Na trenutak sam bio zapostavio Jukine nastupe zbog satnice, ali ovaj istocnjacki dio mi odgovara radnim danima. Da ne bih odmah sad smarao, uzivajte u borbenom nastupu gromade.
Nisam se prijavljivao na forum ni post-ova od maja 2014 godine, ali sam redovno pratio i citao teme, na kojoj je i dalje moja raja koja prati Mirzu,a sada i Jusufa u NBA. Pretpostavljam da i sad dio vas ili ide na posao, ili na fax, a svi ste budni i gledate tekmu. Na trenutak sam bio zapostavio Jukine nastupe zbog satnice, ali ovaj istocnjacki dio mi odgovara radnim danima. Da ne bih odmah sad smarao, uzivajte u borbenom nastupu gromade.

Kindže, kindže...
Jedva cekam da se Denver rijesi ovih ubleha,pa da Juka ladno svaku 15/20+.
Tako je majstore, vec 12p 

Ide po rekord karijere
Snijeg u Bostonu, otezan saobraćaj, zato je slaba posjeta (info iz prve ruke)akisarajevo92 je napisao/la:Gledajuci Nuggetse, ne bi me cudilo da su nakon sto su vidjeli da od play offa nema nista, poceli sa tankovanjem, dobro bi im dosao jak pick na draftu uz najavavljeno renoviranje ekipe.
PS.